Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Featured Replies

Opublikowano

resident evil revelations collections (1 + 2) w tym roku wyjdzie na switcha (na ps4 i xbox juz w sierpniu), w pudelku jedynka bedzie w formie carta, dwojka do sciagniecia z estore'a

http://www.capcom-unity.com/capkel/blog/2017/08/01/resident-evil-revelations-comes-to-ps4-and-x1-august-29th-revelations-1-and-2-comes-to-switch-late-2017

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• direct jutro (23:00 naszego czasu)    

• Zremasterowana Grandia I i Grandia II tej zimy na switcha

• Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam

Opublikowano

Czekamy na RE 4 :usmiech:

A co do Rime to jestem ciekaw optymalizacji, pewnie będzie tragedia.

Opublikowano

jak sie z gierka nie potrafili poradzic na mocniejszych sprzetach to raczej na switchu nie ma co oczekiwac cudow

Opublikowano

R:RE2 fajnie, na Vicie źle działa. A R:RE1 przelazłem na 3DSie, natomiast tą dwójeczkę chętnie sobie kupię. Cyfrowo, skoro karta nie dadzą.

Opublikowano

joycony w koncu zostana w pełni wykorzystane :U

Opublikowano

joycony w koncu zostana w pełni wykorzystane :U

switch w stanie bdb, używany przez kobietę

pozdro dla kumatych #ircekipa

Opublikowano

czemu to wyglada jak gierka na flashu?

Opublikowano

ale to jest ten duzy pełnoprawny harvest moon na switcha? jprdl

Opublikowano

to tez na ps4 wychodzi z tego co kojarze z e3 xdd

Opublikowano

Natsume powinno mieć dość honoru i przestać wypuszczać takie pokraki. Mogliby znowu się dogadać z marvelous, ale nie... Lepiej klepac najgorsze (pipi).

Ino Stardew Valley i story of seasons

Opublikowano

wlasnie czytam ze wersja switchowa stardew valley ma się dobrze wiec yebac tego crapa, niech ginie

Opublikowano

Strach się bać jak to będzie chodziło na switchu.

Opublikowano

Premiera po Mario i Zeldzie. Chociaż, mało gier jeszcze to jakoś nie wróżę im niesamowitego sukcesu. Chociaż ja kupię, na stacjonarne gry nie mam czasu a gra wydaje się przyjemna.

Opublikowano

Dwa posty wyzej rayos juz pisal...

Opublikowano

Dragon quest builders 2 na ps4 i switcha, oby wyszło u nas!