Sleeper 3 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Chcieliście to macie :) Medievil rayman medievil 2 spyro the dragon oddworld abe oddysse castlevania croc 2 oddworld abe exoddus tomb raider tombi nightmare creatures II toy story pandemonium sheep dog n wolf tombi 2 bugs bunny gex adventure of lomax skullmonkeys pac-man world Donald Duck Goin' Quackers ape escape klonoa shadow man star wars episode I earthworm jim 2 a bug's life tail concerto disney's treasures planet 102 dalmatians bubble bobble The Lion King: Simba's Mighty Adventure glover s.ca.r.s 40 winks cheesy jersey devil kingsley's adventure megaman muppet monster adventure rascal strider 2 wild 9 power rangers james pond Pinobee rugrats in paris a dog tale Disney's Atlantis: The Lost Empire DragonHeart: Fire & Steel Firo & Klawd The Incredible Hulk jumping flash lode runner misadventures of tron bonne monkey magic monster inc scream tem pitfall 3d psybadek disney tarzan tiny toon mickey mania tomb raider 3 wybierałem same najlepsze,co chodzi się postacią i coś robi spisane z gametrade oczywiście :> czy frogger to platformówka? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) Był arcade'owy, gdzie tylko skaczesz na druga stronę ulicy. I był prawdziwy platformer ze światem 3D.Pandemonium 2 tez wyszło, a Tomb Raider 3 to przygodówka:)S.c.a.r.s to samochody chyba, a i dopisz disneyowskiego Alladyna. Dobra i trudna gierka.Nightmare creatures 2 usuń, bo to nie dla dzieci.A dog tale tez usuń bo to crap z yaroze playstation.A i pacman world, czy ten drugi platfomer z panią pacman. Tez chyba tarzana nie masz na liście.Sorry za taki post, ale oglądam jednym okiem Gesslerową, a drugim patrzę na listę tytułów.Ps. Robisz listę gier do ogrania na emeryturze? :) Edytowane 4 kwietnia 2017 przez grzybiarz Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Firo i Klawd to raczej strzelania, z tego co pamietam. Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 kwietnia 2017 No nie wiem na gametrade pisało że scars to platforma ścigałka I firo też,po za tym monkey magic szukałem tej gierki miesiącami aż w końcu znalazłem Gra mego dzieciństwa nie wiem czy posiadałem pirata czy oryginał Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 kwietnia 2017 Net yaroze też ma dobre gierki np rock n gems z demo 42 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi