Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Featured Replies

Opublikowano

Wycieki przed E3 czas zacząć?

Cholerka, jak tak dalej pójdzie, to nawet info o Super Smash Bros for Switch wypłynie przed E3 :o ...

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 159,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• direct jutro (23:00 naszego czasu)    

• Zremasterowana Grandia I i Grandia II tej zimy na switcha

• Ale ludzie mają ból dupy o te remastery albo porty.... kuźwa, nic tylko się cieszyć, że można w ulubione gierki pograć na każdym systemie a nie trzeba mieć wszystkich systemów. No bez kitu, ja się tam

Opublikowano

Lost Sphear, nowy jrpg od twórców I am Setsuna. Premiera początek 2018, PS4, Steam i oczywiście Switch. Będzie w pudle na PS4 i Switcha, dostępne z poziomu online sklepu Square-Enix.

Opublikowano

Kilka małych newsików:

- Platinum Games jest w trakcie tworzenia jakiegoś tytułu na Switcha

- Intelligent System chciałoby zrobić nowe Advance Wars

- Jakiś japoński producent zrobił arcade sticka na Switcha i przez chwilę na stronie internetowej było przy nim napisane, że jest kompatybilny min. z Pokken Tournament. Czyżby port był w drodze ?

Opublikowano

Jak będzie port Pokkena to polecam. Wbrew pozorom jedna z najlepszych bijatyk w jakie kiedykolwiek grałem. Chociaż mogliby dodać przynajmniej 5-7 kolejnych poków

Opublikowano

tryby z wii u i 3dsa w jednej grze? poprawki na mapach? :obama: czyli to cos wiecej niz zwykly port SSB4 tylko znowu wersja Deluxe 

Opublikowano

Coraz więcej pojawia się takich plotek... Jeżeli się sprawdzą, na E3 czeka nas dalszy wysyp portów i/lub remasterów z Wii U :(

Opublikowano

smashe na switcha to przeciez pewniak, pytanie tylko czy zaserwuja nam calkiem nowa czesc czy wlasnie wersje deluxe czworki laczaca elementy z wersji wii u i 3dsa razem ze wszystkimi mozliwymi dlc 

Opublikowano

alez bedzie grane w forumkowe walki w smasha na switchu :banderas:

Opublikowano

Smash zaje.bisty w online. Pamiętam jak graliśmy forumkiem na wii u i naprawdę nawet jak baty dostawałem to frajda nieziemska.

No ake tego samego nie wrze niestety na switchu gdzie gra 5 osób i zaraz płatny online :kaz:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Jeszcze nintendo sie przejedzie na tym platnym online, beka bedzie placic za cos takiego abonament, nawet jelsi bedize smiesznie niski 

Opublikowano

Wydaje mi się, że już to pisałem, ale na wszelki wypadek: jeśli Pokemon Bank będzie w cenie abonamentu to przynajmniej kilka milionów osób będzie im za ten online płacić

Opublikowano

W sumie sądząc po charts w eshopie to w cyfrze też się dobrze sprzedaje.

Opublikowano

Nie ma się czemu dziwić skoro na tej konsoli jest 5 gier to wiadomo, że każda się na razie sprzedaje.

Opublikowano

Z cyklu małych newsów :

13AM Games (twórcy Runbow) rzeźbi grę na Switcha. Nowe IP, tym razem gra typowo singlowa, wg twórców ma być 'pozytywnie dziwna'

Opublikowano

W sumie sądząc po charts w eshopie to w cyfrze też się dobrze sprzedaje.

"też'? ja ten post i banderasa dałem w ramach ironicznego podusmowania MARNEJ sprzedazy tego kupsztala wycenionego o 30 ojro za duzo :lapka: 16tys to bardzo slabo, nawet jak na SF. 

Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest słabo. Łącznie niech pójdzie z 30 tys. pudełek w Japonii, z 50 w USA i 20 w Europie. Dodaj do tego cyfrę i resztę świata i masz 150-200 tys. Myślę, że Capcom będzie zadowolony. Obstawiam, że SE chciałby takich wyników dla Seiken Densetsu Collection