Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Featured Replies

Opublikowano

Żeby już demo stuletniej gry wydanej na wszystkie możliwe platformy spier...? Mogliby się nie ośmieszać.

Edytowane przez roivas

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• direct jutro (23:00 naszego czasu)    

• Zremasterowana Grandia I i Grandia II tej zimy na switcha

• Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam

Opublikowano

Overcooked Special Edition w najbliższy czwartek w Eshopie.

20 eurasków czyli pewno 80 złotówek 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

swietna wiadomosc dla tych wszystkich osob, ktore ostatnio pytaly o gry do pogrania z dziewczyna/zona.

Opublikowano

Zarąbiście! Czekałem na to. To IDEALNA gra na Switcha :-)

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Już w 2019 zagramy (m.in) na Switchu w:

Opublikowano

Nintendo sie chwali (wyniki do 30czerwca)

na swiecie poszlo juz 4,7mln switchy

sprzedali 13,6mln gier

zelda 3,92mln

mario kart 8 delux 3,54mln

12 switch 1,22mln

arms 1,18mln

pewnie za jakis czas rekordzista bedzie splatoon2 bo w trzy dni w kkw poszlo 671tys sztuk co jest rekordem na switcha w tym kraju

tej sily juz nie zatrzymacie

Opublikowano

niecale 5 milionów w niecałe 5 miesięcy? no ja nie wiem co tak słabo.

Nintendo, ogarnijcie dupy i zatrudnijcie więcej chińskich dzieci do skręcania tych konsol bo mielibyście spokojnie bańkę więcej gdyby nie brakowało konsol :/ 

A za miesiąc Monster Hunter XX w japonii i znowu się będą o Switche zabijać

Opublikowano

zapomnialem dopisac, ze to wyniki z 30czerwca(czyli 4 miesiecy) wiec ponad 5 baniek juz jest spokojnie teraz, a widzac co sie dzieje w kkw i jakie kolejki sa po switcha dla splatoona to raczej by juz pod 7 baniek sie zblizali jakby konsola byla wszedzie na swiecie normalnie dostepna

wiiu poszedl w 13,56mln, jak ogarneli by produkcje switcha to w rok by mogl zrobic wynik jak wiiu przez caly zywot

Opublikowano

no zwiększyli przecież z planowanych 8 mln do marca 2018 na 16 mln.

byłaby beka, gdyby Switch po roku sprzedał się lepiej niż Wii U przez 4

Opublikowano

raport tez zdradza kilka szczegolow o premierach gierek

xeno2 - dalej planowane na winter 2017

kirby - 2018

yoshi - 2018

fire emblem (nie wariors tylko prawilna nowa czesc serii) - 2018

pokemon rpg - 2018 or later

metroid prime 4 - TBA

Opublikowano

Xeno nie zostało przeniesione jeszcze? O kurde a miałem za pewniak luty 2018 coś mi się ubzduralo.

Opublikowano

nah, nadal twardo się upierają, że Xeno w tym roku ;) i w sumie to premiera dość niedługo, bo co, 4 miesiące do końca roku, załózmy, że chcieliby to wydać w listopadzie, to 3. 

Opublikowano

od ogloszenia twardo stoja przy koncowce 2017

imo w grudniu wyjdzie xeno

Opublikowano

w pazdzierniku marian, w listopadzie skajrim w samolocie, a w grudniu xeno 2 + jakieś fajne bundle z marianem/splatoonem/zelda :obama: 

Opublikowano

Jak na święta nie ogarną potężnej ilości konsol, to stracę szacunek dla tej firmy.

Opublikowano

bundle z marianem pewnie bedzie na premiere mariana, zapowiedza to na gamescom lub tgs, ogolnie czekam na tgs i licze ze ujawnia wtedy wiecej z lineupu na 2018, moga byc i kolejne remastery z wiiu i ciekaw jestem czy w 2018 wyjdzie nowe no more herous, octopath traveler czy megaten od atlusa, no i fajnie jakby na premiere dq11 w europie byla juz gotowa wersja na switcha

nie glupi bylby tez bundle switch + fifa dla europy, ale i tak wszystko sie rozchodzi o produkcje, popyt jest i bez bundli ale nintendo daje ciala po calosci z dostepnoscia

Opublikowano

We Francji od 3 miechów nie da się kupić konsoli, tylko na zamówienie z miesięcznym oczekiwaniem i nie ma pewnosci, że przyjdzie.

Opublikowano

mogą być i kolejne remastery z wiiu

Dajcie już sobie spokój z tymi odgrzewanymi kotletami :( Nie lepiej by było gdyby zaserwowali nam Mario Kart 9, albo Pokken 2? Że mało ludzi grało w sztosy z Wii U? To będzie wyłącznie ich strata. Spójrzcie na Splatoon 2 - świetna gierka, i jako sequel dla wtajemniczonych z oryginałem z Wii U, i jako pierwszy kontakt z marką dla świeżaków na Switchu. Wszyscy zadowoleni. Albo Xenoblade 2 - gra wykorzystuje silnik Xenoblade X, więc nie byłoby problemów przeportować tej pozycji, a jednak zdecydowali się na nową produkcję, i to jest sytuacja win-win dla każdego.

Opublikowano

mario kart 8 delux 3,54mln

fire emblem (nie wariors
no more herous

Ficuś zlituj się, ile można. Przecież to oczy krwawią.

DELUXE

WARRIORS

HEROES

niecale 5 milionów w niecałe 5 miesięcy? no ja nie wiem co tak słabo.

Przebili WiiU i 3DSa, a rajosowi mało xD.

Opublikowano

przecież ja sobie bekę kręcę, jestem nisamowicie nahajpowany świetnym wynikiem Switcha i cieszy mnie zainteresowanie, ale również wkurza mnie to, że Nintendo spokojnie mogłoby opchnąc "trochę" więcej gdyby nie braki, co, myslalem, JASNO SUGERUJE TEKST PONIZEJ TEGO ZDANIA 

Opublikowano

a co, tantiemy od sprzedaży każdego egzemplarza dostajesz? masz switcha? masz. to siedź cicho i maluj farbkami. czy w sklepie będzie 10 switchów czy 1000, gracze i tak kupią, bo nie jest to najinteligentniejszy gatunek człowieka.

Opublikowano

Fajnie, że jak dotąd każda z gier Nintendo na Switcha sprzedała się w ponad milionie egzemplarzy

Opublikowano

Fajnie, że jak dotąd każda z gier Nintendo na Switcha sprzedała się w ponad milionie egzemplarzy

Jak gier nie ma to się bierze co dają.