Opublikowano 23 maja 20177 l Wycieki przed E3 czas zacząć? Cholerka, jak tak dalej pójdzie, to nawet info o Super Smash Bros for Switch wypłynie przed E3 :o ...
Opublikowano 30 maja 20177 l Lost Sphear, nowy jrpg od twórców I am Setsuna. Premiera początek 2018, PS4, Steam i oczywiście Switch. Będzie w pudle na PS4 i Switcha, dostępne z poziomu online sklepu Square-Enix.
Opublikowano 30 maja 20177 l Kilka małych newsików: - Platinum Games jest w trakcie tworzenia jakiegoś tytułu na Switcha - Intelligent System chciałoby zrobić nowe Advance Wars - Jakiś japoński producent zrobił arcade sticka na Switcha i przez chwilę na stronie internetowej było przy nim napisane, że jest kompatybilny min. z Pokken Tournament. Czyżby port był w drodze ?
Opublikowano 30 maja 20177 l Jak będzie port Pokkena to polecam. Wbrew pozorom jedna z najlepszych bijatyk w jakie kiedykolwiek grałem. Chociaż mogliby dodać przynajmniej 5-7 kolejnych poków
Opublikowano 30 maja 20177 l Podobno foty z SSB Switch http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=238572732&postcount=1
Opublikowano 30 maja 20177 l tryby z wii u i 3dsa w jednej grze? poprawki na mapach? czyli to cos wiecej niz zwykly port SSB4 tylko znowu wersja Deluxe
Opublikowano 31 maja 20177 l Coraz więcej pojawia się takich plotek... Jeżeli się sprawdzą, na E3 czeka nas dalszy wysyp portów i/lub remasterów z Wii U :(
Opublikowano 31 maja 20177 l smashe na switcha to przeciez pewniak, pytanie tylko czy zaserwuja nam calkiem nowa czesc czy wlasnie wersje deluxe czworki laczaca elementy z wersji wii u i 3dsa razem ze wszystkimi mozliwymi dlc
Opublikowano 31 maja 20177 l Smash zaje.bisty w online. Pamiętam jak graliśmy forumkiem na wii u i naprawdę nawet jak baty dostawałem to frajda nieziemska. No ake tego samego nie wrze niestety na switchu gdzie gra 5 osób i zaraz płatny online Edytowane 31 maja 20177 l przez XM.
Opublikowano 31 maja 20177 l Jeszcze nintendo sie przejedzie na tym platnym online, beka bedzie placic za cos takiego abonament, nawet jelsi bedize smiesznie niski
Opublikowano 31 maja 20177 l Wydaje mi się, że już to pisałem, ale na wszelki wypadek: jeśli Pokemon Bank będzie w cenie abonamentu to przynajmniej kilka milionów osób będzie im za ten online płacić
Opublikowano 31 maja 20177 l W sumie sądząc po charts w eshopie to w cyfrze też się dobrze sprzedaje.
Opublikowano 31 maja 20177 l Nie ma się czemu dziwić skoro na tej konsoli jest 5 gier to wiadomo, że każda się na razie sprzedaje.
Opublikowano 31 maja 20177 l Z cyklu małych newsów : 13AM Games (twórcy Runbow) rzeźbi grę na Switcha. Nowe IP, tym razem gra typowo singlowa, wg twórców ma być 'pozytywnie dziwna'
Opublikowano 31 maja 20177 l W sumie sądząc po charts w eshopie to w cyfrze też się dobrze sprzedaje. "też'? ja ten post i banderasa dałem w ramach ironicznego podusmowania MARNEJ sprzedazy tego kupsztala wycenionego o 30 ojro za duzo 16tys to bardzo slabo, nawet jak na SF.
Opublikowano 31 maja 20177 l Moim zdaniem to nie jest słabo. Łącznie niech pójdzie z 30 tys. pudełek w Japonii, z 50 w USA i 20 w Europie. Dodaj do tego cyfrę i resztę świata i masz 150-200 tys. Myślę, że Capcom będzie zadowolony. Obstawiam, że SE chciałby takich wyników dla Seiken Densetsu Collection