Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront II

Featured Replies

Opublikowano

Fajny materiał o pay2win

[film]

niech ginie ten model sprzedaży gier.

Mam nadzieje, że EA dostanie ostro po kieszeni (na co się nie zapowiada) bo nie wierze, że jakoś mocno przeprojektują ten model względem finalnej wersji 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 559
  • Wyświetleń 49,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest bardzo dobra, żadnego problemu z OP bohaterami, ani graczami obładowanymi kupionymi kartami nie ma.   Przegięta nagonka na dobry kawał kodu i mało inwazyjne, opcjonalne mikropłatnoś

• jeśli ktoś chce podręcznikowy przykład systemu P2W to polecam sobie poczytać o historii gry Battlefield Heroes (zależność wydawców zupełnie przypadkowa.... hehehe)   ja krytykuje mikropłatno

• Heviro (Fanboy BDG)
    Heviro (Fanboy BDG)

Dranztzell. Każdy wie ,że z Joe wychodzi czasem kompletny ignorant i idiota. Taki bardziej zaawansowany niedzielak. Ba jak był przy premierze W2 na X360 dało się z nim pogadać, wydawał się być takim k

Opublikowano

całkiem całkiem się zapowiada ta kampania ale motyw z łażeniem tylko z jedną bronią jak jakiś ułong to do kosza. jak dodali tyle nowych blasterków to ja chce mieć swobode z ich korzystania a tu nawet z ziemi nie da się pukawki podnieść xd

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie czuje hypu przed premiera filmu wiec odpuszczam na razie preorder

Opublikowano

Kupiłem Accessa. W ciemno też nie zamierzam brać tego Battlefronta, mimo że przy ostatniej części bawiłem się nawet ok.

Opublikowano

Skończyłem to co dali accessie jeśli chodzi o singla i jestem więcej niż zadowolony, gdyby nie długość singla brałbym na premierę. Sam nie wiem ale skopać dupę tym (nene)owatej rebelii daje fun.

Opublikowano

Pograłem na razie około 3 godzin, głównie w trybie Galatic Assault, trochę w Arcade. Później może ruszę kampanię. Jak na razie jest spoko, całkiem przyjemna rozgrywka, graficznie i dźwiękowo też świetnie (nawet dubbing mi nie przeszkadza), mapy są ciekawe i różnorodne (szczególnie Kashyyyk). Działa to też znośnie na moim starszym pececie.

Mimo wszystko muszę jeszcze się zastanowić, czy warto brać na premierę.

Opublikowano

W sumie przeszli z jednego szamba (Season Pass + mało contentu na start) w drugie (mikrotransakcje i wolny progres dla każdego, kto zamierza grać bez wydawania dodatkowej kasy).

Szkoda, bo sama gra jest naprawdę dobra i będzie pewnie przez dość długi czas wspierana darmowymi DLC, poczynając od grudnia.

BqYTMNM.jpg

Opublikowano

niezłe szambo 

dodatkowo kopie recenzenckie mają niższe ceny ceny zakupu bohaterów. Zwykli gracze zmuszeni są płacić 60000 kredytów w grze (jakieś 40h gry) a recenzenci tylko 10000 kredytów 

Opublikowano

Czasy srasy, jakby ludzie nie kupowali i nie dawali się dymać w anusy to by EA może przystopowało. A tak się biznes kręci a że paru hardkorów sobie poujada to już wliczone mają w promocję.

Opublikowano

,,Dumę" to się kiedyś czerpało ze swojego skilla, wygranych klanówek czy pojedynków z innymi graczami, a nie, że się wyfarmi ukrytych przed graczem bohaterów, czytaj: ukryte możliwości jakie daje gameplay. 

To jest chore. Płacić za grę i jeszcze trzeba farmić jakieś kredyty, żeby można się nią w pełni bawić. 

Edytowane przez dunpeal

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko odblokowywaniu rzeczy wraz z progresem w grze, ale tutaj to jakaś masakra. Ta sama waluta co skrzynki, więc jeśli chcę kolejnego bohatera, to nie mogę nic ulepszać i jestem w gorszej sytuacji, a do tego ceny postaci z kosmosu.

Opublikowano

Kto to kupi ten będzie wspierał raka. Kupujesz grę za 250 zł i połowa zablokowana za płatną ścianą jak we f2p na komórki...

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Imo najgorsze co zrobili to podobno wyrównane zarobki po rundach, bez znaczenia czy jesteś na topie tabeli z wykręconym kdr czy na samym dole kredytów wpada tyle samo. Mimo wszystko w betę grało mi się na tyle dobrze że grę chyba kupie do multi, no i to jednak star warsy a o grach pokroju kotora, jedi knight, xwing vs tie czy tam rogue squadrony to można raczej na dobre zapomnieć.