Emtebe 2 575 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Jakby co, to olej Rayosa i sprzedaj mi. Zawsze dam więcej o złotówkę niż atencyjny Rayos Cytuj
Di 847 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Ale wiecie, że ta gra jest ponownie dostępna? https://www.videogamesplus.ca/puyo-puyo-tetris-launch-edition-switch-p-24427.html Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Fakt, ale ja za granicą nic jeszcze nie kupowałem online, więc lepiej od e-kolegi z forumka odkupić :-) Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Ale zakupów z zagranicy nie ma co się bać, a VGP to jak najbardziej warty polecenia sklep z Kanady. W sumie nie mam jeszcze Switch'a, ale gierkę sobie po wypłacie zakupię, bo coś czułem od samego początku że będzie warto inwestować w ten tytuł ^_^. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) 5 świat zdecydowanie oddziela chłopców od mężczyzn. Bardzo wymagające misje. Ale skórkę do tetrisa odblokowałem. Z gameboya A tutaj sonicowe Puyo: Jestem uzależniony. Mój cichy hit tego roku. Na PSP miałem lumines, na DSie Tetris DS, a tutaj znalazłem chyba jeszcze coś lepszego. Edytowane 7 maja 2017 przez ragus Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Gejbojowe tetromino od razu przypominają się partyjki na tej cegle w tetrisa w odpowiednim świetle z THEME B w głośniku. Oj strasznie mnie nakręcasz na tę gierkę, oj strasznie, liczę na to, że niedługo będę cisnął i pogramy razem w online! Czy ja tam widzę Sonicowe pierścienie przy czyszczeniu Sonicowych pujo? GENIALNE! Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Gra zamówiona. Można zrobić za jakiś czas ustawkę na on-line :) Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Gra zamówiona. Można zrobić za jakiś czas ustawkę na on-line :) przekonales sie w koncu do zakupu z vgp? :) ustawka online jak nic musi byc, zloje wam dupy Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :) A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadkę na full wersję :) 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Jak już będziecie mieć to zapraszam. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :) A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadkę na full wersję :) gicior :) A co do demka, cóż... demko puyo puyo tetrisa to chyba najdluzej ogrywane przeze mnie demo od wielu, wielu, wieeelu lat xD Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Dostałem właśnie swój egzemplarz (prezentowy, ten z VGP jeszcze w drodze). No i w co tu grać teraz, jak jest Mario Kart? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Aż mi się przypomniały demo dyski z OPPM. Z niektórymi demami spędziłem więcej czasu niż z pełnymi wersjami gier :D Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 (edytowane) Do multiplatform. U nas wyszło na PS4 i Switch, w Japonii na wszystko, co można podłączyć do telewizora xD Grałem w to trochę w... Yakuzie 6. Bardzo sympatyczne i wciągające, ale raczej na chwilowe doskoki. Edytowane 8 maja 2017 przez Kasias Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 11 maja 2017 Opublikowano 11 maja 2017 Gdzie można ustawić poziom trudności w solo arcade? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 przeszedlem wczoraj na 3 gwiazdki 1 swiat, pogralem troche w arcade (150 linii juz sprawialo problemy pod koneic), zagralem meczyk w online i moj dobry boze, jakie to jest dobre wstawki fabularne tak glupie ze az smieszne, gejplej czysty miod, no super 4 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 ale pier,dolisz rayos aż żal cie słuchać, umrzyj Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 to juz sie gierka cieszyc nie mozna? Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Ty się każdą gierką cieszysz. Zakochałeś się czy co? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 (edytowane) cóż poradzę na czystą polaczkową zawiść on sie cieszy każdą grą i sprawia mu to frajdę, a mi nie? o ten (pipi), zaraz go skrytykuję! szanujmy się bracia i siostry bo wszechobecne wojenki niczemu dobremu nie służą. nawet mi was nie zal, przegrywy Edytowane 23 maja 2017 przez Rayos Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 ale skoro kazda gierka na switcha to dla ciebie ojezu banderoli to twoja opinia nic nie znaczy, smiecisz tylko tematy Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Ej, ej. Ale PuyoPuyo Tetris to naprawdę sztos. Mnie wciągnęła bardziej niż Mario Kart. Fajne tryby gry zarówno single jak i multi. Mi zdecydowanie bardziej przypodobał się Tetris. W PuyoPuyo jestem lama i nie ogarniam jak tworzyć te łańcuchy :D Na szczęście w trybie przygodowym po trzech porażkach można ominąć etap. Idealna opcja dla mnie :D Ja zagrałem raz on-line w Terisa. Ale chyba matchmaking kuleje, bo jak zobaczyłem przeciwnika, który w kilka chwil sadził tetrisy jeden po drugim, to oniemiałem. Poziom azjata. :D Muszę pooglądać tutoriale do trybu PuyoPuyo. W końcu ogarnę, co i jak :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi