Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Featured Replies

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• direct jutro (23:00 naszego czasu)    

• Zremasterowana Grandia I i Grandia II tej zimy na switcha

• Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam

Opublikowano

direct jutro (23:00 naszego czasu)

Opublikowano

W eshopie pojawiła się do pobrania beta Trials Rising. Testy odbędą się od 21 do 25 lutego (lub do 24 - w zależności od źródła)

Edytowane przez funditto

Opublikowano

https://nintendoeverything.com/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-western-release-date-for-switch-to-be-announced-next-week/?fbclid=IwAR3jnJ7Ml42ZJrd8dtE3QR5x3gDYUNDkrft73nPdZQ-yxW0WUcePj5G-9SM 

Jedyna visual novelka, która mnie wciągnęła więc mogę polecić jeżeli ktoś nie miał okazji sprawdzić przygód Phoenixa Wrighta :) Mam nadzieję, że pudełko również będzie u Nas.    

Opublikowano

Developerzy odpowiedzialni za Civ 6 na Switcha puścili na Reddicie farbę, że szykują dodatek Gathering Storm na Pstryczka (wpis oczywiście został już usunięty). Tak czy siak trzymajmy kciuki, że to prawda!

Civ 6 expansion

Opublikowano

Po zapowiedzi Dead by Daylight na Switcha mamy kolejną::steamroller:

D00nflNWwAEXYmv.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yacht Club majstruje cyber Shadow gierka będzie wyceniona na 15 dolców

Opublikowano

Panic button się nie zatrzymuje,najpierw zapowiedź Wolfenstein: Youngblood a teraz Hob .

Opublikowano

Sega zapowiedziała dwie nowe gry na Switcha, obie związane z olimpiadą w Tokyo. Jedna z nich to Mario & Sonic at The Tokyo 2020 Olympic (premiera zima tego roku), która jest exem na Switcha chociaż ma też wyjść jakiś osobny tytuł z tej serii do salonów arcade 

http://www.nintendolife.com/news/2019/03/sega_announces_mario_and_sonic_at_the_tokyo_2020_olympics_for_nintendo_switch

Opublikowano

Hellblade premiera 11 kwietnia cena 30euro , tylko cyfrowo.

18 GB do pobrania ;)

Kwiecień jest napchany do granic możliwości mojego portfela .

Edytowane przez Rezoo7