Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Gra jest do kupienia na Marketplace za 43 złote Nigdy nie byłem fanem strzelanek od DICE, są moim zdaniem trochę za płytkie, ale aby postrzelać kilkanaście godzin w klimacie gwiezdnych wojen chyba warto spróbować. Jak tam mulitplayer teraz wygląda? Jest w miarę sprawiedliwy?
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 7 godzin temu, oni napisał: Jak tam mulitplayer teraz wygląda? Jest w miarę sprawiedliwy? od początku był sprawiedliwy. tutaj mp jest bardzo płytkie, jeśli jeszcze ogarniasz to wszystko sprowadzi się do szybkiego trzaskania punktów i grania herosami. Jak nie jesteś jakimś wybitnym fanem SW to imo nie warto.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l za późno, już kupiłem nie będzie źle, lubię Star Wars i chcę po prostu trochę postrzelać
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l od początku był sprawiedliwy. tutaj mp jest bardzo płytkie, jeśli jeszcze ogarniasz to wszystko sprowadzi się do szybkiego trzaskania punktów i grania herosami. Jak nie jesteś jakimś wybitnym fanem SW to imo nie warto.Spędziłem mase godzin w online i mogę powiedzieć, że klasy bohaterów na początku to była katastrofa. Klasy dystansowe po prostu niszczyły melee na każdym kroku, nawet w bliskim starciu, Han Solo CZY Chewbacca po prostu nie mieli sobie równych. Obecnie klasy melee są już mocniejsze, ale wciąż takim Chewie jesteś w stanie utłuc każdego bohatera bez większego wysiłku.Ostatnio musieli usunąć Palpatina z gry bo był tak op, że zabijał dosłownie przez ściany...Także z balansem nie jest tu aż tak różowo, ale nie ma już takiej tragedii jak była na początku.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l a ten singiel spoko? bo ma to singla prawda? za taka cene sam mysle czy nie wziac xD
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Singiel to taka typowa sztampa aż do bólu. Zero innowacji, zero zaskoczenia, po prostu lecisz po linii i walisz do wszystkiego co się rusza... Po 4 godzinach zastanawiasz się kto Ci odda zmarnowany czas.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l eh szkoda bo na filmikach wyglada na calkiem spoko, no nic poczekam az gra wyladuje w ea access
Opublikowano 23 listopada 20186 l I właśnie kupiłem i od razu się zakochałem, tyle contentu to ja rozumiem. Miałem brać BFV ale dość czuję że odłożę zakup bo piu piu i Kylo Ren mnie mocą przyciągają do siebie. A ten zwiastun OMG! I jeszcze moja ulubiona piosenka z Zemsty Sithów, za darmo? Biorę! Edytowane 23 listopada 20186 l przez Wesker
Opublikowano 23 listopada 20186 l Fajnie wyglada. Mam jednak nieodparte wrażenie, że Obi Wan nie mówi głosem McGreggora.
Opublikowano 25 listopada 20186 l W dniu 23.11.2018 o 08:05, Czezare napisał: Czy ta gra jest już w EA Access czy jeszcze nie? Jeszcze nie. Ale ja mam jeszcze 10h traiala, chętnie sprawdzę jak to wygląda i jak się w to gra na X1X Edytowane 25 listopada 20186 l przez chris85
Opublikowano 25 listopada 20186 l Fajny kanał i materiał dla tych którzy by chcieli kupić grę dla singla Edytowane 25 listopada 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 27 listopada 20186 l Faktycznie świetny pomysł, żeby ludzie którzy chcą kupić grę dla singla zobaczyli filmik z cyklu Everything Wrong With. Świetnie.
Opublikowano 30 listopada 20186 l Komuś udało się pobrać coś więcej niż tego 10h triala? Dostaje tylko info o wersji próbnej.
Opublikowano 30 listopada 20186 l @Voytec - no ale chyba nie ma takich ludzi, co by gierki EA dla singla kupowali, bo przecież ten jest niestniejący w obydwu BFach od jakiegoś czasu
Opublikowano 1 grudnia 20186 l 8 godzin temu, Kalel napisał: Komuś udało się pobrać coś więcej niż tego 10h triala? Dostaje tylko info o wersji próbnej. Wczoraj włączyłem na minutę i nie miałem żadnego info.
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Dziwna akcja, bo na oficjalnej stronie EA Access nic nie piszą o tej grze. Później sprawdzę czy coś się zmieniło u mnie. Zaraz się okaże, że to było przez pomyłkę.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Gra nie jest w The Vault. Żeby było śmieszniej nie zamknąłem gry przed wyłączeniem konsoli i 10h Triala mi "uciekło" yebane EA. Gardzę i nienawidzę jeszcze mocniej.