Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Przecież Singiel miał być w SWBF2EA Tym korporacjom serio przydałby się kryzysik branżuni aby mózgi znowu zaczęły pracować. Kolejna gra do koszyka "kupować używane" Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 sp = season pass, a nie singiel Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Pograłem więcej w walki powietrzne i jest miód. Co prawda mogłoby być trochę szybciej, bo zwrotność pozostawia trochę do życzenia, ale idzie się przyzwyczaić. Grafika, dźwięk i muzyka robią swoje, można się poczuć jak w filmie. Mimo wszystko i tak poczekam aż będzie po 50 zł za rok z hakiem ;) #fuckEA Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 pograłem kilka meczyków i muszę powiedzieć że spodobała mi się ta beta, strasznie każułalowa bo dosyć prosto wszystko nawet idzie odblokowywać czy też zabijać ale chyba o to we wszystkim chodzi, pograć na luzie bez spiny, ale na premierę raczej nie będę brać i bardziej jak stanieje Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jeszcze w kwestii grafiki. W jedynce była ona prostsza, ale ostrzejsza, akuratniejsza, a kolory bardziej nasycone. W BFII panuje typowa battlefieldowa szarzyzna, zaś w samej rozgrywce twórcy naćkali za dużo różnorakich efektów jak wzbijające się do lotu ptactwo czy wirujące liście i pył. Wszystko to powoduje, że nawet prosiak się ksztusi. Współczuję tym co grają na Biedaku lub Łoniaku. Wrażenie robią tylko sale i korytarze w pałacu. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) Wszystko to powoduje, że nawet prosiak się ksztusi. Współczuję tym co grają na Biedaku lub Łoniaku. Jakieś bullshoty, grałem 6-7h w multi i nic się nie krztusiło na pro, co już nie wspomnę o wrzucaniu suszary, bo nic takiego żadnego miejsca nie miało. Co jak co ale Dice nic zarzucić nie można, bo są mistrzami w optymalizowaniu gier. Edytowane 10 października 2017 przez Faka Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jeszcze w kwestii grafiki. W jedynce była ona prostsza, ale ostrzejsza, akuratniejsza, a kolory bardziej nasycone. W BFII panuje typowa battlefieldowa szarzyzna, zaś w samej rozgrywce twórcy naćkali za dużo różnorakich efektów jak wzbijające się do lotu ptactwo czy wirujące liście i pył. Wszystko to powoduje, że nawet prosiak się ksztusi. Współczuję tym co grają na Biedaku lub Łoniaku. Wrażenie robią tylko sale i korytarze w pałacu. Czy jesteś jedną z tych osób co widzą różnice między 120 a 110 FPS? Ani razu nic mi się na PS4 nie zakrztusuło. Może trzymasz kąsolę w szufladzie? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) U mnie tak samo wszystko śmiga bez żadnych problemów, a gram na zwykłym ps4. Denerwuje mnie jednak fakt, że niezależnie od naszego wyniku dostajemy tyle samo kredytów. Co to w ogóle ma być. Nagroda powinna być odpowiednio większą w zależności od tego, jak sobie poradzilismy na polu bitwy. Też niesamowity jest dla mnie fakt, że podstawowe wersje broni można odblokować TYLKO I WYŁĄCZNIE otwierając skrzynie. Ja rozumiem, że EA chce hajs, ale mogli pójść na kompromis i podstawowe wersję broni dawać ludziom w zamian za wyższy level, a wszystkie mody, pozy, karty itd już w pakach no ale niestety ;/ Edytowane 10 października 2017 przez Janush Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Prosiaczek nawet się nie zająknął przy ogrywaniu bety Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Pograłem trochę i bez żadnej rewelacji. Kupie jak stanieje do 50 zł dla kampanii i kilku godzin w multi. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) Denerwuje mnie jednak fakt, że niezależnie od naszego wyniku dostajemy tyle samo kredytów. Co to w ogóle ma być. Nagroda powinna być odpowiednio większą w zależności od tego, jak sobie poradzilismy na polu bitwy. Też niesamowity jest dla mnie fakt, że podstawowe wersje broni można odblokować TYLKO I WYŁĄCZNIE otwierając skrzynie. Ja rozumiem, że EA chce hajs, ale mogli pójść na kompromis i podstawowe wersję broni dawać ludziom w zamian za wyższy level, a wszystkie mody, pozy, karty itd już w pakach no ale niestety ;/ To tak jak w jedynce było z tymi kredytami, im więcej pkt miałeś tym więcej kredytów dostawałeś, a tutaj zupełnie na odwrót jest. Może w finalnej wersji będzie już normalny ten przelicznik, bo tutaj zbieranie kredytów pójdzie na więcej wydawanie loot crate. Chyba, że cwaniaczki EA dadzą jakieś boostery na większy zysk kredytów, co już będzie totalna degrengolada. Edytowane 10 października 2017 przez Faka Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jeszcze powiedzcie, że popupów u Was nie ma to... Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 No to nie porównuj popup do krztuszenia się, a nie wprowadzasz ludzi w błąd. Z popupem to idzie się zgodzić i też to widywałem, co niemniej jest to wykonalne do naprawienia ale żadnej ścinki czy freezów nie miewałem. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Nie wprowadzam w błąd. Jedynka miała 60 fps mur-beton i to się czuło. Tu frejmrejt zjeżdża dość często. Freezów nie ma, tego nie powiedziałem. W kwestii broni. Jest gdzieś pełna lista strzykawek? Baaaaaardzo brakuje mi w becie blastera CA-87 oraz genialnego T-21B Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Nie wprowadzam w błąd. Jedynka miała 60 fps mur-beton i to się czuło. Tu frejmrejt zjeżdża dość często. Freezów nie ma, tego nie powiedziałem. W kwestii broni. Jest gdzieś pełna lista strzykawek? Baaaaaardzo brakuje mi w becie blastera CA-87 oraz genialnego T-21B Ale wiesz, że w wersji beta pierwszego Battlefronta było tak samo. kulejący FPS, popup i wszystkie inne bolączki. Nie porównuj bety do pełnej wersji jeżeli chodzi o DICE bo przy pełniaku idę o zakład, że większości tych bolączek nie będzie Co do moich wrażeń, to mam tak samo jak większość w tym temacie, ogra sie po nowym roku jak będzie śmigać po 100zł na pchlim Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 W sumie to ciekawe, że BF ma niejako drugą młodość. Pierwszy rzut jest dla każuali, którzy lubią być dymani w kakao na sucho mikrotranskacjami, pay2win i DLC, drugi rzut w wersji GOTY dla normalnych. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Czyli tak naprawdę premiera nowego battlefronta będzie za rok. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Przedłużyli betę do 11.10. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Wszystko to powoduje, że nawet prosiak się ksztusi. Współczuję tym co grają na Biedaku lub Łoniaku. Jakieś bullshoty, grałem 6-7h w multi i nic się nie krztusiło na pro, co już nie wspomnę o wrzucaniu suszary, bo nic takiego żadnego miejsca nie miało. Co jak co ale Dice nic zarzucić nie można, bo są mistrzami w optymalizowaniu gier. Faka na mocarzu? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) z ppe Wg kalkulacji AngryJoe odblokowanie wszystkich giwer w Star Wars: Battlefront II mogłoby zająć ponad 3000 godzin bez korzystania z mikrotransakcji. Możliwe jednak, że DICE jeszcze zmieni obecny system pozyskiwania loot boxów. te całe skrzynki to jeden wielki rak ogólnie rzecz biorąc, jak nie nowa forza to teraz battlefront, w sumie czego innego się spodziewać po ea jak zawsze byli pazerni na kasę, na szczęście akurat bronie i perki które mam mi wystarczają do gry ale sobie nie wyobrażam dokupywać czegoś jeszcze jak zapłaciłem za grę ponad 200zł XDDDD oby zgnili w pielkle śmiecie i im się odbiły dużą czkawką te pomysły Edytowane 10 października 2017 przez mersi Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Tylko, że EA działa jak każda duża korporacja. Ja absolutnie nie pochwalam praktyk, ale widzę pewien problem a są nim gracze. Przecież te wszystkie pierdoły, to jest powiedzmy sobie szczerze wina konsumentów. Każda firma robi produkty, które wycofuje gdy nie siądą, a jak widać takie wymysły jak skrzynki siadły i to nawet w grach za które się z góry płaci i co gorsze, siadło tak mocno ze można pozwolić sobie na jeszcze więcej w temacie. Oczywiście warum się podniesie, będzie jakaś grupa ludzi którym to się nie spodoba, ale jeśli w ogólnym rozrachunku marketingowo-finansowy ktoś twierdzi, że te skrzynki są jednak ok to będzie tylko gorzej. Muszą zmienić się gracze, przestać łykać wszystko jak leci i wtedy zmienią się korporacje, bo co by o nich nie mówić - rzadko idą pod prąd. 2 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) Gracze, którzy akceptują mikrotransakcje i model pay2win są w zdecydowanej większości niż pokolenie 30+, dla którego jest to rak. I zgadzam się, że EA to zwykłe korpo, które dostosowuje produkt do rynku i popytu. Edytowane 10 października 2017 przez Rudiok Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Ciekawe czy się pokuszą o jakieś konto premium wzorem np. world of tanks, zwiększające liczbę kredytów zdobywanych w grze xd Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) Przyszedł bluberek chluberek i szuka zaczepki, z grzeczności powiem - wypiedalaj do CW i nie rób offtopa. Co do mikrotransakcji, jestem ciekawy jak to będzie wszystko wyglądało ale nie ma opcji, że w dużej mierze to może być p2w. Zrozumiałbym gdyby ta gra była w formie f2p i miała mikro, a tak płacisz za grę i jeszcze oni takie pierdoły chcą z mikro dawać. Edytowane 10 października 2017 przez Faka Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jak gracze pozwalają się dymać i tak czy inaczej kupią to kto EA zabroni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi