Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Featured Replies

Opublikowano

dodajemy jedna godzine i mamy polski czas, tutaj link do transmisji live

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• direct jutro (23:00 naszego czasu)    

• Zremasterowana Grandia I i Grandia II tej zimy na switcha

• Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam

Opublikowano

3H GAMEPLAYU XC2?! :banderas:

Opublikowano

tabata w wywiadzie na gamescomie ujawnil, ze chca by uniwersum ffxv rozszerzyc na wszystkich, sa zainteresowani konsola o nazwie zblizonej do twitch

https://clips.twitch.tv/KindGrotesqueHamPlanking

w pelnoprawna pietnastke na switcha nie wierze, za duzo by im raczej zajelo optymalizowanie silnika pod niego i pewnie ciecia bylyby dosc mocne ale zapowiedzili dzis takiego potworka....mozliwe, ze wlasnie to w przyszlosci trafi na switcha

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1422172

Opublikowano

O to może i demo fiify zapowiedzą :obama:

Jeszcze Xenoblade 2, gameplaye z Mario, przecież to lepsze niż e3 xD

Opublikowano

Jedynkę przeszedłem, dwójki nie dali mi nigdy, więc brałbym dwójeczkę z miejsca <3

Edytowane przez ragus

Opublikowano

demo pokkena w czwartek w eshopie

Opublikowano
  W dniu 22.08.2017 o 14:23, Ficuś napisał(a):

demo pokkena w czwartek w eshopie

Sprawdźcie bo to naprawdę świetny szpil na WiiU był

Opublikowano

No mi pokken w ogóle się nie spodobał, więc olewam wersję na Switcha

Opublikowano

Specjalnie wstrzymuje sie z zakupem na pc/ps4, zeby wziac na switcha. Oby tak do marca sie wyrobili

Opublikowano

Rocket League dostanie na Switcha ekskluzywne samochodziki 

mario-nsr-luigi-nsr-rocket-league-screenmetroid-samus-gunship-rocket-league-scre

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Siemanko, słyszałem że directa o indykach oglądamy pojutrze.

Opublikowano

nawet na discordzie można by sobie na bieżąco komentować

to u nas będzie 19:00, nie?

Opublikowano

date premiery hollow knight poprosze

Opublikowano

+1 dla Stardew Valley, ogrywanie tego na Switchu to będzie coś pięknego, niech ruszają dupska

Opublikowano

a za miesiac tgs - majac na uwadze ze z lineupu nintendo na 2017 w momencie imprezy zostanie juz tylko marian i daj boze xeno2 (z dobrym framerate) to bigN musi wrecz wytoczyc dziala z 2018, juz te zapowiedziane jak i nowe - kirby, yoshi, fire emblem rpg, shin megami tensei, octopath travelers, no more heroes, ciekawe czy wyskocza z jakims remasterem i niespodziankami

Opublikowano

Z taką sprzedażą konsoli to cała Japonia będzie chciała się pokazać u Niny na tgs.

Opublikowano

Gdyby tak na tgs wyszło FROM i potwierdziło, że będzie trylogia DkS na switcha :obama: umarlbym ze szczęścia

Opublikowano

Nowe Pokemonki open world na koniec 2018 roku poproszę. A Crash na Switcha to by była dopiero petarda, tym bardziej, że to chyba jest time ex na PS4?

Widzę, że grubo lecimy  :dynia:

Edit:

W sumie to nie wiem co tam Nintendo ma w swoim arsenale aby mogło zawojować przyszły rok, Donkey Kong, Banjo Kazooie, Toad,?

Edytowane przez Malibu