Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Żeby już demo stuletniej gry wydanej na wszystkie możliwe platformy spier...? Mogliby się nie ośmieszać.

Edytowane przez roivas
Opublikowano

Nintendo sie chwali (wyniki do 30czerwca)

na swiecie poszlo juz 4,7mln switchy

sprzedali 13,6mln gier

zelda 3,92mln

mario kart 8 delux 3,54mln

12 switch 1,22mln

arms 1,18mln

pewnie za jakis czas rekordzista bedzie splatoon2 bo w trzy dni w kkw poszlo 671tys sztuk co jest rekordem na switcha w tym kraju

tej sily juz nie zatrzymacie

Opublikowano

niecale 5 milionów w niecałe 5 miesięcy? no ja nie wiem co tak słabo.

Nintendo, ogarnijcie dupy i zatrudnijcie więcej chińskich dzieci do skręcania tych konsol bo mielibyście spokojnie bańkę więcej gdyby nie brakowało konsol :/ 

A za miesiąc Monster Hunter XX w japonii i znowu się będą o Switche zabijać

Opublikowano

zapomnialem dopisac, ze to wyniki z 30czerwca(czyli 4 miesiecy) wiec ponad 5 baniek juz jest spokojnie teraz, a widzac co sie dzieje w kkw i jakie kolejki sa po switcha dla splatoona to raczej by juz pod 7 baniek sie zblizali jakby konsola byla wszedzie na swiecie normalnie dostepna

wiiu poszedl w 13,56mln, jak ogarneli by produkcje switcha to w rok by mogl zrobic wynik jak wiiu przez caly zywot

Opublikowano

raport tez zdradza kilka szczegolow o premierach gierek

xeno2 - dalej planowane na winter 2017

kirby - 2018

yoshi - 2018

fire emblem (nie wariors tylko prawilna nowa czesc serii) - 2018

pokemon rpg - 2018 or later

metroid prime 4 - TBA

Opublikowano

nah, nadal twardo się upierają, że Xeno w tym roku ;) i w sumie to premiera dość niedługo, bo co, 4 miesiące do końca roku, załózmy, że chcieliby to wydać w listopadzie, to 3. 

Opublikowano

bundle z marianem pewnie bedzie na premiere mariana, zapowiedza to na gamescom lub tgs, ogolnie czekam na tgs i licze ze ujawnia wtedy wiecej z lineupu na 2018, moga byc i kolejne remastery z wiiu i ciekaw jestem czy w 2018 wyjdzie nowe no more herous, octopath traveler czy megaten od atlusa, no i fajnie jakby na premiere dq11 w europie byla juz gotowa wersja na switcha

nie glupi bylby tez bundle switch + fifa dla europy, ale i tak wszystko sie rozchodzi o produkcje, popyt jest i bez bundli ale nintendo daje ciala po calosci z dostepnoscia

Opublikowano

mogą być i kolejne remastery z wiiu

Dajcie już sobie spokój z tymi odgrzewanymi kotletami :( Nie lepiej by było gdyby zaserwowali nam Mario Kart 9, albo Pokken 2? Że mało ludzi grało w sztosy z Wii U? To będzie wyłącznie ich strata. Spójrzcie na Splatoon 2 - świetna gierka, i jako sequel dla wtajemniczonych z oryginałem z Wii U, i jako pierwszy kontakt z marką dla świeżaków na Switchu. Wszyscy zadowoleni. Albo Xenoblade 2 - gra wykorzystuje silnik Xenoblade X, więc nie byłoby problemów przeportować tej pozycji, a jednak zdecydowali się na nową produkcję, i to jest sytuacja win-win dla każdego.

Gość ragus
Opublikowano

mario kart 8 delux 3,54mln

fire emblem (nie wariors
no more herous

Ficuś zlituj się, ile można. Przecież to oczy krwawią.

DELUXE

WARRIORS

HEROES

niecale 5 milionów w niecałe 5 miesięcy? no ja nie wiem co tak słabo.

Przebili WiiU i 3DSa, a rajosowi mało xD.

Opublikowano

przecież ja sobie bekę kręcę, jestem nisamowicie nahajpowany świetnym wynikiem Switcha i cieszy mnie zainteresowanie, ale również wkurza mnie to, że Nintendo spokojnie mogłoby opchnąc "trochę" więcej gdyby nie braki, co, myslalem, JASNO SUGERUJE TEKST PONIZEJ TEGO ZDANIA 

Gość ragus
Opublikowano

a co, tantiemy od sprzedaży każdego egzemplarza dostajesz? masz switcha? masz. to siedź cicho i maluj farbkami. czy w sklepie będzie 10 switchów czy 1000, gracze i tak kupią, bo nie jest to najinteligentniejszy gatunek człowieka.

Opublikowano

Fajnie, że jak dotąd każda z gier Nintendo na Switcha sprzedała się w ponad milionie egzemplarzy

Jak gier nie ma to się bierze co dają.