Figaro 8 300 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Hejka, gra jest teraz w promocji za 21 zł. Jest to kreatywny rytmiczny rogalik, więc nic, w co byście kiedykolwiek grali. Dlatego polecam kupić bo muza rozwala. Niemniej, jest tu ktoś na sali, kto grał w ten tytuł? Gdyż mam kilka pytań.... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Korzystaj z wiki bo na początku też pogubiony byłem. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2017 Jak ustawiałeś te początkowe ustawienia z input lagiem? Mi wyskoczyło 12ms video latency i nie wiem czy miałem coś przy tym grzebać :P Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Pograj i oceń. Jak będzie się źle grało to przestaw pod siebie :). Osobiście nic nie grzebałem. Grałem i tytuł jest słaby. Zwłaszcza po tym hype wśród graczy. 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2017 Mi się strasznie podoba. Uwielbiam ten trans w jaki wchodzisz gdy wszystko idzie okej. Tylko jeszcze nie ogarniam czemu czasem mnie przeciwnik zabija. No i mam wrażenie, że najlepiej grałoby się w to na klawiaturze. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Ja pier.dole - poziom trudności tej gry przechodzi ludzkie pojęcie, a nawet w połowie nie jestem. Tak samo teraz: miałem takiego zaje.bistro runa - łuk na 4hity ze szkła i 2-3 etap. Beat mega szybki na tym etapie juz i szlo dobrze, to mi już tak ręką zdretwiala ze zgubiłem beat i broń mi zniszczył szkielet ze złota tarcza i wyje.bal mi 6 serduszek fuuuuu. Gra ktoś jeszcze? Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Ja dzisiaj właśnie pokonałem ostatniego ukrytego bossa w story mode. Dla mnie poziom trudności jest w sam raz - wymagający, ale sprawiedliwy. Trening czyni mistrza, jeśli uważasz że teraz jest za ciężko, to poczekaj aż odblokujesz Arię: wszystko musisz robić dokładnie w rytm, jedna pomyłka, opuszczony beat = strata życia. A życia ma dwa. :D Teraz wziąłem się za przechodzenie mnichem: trudno pozbyć się nawyku zbierania złota. Uwielbiam tą grę. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 To jak grasz to mam pytanie - jest typek w lobby u którego kasuje się items które mogą wypaść ze skrzynek. Pousuwalem te gorsze typu +1 hp czy 0,5 obrony i co z tego - gram właśnie na trzeciej mapie i nadal się pojawiają w skrzynkach. To samo torch 1 i 2 usunąłem - często wypada torch 1... Nie czaje. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 No gra jest przeyebanie trudna, taki izak przy tym to spacerek Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 (edytowane) No dokladnie. Niby da się wyuczyć rytmu przeciwnika, ale są małe "ale": - jest ich tak z 50-60 każdy o innym beatcie - no i gorsze z jednym można się bawić, ale jak masz na ekranie po 5-7 przeciwników na dalszych etapach to weź tu ogarnij każdego co będzie chciał zrobić, a rytm ładnie zapie.rdala od 2 levelu. Wiadomo że kwestia czasu jest wyuczenie, ale jeśli chodzi o rogale to jest nawet trudniej niż w spelunky. Edytowane 4 czerwca 2017 przez XM. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Ja kompletnie nie łapię tej gry. Wejdę max do 3 lvl i tam zwykle padam jak szmata. Muzyczka jest spoko, handlarz, którzy zaczyna śpiewać do muzyki też daje spoko efekt. Ale te kombinacje klawiszowe, żeby jakiegoś itemu użyć, why? Może kiedyś do gierki wrócę :) Nie wiedziałem, że jest na konsolach to też ogrywałem tylko na pc i nie wyobrażam sobie ogrywania tego na jakimś wiekszym TV z input lagiem. Wiem, że kalibracja itd ale wiem jak to było z kalibracją perkusji do Rock Banda... Horror Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Przeszedłem 3 misję i od razu w czwartej doszedłem do bossa. Przeszedłem go i juz myślałem, że banał i przeszedłem grę, ale jak się później okazało myliłem się. Jest naprawdę ciezko, beat zapier.dala, przeciwnicy skaczą po całym etapie no i ten boss na końcu... masakra. Świetna gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi