Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront II

Featured Replies

• Odpowiedzi 559
  • Wyświetleń 50,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest bardzo dobra, żadnego problemu z OP bohaterami, ani graczami obładowanymi kupionymi kartami nie ma.   Przegięta nagonka na dobry kawał kodu i mało inwazyjne, opcjonalne mikropłatnoś

• jeśli ktoś chce podręcznikowy przykład systemu P2W to polecam sobie poczytać o historii gry Battlefield Heroes (zależność wydawców zupełnie przypadkowa.... hehehe)   ja krytykuje mikropłatno

• Heviro (Fanboy BDG)
    Heviro (Fanboy BDG)

Dranztzell. Każdy wie ,że z Joe wychodzi czasem kompletny ignorant i idiota. Taki bardziej zaawansowany niedzielak. Ba jak był przy premierze W2 na X360 dało się z nim pogadać, wydawał się być takim k

Opublikowano

Wcześniejszy dostęp rozpoczyna się 4 października o 10:00 czasu polskiego. Otwarty dostęp od 6 października o 10:00 czasu polskiego. Beta kończy się 9 października o 16:00 czasu polskiego.

Opublikowano

Zupełnie o tej becie zapomniałem :) Te trailery! :obama: Powiem tak...po mega rozczarowaniu jakim było dla mnie Destiny 2 w nowym SW Battlefroncie zatopię się niczym nóż w maśle i mam niemal stuprocentową pewność - po tym co widziałem z materiałów odnośnie gry - że będę się bawił o wiele lepiej. Tylko nienawidzę sytuacji, gdzie dwie równorzędne w kwestii hajpu gry wychodzą nieomal równocześnie rywalizując o mój czas. Mam tu jeszcze na myśli nowego CoD-a :frog:

Opublikowano

Nie wiecie czy posiadacze Origin access też mają wcześniejszy dostęp czy tylko preorderowcy 

Edytowane przez SG1-ZIELU

Opublikowano

Przeważnie wszystko, co ma wcześniejszy dostęp jest zasługą składania preordera na gierkę, także wątpię, żeby ktoś nie preorderujący miał wcześniej i to niezależnie od platformy. Niestety trzeba czekać te 2 dni tj 6 października, bo zamknięty dla preorderów jest 4 października.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Mhm, też myślę, że dla fanów SW może wyjść z tego sztos, ale mam też obawę, że będzie super krótki. 4 godziny i będzie po sprawie.

Opublikowano

Zawsze lepszy 4 godzinny bardzo dobry single Player niż brak single Playera :p

Teraz ogrywam właśnie kampanie Titanfall 2 i mimo, że jest krótka to jest naprawdę niesamowicie fajna. Jeżeli coś podobnego pod względem funu z gry zaserwuja nam w nowym battlefroncie to będę bardzo szczęśliwy.

Opublikowano

Kampania bedzie milym dodatkiem. Multi bedzie sporo grany. Mam nadzieje, ze bedzie 2x wiecej zawartosci na start( tak jak obiecali)

Opublikowano

Ja juz mój kod od Amazona dostałem. Teraz tylko czekac do 4.10.

Opublikowano

Opublikowano

Ktoś robił preorder?

Opublikowano

Jak dziś mi EA wyśle klucze to Wam parę dam - PS4, bo XONE nie obiecuje.

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

Sprawdzal ktos czy mozna pobrac bete z konta HK?

Opublikowano

Patrzyłem na reddit i nic nie piszą o HK, więc pewnie nie.

Ja jakby co też chętnie bym przygarnął kod na PS4, aby dłużej pograć :lapka:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak mi EA wyśle to pewnie będę miał max 5 kodów wolnych, więc od messer88 wyśle na PW.

Opublikowano

Jakby ktoś posiadał wolny kod byłbym bardzo wdzięczny.