Czezare 1 454 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Może by ktoś się pokusił o ocenę bety.. Jak to wygląda w stosunku do poprzednika? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Jest o wiele lepiej niż w poprzedniej części. Takie zmiany, jak wprowadzenie 4 różnych klas gdzie każda ma inne zdolności lub zastosowanie nowego systemu battlepoints są bardzo, bardzo dobre. Dłuższą opinie napisze, jak pogram więcej w grę :D 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Jest o wiele lepiej niż w poprzedniej części. Takie zmiany, jak wprowadzenie 4 różnych klas gdzie każda ma inne zdolności lub zastosowanie nowego systemu battlepoints są bardzo, bardzo dobre. Dłuższą opinie napisze, jak pogram więcej w grę :D W kwestii strzelawczej też zaszły jakieś zmiany?Ile jest snajperek do wyboru i obrzynów? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Strzelanie mi się bardzo podoba, występuje odrzut i ogólnie czuć power pukawek. W becie na ten moment każda klasa ma dostęp do 2 broni głównych + mody do nich. Prawdopodobnie w pełnej wersji będzie tego sporo więcej no i trzeba też pamiętać, że season pass jest za darmo dla każdego więc sporo nowego contentu dojdzie po premierze. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Strzelanie to teraz inna bajka, jest lepiej z większym powerem. Graficznie kozak, chociaż mam wrażenie, że w BF1 obraz jest bardziej ostry. Mistrzostwem jest info o celach z które wyskakuje na pół ekranu, najlepiej w momencie kiedy masz 3 przeciwnikowi przed sobą xD Pogram w betę na PS4, zagram 10h triala, dzięki EA Access i chyba wrócę do BF1. Battlefront 2 jest na prawdę fajny, kocham SW, ale nie kupię go na premierę. Edytowane 5 października 2017 przez chris85 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 A jak latanie statkami? Bo w tej kwestii podobno też się sporo zmieniło. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Czyli widzę, że jest lepiej niż w jedynce sądząc po Waszych opiniach. Podział na klasy z różnymi zdolnościami czy zbieranie punktów bardzo ciekawe opcje i co najważniejsze gunplay na lepsze. No jutro się obczai jak będzie otwarta beta. Edytowane 5 października 2017 przez Faka Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) A znalazł ktoś sposób jak się połączyć z kimś z party i zagrać razem? Edytowane 5 października 2017 przez Fanek Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Czyli widzę, że jest lepiej niż w jedynce sądząc po Waszych opiniach. Podział na klasy z różnymi zdolnościami czy zbieranie punktów bardzo ciekawe opcje i co najważniejsze gunplay na lepsze. No jutro się obczai jak będzie otwarta beta.A na co czekasz? Kod jest do lykniecia w 3 minuty :PStatkami polatam dopiero wieczorem, Ludzie bardzo chwalą ten element. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Moje pierwsze wrażenie po paru grach jest takie, że gra jest strasznie ślamazarna. Gdyby nie ta otoczka SW, to pewnie już by beta wylądowała w koszu Edytowane 5 października 2017 przez Metoda Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Też mam takie wrażenie w porównaniu do takiego battlefielda1 to jest (pipi) wolna. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) No właśnie z minusów to gameplay jest wolniejszy niż w jedynce, nie czuje jakoś tego klimatu Starwarsów. Sama oprawa graficzna wcale jakoś nie zachwyca, poprostu wyglada dobrze nic poza tym. Battlefield 1 wyglada lepiej, gram na PS4 Pro, zwróćcie uwage na doczytywanie otoczenia, roślinność i cienie pojawią się ze 3 metry przed nami. W pełnej mam nadzieje to poprawią, nie zachwyca ogólnie ta beta. Mnie póki co bardziej odrzucili od zakupu niż zachęcili. No i nie da się zagrać z kimś z party razem w becie, no chyba że trzeba jakoś kombinować o czym nie wiem. Ale brak standardowej opcji join lub invite, a dołaczanie do utowrzonej gry przez party nie działa Edytowane 5 października 2017 przez Fanek Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Na prosiaku doczytywanie?? No to są chyba jakieś jaja! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Na trawie najbardziej to widać, tutaj od 24.10 patrzcie 2-3metry przed postacią na ziemi, cienie też się doczytują tylko 1080p, w grze to jeszcze bardziej widać na dużym ekranie. Edytowane 5 października 2017 przez Fanek Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Fanek działa party w becie i jest niesamowicie proste. Jak jesteś w głównym menu to w lewym górnym rogu masz taką ikonkę, musisz ją kliknąć i pokazuje Ci jacy gracze są z Tobą w party + graczy których możesz zaprosić, wystarczy na nich najechac i kliknąć X/A. Co do tempa gry to nie wiem, jak dla mnie jest super, wolę trochę spokojniejsze multi. No ale zapomniałem, że na tym forum zawsze znajdą się ludzie, którzy będą na coś narzekać :p Jeszcze mówienie, że w tej grze nie czuć klimatu Star Wars to w ogóle beka xd Edytowane 5 października 2017 przez Janush Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 No bo szybsze tempo rozgrywki by tu o wiele bardziej pasowało, też mi sie wydaje że w jedynce było pod tym względem lepiej. Na strike jeszcze ujdzie ze względu na małą mape ale na tym większym trybie to widać. I czemu dali te fikołki zamiast wślizgu jak w bf1 to nie mam pojęcia. