Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Na eShopie pojawiło się demo. Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba. Z serią nie miałem wcześniej do czynienia, pierwsze co rzuca się w oczy to wręcz oczoje,bna prezentacja, kolory aż wyskakują z ekranu. Trochę Tetrisa, trochę łączenia 4 kolorków, milion trybów i wciągający gameplay. Jeszcze wczoraj bym tego nie powiedział, ale po zagraniu w demo mocno rozważam pełną wersję xD. Koniecznie obadajcie demo na Switchu. Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l gry typu lumines, tetris, puzzle fighter sa przewspaniale na przenosniakach ale jak kosztuja max 30-40zl i w takiej cenie kupie, dawanie w tych czasach prawie 200zl za klona stuletniego tetrisa lepiej nie skomentuje
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Biłem się między Switchem, a New3DS, ale z perspektywy Directu padnie na tego drugiego.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l jak wypuszczą coś z gatunku jajek z nu pagadi to biore!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Zwykłą wersję masz np. tutaj: http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Puyo-Puyo-Tetris-ANG-SWITCH-folia/6829
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Na rozgrzewkę wleciał Marathon Tetris, gdzie trzeba skasować 150 linii. Mnóstwo jest tutaj do roboty, zarówno Tetris jak i Puyo mają swoje oddzielne tryby. Zwykłe bicie rekordów, walka z CPU, walka przez internet (jezu, jaki oklep od szweda dostałem w tetrisa :(), tryb fabularny (nawet filmiki są, Ficuś możesz atakować!), tryby mieszane gdzie na raz gra się w obie gry, system osiągnięć, jakieś poziomy, zapisywanie powtórek. Jest co robić. I ta wspaniała oprawa graficzna. Dla świrów lubiących dobre gry logiczne pozycja obowiązkowa. Screen z trybu Adventure z misjami: Edytowane 27 kwietnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l ta, gra i tak by nigdy nie opuściła mojej konsoli, więc równie dobrze wziąłem cyfrową
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l ok, ja postaram sie ogarnac fizycznego boxa za jakis czas dziewczyna jest zachwycona demkiem i potrafi grac przez ponad 1h non stop sama albo ze mna
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l dla mnie system seller, preorder zamowiony to nie system seler tylko multiplatforma gierka zapowiada sie bardzo fajnie, ale zarowno na wiki jak i na oficjalnej stronie widnieje data premiery też na ps4 http://puyo.sega.com/tetris/purchase/index.html https://en.wikipedia.org/wiki/Puyo_Puyo_Tetris takżetego, czy moderatorzy mogli by przerzucić temat do multiplatform żeby inni tez mogli skorzystać z wiedzy o tak fajnej gierce? przy okazji na ps4 gra ma kosztować 29$ a na switcha 39$ pozdrawiam maniaków puzzle games
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Temat może zostać, gierka jest Bardziej kojarzona z switcha niż ps4. Poza tym gwoli ścisłości to wyszedł też on na vite, 3ds, ps3, X360 Ale tylko w kkw parę lat temu i co? Jakoś nie widzę żeby np nex machina została przeniesiona z ps4 do multiplatform. Poza tym nie oszukujmy się, mało który użytkownik ps4 skusi się na taką gierkę.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l No ja się dowiedziałem że wychodzi na PS4 wczoraj, także proszę o rozgrzeszenie. Jak chcecie to przenoście. Ehh, myślałem że jako tako gram w tetrisa, ale potyczki online szybko rozwiały wątpliwości. Trzeba będzie trochę tutoriali porobić (tak, są w grze). Jak ktoś chce pograć leszcz na leszcza to zapraszam. Edytowane 27 kwietnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Temat może zostać, gierka jest Bardziej kojarzona z switcha niż ps4. Poza tym gwoli ścisłości to wyszedł też on na vite, 3ds, ps3, X360 Ale tylko w kkw parę lat temu i co? Jakoś nie widzę żeby np nex machina została przeniesiona z ps4 do multiplatform. Poza tym nie oszukujmy się, mało który użytkownik ps4 skusi się na taką gierkę. w japonii wyszła na mase sprzętów wiele lat temu, ale premiera jutrzejsza jest na dwie platrofmy, i nie wiem czemu obrażasz użytkownikow ps4 , zarówno ja jak i masa znajomych (z forum oczywiście) uwielbia takie gry i btw po prostu na swichu gra była bardziej reklamowana, "i co?" Edytowane 27 kwietnia 20177 l przez Yano
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l No i znowu wersje pre-order z VGP dostaly upgrade, tym razem poza brelokiem bedzie kolekcjonerskie pudelko a ja nie zamowilem :/ Gierka wyszla jakies 2-3 lata temu na vite i inne konsole jak wspomnial Rayos, ale tylko lowcy trofkow i zapalency to sciagali. Co nie zmienia faktu ze to naprawde dobra gra i warto wspierac wydawanie takich tytulow poza kkw, nawet jesli trzeba bylo dlugo czekac.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Chcecie to przenoscie, mnie to tam ryba, ale po prostu czasem multiplatformy zostają w temacie konsoli bardziej z tytułem kojarzonej i tyla. Nie chciałem obrazić społeczności playstation 4, jeśli poczułes się dotknięty to przepraszam, Yano
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Temat może zostać, gierka jest Bardziej kojarzona z switcha niż ps4. Poza tym gwoli ścisłości to wyszedł też on na vite, 3ds, ps3, X360 Ale tylko w kkw parę lat temu i co? Jakoś nie widzę żeby np nex machina została przeniesiona z ps4 do multiplatform. Poza tym nie oszukujmy się, mało który użytkownik ps4 skusi się na taką gierkę. w japonii wyszła na mase sprzętów wiele lat temu, ale premiera jutrzejsza jest na dwie platrofmy, i nie wiem czemu obrażasz użytkownikow ps4 , zarówno ja jak i masa znajomych (z forum oczywiście) uwielbia takie gry i btw po prostu na swichu gra była bardziej reklamowana, "i co?" Wyczuwam agresję niezrzeszonego w temacie o rodzinnej konsoli firmy Nintendo. Wezwałem ochronę:
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l pajgi nie rób se jaj, ja sam tylko z dużej miłości do gry i ciekawości zacząłem grzebać i wygrzebałem że jest też na ps4 co mnie bardzoz ucieszyło, ale mało kto o tym wie, temat w multiplatformach mógłby poinformować większą grupe ludzi którzy nie mają swicha i na tą tablice nie wchodzą nie chodzi tu o wojenki czy agresje tylko o dobro gry