Skocz do zawartości

Puyo Puyo Tetris

Featured Replies

Opublikowano

C9QFA6mUIAAwXBp.jpg

C9QFKn-V0AA_Uf5.jpg

C9QFRicUIAAPQiY.jpg

C9QFclMUwAIJU9k.jpg

C9QE55XUIAAkp9W.jpg

C9QFl70U0AAK4J8.jpg

Na eShopie pojawiło się demo. Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba. Z serią nie miałem wcześniej do czynienia, pierwsze co rzuca się w oczy to wręcz oczoje,bna prezentacja, kolory aż wyskakują z ekranu. Trochę Tetrisa, trochę łączenia 4 kolorków, milion trybów i wciągający gameplay.

Jeszcze wczoraj bym tego nie powiedział, ale po zagraniu w demo mocno rozważam pełną wersję xD. Koniecznie obadajcie demo na Switchu. 

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 13,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• przeszedlem wczoraj na 3 gwiazdki 1 swiat, pogralem troche w arcade (150 linii juz sprawialo problemy pod koneic), zagralem meczyk w online i moj dobry boze, jakie to jest dobre wstawki fabularne tak

• Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :)   A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadk

• pare dni temu kupiłem nówke w pudełku na ps4 za 119zł, za(pipi)ista giereczka, bardzo dynamiczne jak na tetrisa, narazie nie mialem okazji pograć na kanapie z kimś tylko z kompem ale i tak jest fajnie

Opublikowano

Tylko ta cena...

Opublikowano

gry typu lumines, tetris, puzzle fighter sa przewspaniale na przenosniakach ale jak kosztuja max 30-40zl i w takiej cenie kupie, dawanie w tych czasach prawie 200zl za klona stuletniego tetrisa lepiej nie skomentuje

Opublikowano

jak wypuszczą coś z gatunku jajek z nu pagadi to biore!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111

Opublikowano

Launch Edition ma breloczki, ale nie wiem, czy będzie w Europie.

PuyoPuyoTetris_glam_webjpg.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na rozgrzewkę wleciał Marathon Tetris, gdzie trzeba skasować 150 linii.

C-bx3FFUIAAESpL.jpg

Mnóstwo jest tutaj do roboty, zarówno Tetris jak i Puyo mają swoje oddzielne tryby. Zwykłe bicie rekordów, walka z CPU, walka przez internet (jezu, jaki oklep od szweda dostałem w tetrisa :(), tryb fabularny (nawet filmiki są, Ficuś możesz atakować!), tryby mieszane gdzie na raz gra się w obie gry, system osiągnięć, jakieś poziomy, zapisywanie powtórek. Jest co robić. I ta wspaniała oprawa graficzna.

Dla świrów lubiących dobre gry logiczne pozycja obowiązkowa. 

Screen z trybu Adventure z misjami:

C-byPLfU0AAdHny.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ta, gra i tak by nigdy nie opuściła mojej konsoli, więc równie dobrze wziąłem cyfrową

Opublikowano

ok, ja postaram sie ogarnac fizycznego boxa za jakis czas :lapka: dziewczyna jest zachwycona demkiem i potrafi grac przez ponad 1h non stop sama albo ze mna :obama: 

Opublikowano

dla mnie system seller, preorder zamowiony

to nie system seler tylko multiplatforma

gierka zapowiada sie bardzo fajnie, ale zarowno na wiki jak i na oficjalnej stronie widnieje data premiery też na ps4

http://puyo.sega.com/tetris/purchase/index.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Puyo_Puyo_Tetris

takżetego, czy moderatorzy mogli by przerzucić temat do multiplatform żeby inni tez mogli skorzystać z wiedzy o tak fajnej gierce?

przy okazji na ps4 gra ma kosztować 29$ a na switcha 39$

pozdrawiam maniaków puzzle games

Opublikowano

Temat może zostać, gierka jest Bardziej kojarzona z switcha niż ps4.

Poza tym gwoli ścisłości to wyszedł też on na vite, 3ds, ps3, X360 Ale tylko w kkw parę lat temu i co?

Jakoś nie widzę żeby np nex machina została przeniesiona z ps4 do multiplatform.

Poza tym nie oszukujmy się, mało który użytkownik ps4 skusi się na taką gierkę.

Opublikowano

No ja się dowiedziałem że wychodzi na PS4 wczoraj, także proszę o rozgrzeszenie. Jak chcecie to przenoście. 

Ehh, myślałem że jako tako gram w tetrisa, ale potyczki online szybko rozwiały wątpliwości. Trzeba będzie trochę tutoriali porobić (tak, są w grze). Jak ktoś chce pograć leszcz na leszcza to zapraszam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Poza tym gwoli ścisłości to wyszedł też on na vite, 3ds, ps3, X360 Ale tylko w kkw parę lat temu i co?

Jakoś nie widzę żeby np nex machina została przeniesiona z ps4 do multiplatform.

w japonii wyszła na mase sprzętów wiele lat temu, ale premiera jutrzejsza jest na dwie platrofmy, i nie wiem czemu obrażasz użytkownikow ps4 , zarówno ja jak i masa znajomych (z forum oczywiście) uwielbia takie gry

i btw po prostu na swichu gra była bardziej reklamowana, "i co?"

Edytowane przez Yano

Opublikowano

No i znowu wersje pre-order z VGP dostaly upgrade, tym razem poza brelokiem bedzie kolekcjonerskie pudelko a ja nie zamowilem :/

Gierka wyszla jakies 2-3 lata temu na vite i inne konsole jak wspomnial Rayos, ale tylko lowcy trofkow i zapalency to sciagali. Co nie zmienia faktu ze to naprawde dobra gra i warto wspierac wydawanie takich tytulow poza kkw, nawet jesli trzeba bylo dlugo czekac.

Opublikowano

Chcecie to przenoscie, mnie to tam ryba, ale po prostu czasem multiplatformy zostają w temacie konsoli bardziej z tytułem kojarzonej i tyla. Nie chciałem obrazić społeczności playstation 4, jeśli poczułes się dotknięty to przepraszam, Yano

Opublikowano

w japonii wyszła na mase sprzętów wiele lat temu, ale premiera jutrzejsza jest na dwie platrofmy, i nie wiem czemu obrażasz użytkownikow ps4 , zarówno ja jak i masa znajomych (z forum oczywiście) uwielbia takie gry

i btw po prostu na swichu gra była bardziej reklamowana, "i co?"

Wyczuwam agresję niezrzeszonego w temacie o rodzinnej konsoli firmy Nintendo. Wezwałem ochronę:

Opublikowano

pajgi nie rób se jaj, ja sam tylko z dużej miłości do gry i ciekawości zacząłem grzebać i wygrzebałem że jest też na ps4 co mnie bardzoz ucieszyło, ale mało kto o tym wie, temat w multiplatformach mógłby poinformować większą grupe ludzi którzy nie mają swicha i na tą tablice nie wchodzą

nie chodzi tu o wojenki czy agresje tylko  o dobro gry