Rayos 3 178 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 https://www.destructoid.com/rumour-dark-souls-iii-may-be-heading-to-the-nintendo-switch-403650.phtml np. tu, generalnie jakieś źródło http://letsplayvideogames.com/2016/12/report-dark-souls-3-running-on-switch-from-software-considering-trilogy-rerelease/ mówi, że to im From powiedziało. W sumie mea culpa, nie ma nigdzie oficjalnego info odnośnie tego, poza tym źródłem. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Thimbleweed Park pojawi się na Switchu 1 Cytuj
Gość Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 To jest wiadomość, która zwiększa moją satysfakcję z życia na tej planecie. Z drugiej strony, przypomniałem sobie, że switch ma ekran multidotykowy :( Cytuj
roivas 41 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Będą sobie wszyscy coraz częściej przypominać, niech tylko 3DS w końcu zdechnie. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 WWE 2K18 potwierdzony na Switcha, a Dragon Ball Xenoverse 2 wychodzi 22 września w Stanach, więc pewnie w Europie też niedługo Cytuj
roivas 41 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Xenoverse to żart na ten moment. Po zapowiedziach "Z", po zapowiedzi braku DLC na karcie i w terminie pokrywającym się z Pokkenem. A później powiedzą, że się sprzedał poniżej oczekiwań:) Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Zapowiedziano kolejnego killera na listopad: Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 chyba tegoroczna wersja juz wyszla na konsole? to bedzie jakas specjalna wersja tylko pod switcha (sugeruje to nazwa) ? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Będzie to po prostu port ostatniej cześci. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Okej, milo, ze wychodzi, masa ludzi gra w tego symualtora farmy wiec moze i taka gierka przyciagnie nowych uzytokwnikow do switcha. sam wole poczekac na stardew valley ktorego chyba niestety przeniesiono na termin pozniejszy niz lato :/ Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 (edytowane) No właśnie coś cicho o Stardew Valley... również czekam, porzuciłem wersję PC na rzecz czekania w obawie o przejedzenie tytułem. Co do Farming Symulatora, to cóż, szwagier na PC pyka to i popykałby na Switchu, target poszerzony dla N. No i kolejny 3-rd Party... może nie AAA, ale jednak kolejna gra bez Mario i Linka :P Edytowane 12 lipca 2017 przez dawdi17 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 O huuurwa ile jeszcze razy to odgrzeją Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 można śmiało założyć, że wyjdzie to też na PS5 gra się sprzedaje do dzisiaj Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Tym Raymanem już się można zrzygać, tego na Switcha nawet za darmo bym nie wziął. Co innego jakby to była nowa część, ale kolejny odgrzewany kotlet to xd lol. Edytowane 13 lipca 2017 przez Faka Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Co taki ból doopy? Przecie tego Raymana to ogłosili już sto lat temu. Szkoda że nie nowa część, nie bede po raz nty przechodził tego samego, choć i origins I legends są zayebiste Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam cieszę, że jak najdzie mnie ochota to mogę zagrać w takiego Skyrima praktycznie na wszystkim. Co Wy ludzie z tym macie? 4 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) dobrze powiedziane. w rzekomych złotych latach 90tych gra wychodzila na 10 platform przez pare lat Edytowane 13 lipca 2017 przez Figaro Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 pamietacie w ogole ze rayman legends pierwotnie mial byc exem na wiiu? potem byly cyrki z premiera, gotowa gra przez pare miesiecy nie wychodzila, a jak wyszla to juz praktycznie na wszystko Cytuj
Peebuls 1 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 A wiadomo czy będzie jakaś nowa zawartość na Switchu? Zastanawiam się co w tym przypadku oznacza "Definitive edition" ;). Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 dobrze powiedziane. w rzekomych złotych latach 90tych gra wychodzila na 10 platform przez pare lat To jest chyba problem nadmiaru... Z jednej strony ludzie narzekają na kupki wstydu, a za chwile piszą gdzie indziej, że deweloperzy marnują czas na remastery a nie nowe IP. Moim zdaniem ostatni rok naprawde fajnie wygląda dla branży. Wydaje mi się, że ogólna jakość gier się nieco poprawiła, większość exów nieważne na jaką platformę jest dopieszczona, klasyki są przywracane w formie czy to remasterów czy remaków te z kolei też wyglądają coraz lepiej (Ratchet, Crash, Abe....). Są teamy od gier AAA, są teamy od remasterów. W czasach januszy biznesu na aukcjach internetowych to idealny lek. Przykładowo mam ostatnio ochotę wrócić do Okami, które niestety kiedyś sprzedałem wraz z konsolą. Dzisiaj wystarczy, że sobie ściągnę z PSN na ps3 za jakieś grosze i to w podbitej rozdzielczości i poprawkach. Podobnie płacz o te wszystkie DLC i monetyzacje grania... kto karze to kupować? Ok, chamówa z prawdziwymi endingami w dlc, ale ile jest takich przypadków? Przecież to wybór. Gierka Ci się podoba, to dokupujesz sobie dodatki tym samym przedłużasz zabawę za relatywnie niewielkie pieniądze bez konieczności czekania średnio 2-3 lat na kolejną część... Gierka się nie podoba to chyba nie ma też problemu dodatków... Różne ruchy biznesowe branży gier trochę niszczą ten rynek, to prawda. Ale z drugiej strony jeśli chodzi o dostępność produktu nigdy nie było lepiej. Ale ostatnio to gracze zżerają to hobby. Nic tylko hejt, lament, narzekania. Niektórzy to chyba zbyt poważnie podchodzą do gierek... :P Sorry za offtop, ale mnie wzięło 2 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 A wiadomo czy będzie jakaś nowa zawartość na Switchu? Zastanawiam się co w tym przypadku oznacza "Definitive edition" ;). (pipi)y same: skorki mario i luigi, mini gierka kung foot, do tego dostosowanie do specyfikacji switcha czyli lokalny co-op do 4 graczy na 4 joyconach, dotykowe granie albo do 4 graczy bezprzewodowo przez 4 switche Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 PuyoPuyo ma przecenę -20% jeżeli to kogoś interesuje. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 szkoda ze podobno zabugowane niesamowicie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi