Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Nie wiem jaką masz tolerancję na teen drama, ale pierwszy wypadł naprawdę nieźle. Jest jakaś intryga, postaci nie są płytkie, może się podobać. Daj szansę może zaskoczy i miło się rozczarujesz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 sierpnia 2019 Opublikowano 26 sierpnia 2019 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem jaką masz tolerancję na teen drama, ale pierwszy wypadł naprawdę nieźle. Jest jakaś intryga, postaci nie są płytkie, może się podobać. Daj szansę może zaskoczy i miło się rozczarujesz. Ku,rwa nie oglądajcie tego, jak chcecie dobrego serialu o nastolatkach to Euforia na HBO - tylko i wyłącznie. Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Opublikowano 26 sierpnia 2019 7 godzin temu, _Be_ napisał: Ku,rwa nie oglądajcie tego, jak chcecie dobrego serialu o nastolatkach to Euforia na HBO - tylko i wyłącznie. Ktoś tu zapomina o Skins UK Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Nie no, pierwszy sezon 13RW jest dobry, wchodzi gładko na dwóch posiedzeniach. Drugi gunwo obesrane, trzeciego nawet nie tykam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 15 godzin temu, Bzduras napisał: Ktoś tu zapomina o Skins UK ale Skins to prehistoria, teraz tylko Euforia. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 (edytowane) Pierwszy sezon był bardzo dobry, drugi męczący, obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu, takiej sra*i dawno nie widziałem. Intryga jak w trudnych sprawach Edytowane 27 sierpnia 2019 przez ścierpła mi noga Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Też odpaliłem 20 minut nowego epa i instant drop. Co do Euphorii, to dobry stuff i praktycznie pękła na dwa posiedzenia. Dobrze, że 2 sezon potwierdzony. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Jak dla mnie niezłą teen dramą był norwerski SKAM. Nie wiem czy dalej się broni, ale wtedy to był mój guilty pleasure. A co do pierwszego sezonu 13RW to imo byłoby bardzo dobrze, gdyby nie wkurzający główny bohater (jakoś nie mogę go zdzierżyć), ale myślę, że i tak warto dać szansę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi