Skocz do zawartości

Nintendo Switch - News [TYLKO NEWSY]

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wycieki przed E3 czas zacząć?

Cholerka, jak tak dalej pójdzie, to nawet info o Super Smash Bros for Switch wypłynie przed E3 :o ...

Opublikowano

Lost Sphear, nowy jrpg od twórców I am Setsuna. Premiera początek 2018, PS4, Steam i oczywiście Switch. Będzie w pudle na PS4 i Switcha, dostępne z poziomu online sklepu Square-Enix.

Opublikowano

Kilka małych newsików:

- Platinum Games jest w trakcie tworzenia jakiegoś tytułu na Switcha

- Intelligent System chciałoby zrobić nowe Advance Wars

- Jakiś japoński producent zrobił arcade sticka na Switcha i przez chwilę na stronie internetowej było przy nim napisane, że jest kompatybilny min. z Pokken Tournament. Czyżby port był w drodze ?

Opublikowano

Coraz więcej pojawia się takich plotek... Jeżeli się sprawdzą, na E3 czeka nas dalszy wysyp portów i/lub remasterów z Wii U :(

Opublikowano

smashe na switcha to przeciez pewniak, pytanie tylko czy zaserwuja nam calkiem nowa czesc czy wlasnie wersje deluxe czworki laczaca elementy z wersji wii u i 3dsa razem ze wszystkimi mozliwymi dlc 

Opublikowano (edytowane)

Smash zaje.bisty w online. Pamiętam jak graliśmy forumkiem na wii u i naprawdę nawet jak baty dostawałem to frajda nieziemska.

No ake tego samego nie wrze niestety na switchu gdzie gra 5 osób i zaraz płatny online :kaz:

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Wydaje mi się, że już to pisałem, ale na wszelki wypadek: jeśli Pokemon Bank będzie w cenie abonamentu to przynajmniej kilka milionów osób będzie im za ten online płacić

Opublikowano

W sumie sądząc po charts w eshopie to w cyfrze też się dobrze sprzedaje.

"też'? ja ten post i banderasa dałem w ramach ironicznego podusmowania MARNEJ sprzedazy tego kupsztala wycenionego o 30 ojro za duzo :lapka: 16tys to bardzo slabo, nawet jak na SF. 

Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest słabo. Łącznie niech pójdzie z 30 tys. pudełek w Japonii, z 50 w USA i 20 w Europie. Dodaj do tego cyfrę i resztę świata i masz 150-200 tys. Myślę, że Capcom będzie zadowolony. Obstawiam, że SE chciałby takich wyników dla Seiken Densetsu Collection