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Janush a piszesz po prostu bo widzisz taką funkcje że istanieje czy sprawdzałeś i ci działa? siedzieliśmy we 4 w party, każdy nawet restartował gre i u każdego było gracze online 0 napisz jaka platforma. Edytowane 5 października 2017 przez Fanek Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Niestety potwierdzam doczytywanie tekstur, swoją drogą dawno tego nie wiedziałem w grze. Oczywiście gra nie działa w betonowych 60fps. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Generalnie myślę, że kwestia pop-upu to jest problem bety, przecież w trybie Strike jak kończy się mecz i mapa pokazana jest od góry to gubią się i wracają assety, tak więc nie panikowałbym jeszcze :) Poza tym wizualnie modele są bardzo dobre, oświetlenie jedno z najlepszych jak nie najlepsze jakie można zobaczyć na konsolach, teselacja itd. - pierwsza klasa. Problem jest faktycznie jakość obrazu, ale to jeszcze można uratować do premiery. Mam wrażenie, że nie zastosowano tutaj również wielu filtrów w post-produkcji, których użyto w BF1 i tam obraz wydaje się taki hmmm....ładniejszy. Wiadomo jednakże - pełnia możliwości tak zostanie przedstawiona w singlu, przynajmniej jeśli chodzi o oprawę. Edytowane 5 października 2017 przez Graczdari Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Fanek działa party w becie i jest niesamowicie proste. Jak jesteś w głównym menu to w lewym górnym rogu masz taką ikonkę, musisz ją kliknąć i pokazuje Ci jacy gracze są z Tobą w party + graczy których możesz zaprosić, wystarczy na nich najechac i kliknąć X/A. Co do tempa gry to nie wiem, jak dla mnie jest super, wolę trochę spokojniejsze multi. No ale zapomniałem, że na tym forum zawsze znajdą się ludzie, którzy będą na coś narzekać :P Jeszcze mówienie, że w tej grze nie czuć klimatu Star Wars to w ogóle beka xd No beka wnusiu. Dla mnie gra jest drętwa, nic nie wnosi, a jedyne na czym chce zbić popularność to otoczka star wars i premiera zaraz przy okazji kolejnej części sagi. Może dla takiego "Janusha" gra i robi robotę, ale mogę napisać to samo co ty "że na tym forum zawsze znajdą się ludzie, którzy nie wymagają za wiele od gierek. Poza tym te mapy co są w becie, to też szału nie robią (chociaż ta sama sytuacja była w BF1), a zwłaszcza ta od tego trybu z eskortowaniem tego czegoś na Naboo. Linia prosta z ładnymi widoczkami + 2 boczne korytarze w pałacu, no po prostu rewelacja. Dla mnie po ograniu bety, SWBF II idzie z CoDem WW2 łeb w łeb jeśli chodzi o nagrodę kasztana multi jesienni 2017. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) Fanek gram na ps4. Wczoraj wieczorem był jakiś błąd i też nie mogłem się połączyć z kumplem, ale jak grałem rano to wszystko śmigało. Metoda, kocham jak ktoś tak coś hejtuje i używa ogolników zamiast wymienić konkretne wady. Naprawdę uważasz, że względem Battlefront 1 dwójka nic nie wnosi? :p Dla mnie sam system battle points sprawia, że gra się o wiele lepiej, a zmian jest przecież więcej. Co do map to pod względem tego, jak wyglądają są super, a że mapka Naboo ma prostą konstrukcję nie przeszkadza mi szczególnie. W pełnej wersji będzie więcej map i znajdą się też te bardziej skomplikowane. Ogólnie rzecz biorąc gra na pewno jest lepsza od pierwszej części :) Edytowane 6 października 2017 przez Janush Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Dla mnie więcej obrzynów (w jedynce tylko CA-87) i snajperek (w jedynce tylko jako bonus ustawiany w slocie) i będę wniebowzięty. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Tryb walki statkami to chyba najlepsza część tej bety. Cytuj
WisnieR 2 767 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Jakaś ta gra powolna. Zdecydowanie brak jej dynamiki..... Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Gra ma być pewnie jak 1 mocno każul friendly i raczej tym jest to spowodowane. Bardzo lubię SW i gry jeszcze nie skreślam ale do zakupu to ta beta nie zachęca, no spoko mi się gra na tym strike ale to chyba za mało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi