Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront II

Ryuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby tryb multi też doczekał się apgrejdów względem ostatniego battlefronta np podziału na klasy, singla też chętnie sprawdzę jako fan SW ale podejrzewam że gra będzie dalej nastawiona na mp i kampania będzie tu dodatkiem na kilka h.

Opublikowano (edytowane)

Biorę day one, tak jak i w przypadku Battlefront 1 day one było brane, wieloletni fan SW to i tak musi być, największy plus to kampania, oby nie było takiej krótkiej jak w przypadku BF1  :ninja:

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Linki z #1 już nie działają, gdyby ktoś znalazł podajcie, chciałem jeszcze raz zobaczyć na spokojnie.

Cały ma być puszczony 15 kwietnia o 20.30.

Opublikowano

Linki z #1 już nie działają, gdyby ktoś znalazł podajcie, chciałem jeszcze raz zobaczyć na spokojnie.

Cały ma być puszczony 15 kwietnia o 20.30.

Wejdź na yt lub dailymotion i wpisz pełen tytuł. Co chwila pojawia się filmik.
  • Plusik 1
Opublikowano

Singiel singlem,z chęcią ogram ale nie spodziewałbym się czegoś szczególnie dobrego. Przede wszystkim mam nadzieję na większą zawartość multi niż w poprzednim Battlefroncie gdzie po tygodniu grania miałem dosyć :/

Opublikowano

bioware lepiej się niech do niczego już nie dotyka

Przede wszystkim mam nadzieję na większą zawartość multi

Dobry zart bedzie pewnie z 7-8 map,kilka broni i tyle.

to i tak dobrze, w jedynce na start były chyba tylko 4 mapy w różnych trybach :gayos: 

Opublikowano

Jak ta gra ma obejmować wszystkie "ery" to naturalnym jest spodziewać się że map powinno być więcej, no ale to jednak dice.. co tam chciałbyś sobie pograć na naboo? oczywiście już wkrótce w dlc. Ja bardzo liczę na sensowne klasy w mp, przydałyby się też walki w przestrzeni. A co do tego single, ta postać pośrodku arta z 1szego posta to pilot imperium, chyba raczej randomowo się tam nie znalazł, czyżby bohater kampanii? 

Opublikowano

To się nie doczekasz, bo chyba EA ma prawa do marki na 10 lat? Miejmy nadzieję, że jakoś sobie podołają z singlem no ale to Dice, u nich tylko multi najlepiej wychodzi.

Opublikowano (edytowane)

Ja sadze, ze poza Battlefrontem na konwencie moze zostać zapowiedziany projekt Visceral Games w świecie SW. Nie zapominajcie, ze robią go już dobre kilka lat.

Edytowane przez Voytec
Opublikowano

To się nie doczekasz, bo chyba EA ma prawa do marki na 10 lat? Miejmy nadzieję, że jakoś sobie podołają z singlem no ale to Dice, u nich tylko multi najlepiej wychodzi.

Ten od Visceral Games powinien miec dobra kampanie bo pracuje nad nia Amy Hennig