Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Featured Replies

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• direct jutro (23:00 naszego czasu)    

• Zremasterowana Grandia I i Grandia II tej zimy na switcha

• Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam

Opublikowano

wtedy forum sie nie zaladuje a co dopiero twitt

Opublikowano

fajna gierunia, dobrze by było jakby więcej osób zagrało 

Opublikowano

Ty to kochasz dawać znać, że napisałeś coś gdzieś pierwszy :)

Fajna gierka się wydaje.

Opublikowano
Opublikowano

nie byłoby problemu, gdyby do takich informacji był jeden wspólny temat, a nie 3 różne :cool:

za każdym razem jak gdzieś ma się pojawić nowe info o xc2 boję się, że to będzie ta okazja, kiedy przełożą na 2018

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Pod koniec roku ma wyjść na Switcha indykowy klon Smasha - Brawlout

Opublikowano

wygląda spoko 

do premiery pełnoprawnego Smasha jak znalazł 

Opublikowano

ja sie dziwie, ze dalej nie zapowiedzieli remastera - przeciez obok mk8d nie ma drugiej takiej gry IDEALNIE nadajacej sie do specyfiki tej konsoli i tego co potrafi

no chyba, ze zamiast remastera klepia juz prawilna nowa czesc..

Opublikowano

oby tak było, bo nigdy w Smasha nie grałem a chętnie bym zagrał :D

a Brawlout może być dobry na przeczekanie.

Opublikowano

Mimo, że Smash to nie moja para kaloszy, to jak już ma coś się w tym temacie dziać to niech to będzie kolejna odsłona, a nie kotlecik.

Opublikowano

oby tak było, bo nigdy w Smasha nie grałem a chętnie bym zagrał :D

To jak Ficus.

Opublikowano

byłaby beka, gdyby Switch po roku sprzedał się lepiej niż Wii U przez 4

Zadna beka tylko za(pipi)isty news, bo Wii U to tragedia biznesowa. Szybciutko skonczylyby sie i powazne gry od N i jakiekolwiek 3rd party. Mam nadzieje ze szybko ogarna ta produkcje i rzeczywiscie przebija Wii U juz w 1szym roku. Gora za rok Switch pogrzebie nieodzalowana Vite, a za 2-3 lata przejmie role 3DS. Mocny line up N i miejmy nadzieje przynajmniej sensowne third party moga przykryc smutne fakty jak ten online....

Opublikowano

Nicalis wydaje wszystko co ma w boxie na switcha więc to tylko takie draznienie się z fanami :p chętni kupię oczywiście, Jk wszystko od nich.

Opublikowano

bez oryginalnego soundtracku nie ma sensu brać...

Opublikowano

screenshot_20170810-1h5zf2.jpg

coś wreszcie ruszyło

Opublikowano

lubie takie gierki wiec sie jaram

ale sie robi różnorodnie na eshopie

Opublikowano

ilościowo i jakościowo jest naprawdę nieźle

Opublikowano

Ponoć nie. Jedynka ma być a na dwójkę kod do pobrania, ale może coś się zmieni? Czekam bardzo bo na Vicie się grać nie da, dobrze że zapłaciłem jakieś totalne grosze.

Opublikowano

Ponoć nie. Jedynka ma być a na dwójkę kod do pobrania, ale może coś się zmieni? Czekam bardzo bo na Vicie się grać nie da, dobrze że zapłaciłem jakieś totalne grosze.

Czemu na Vicie nie da się grać?