Opublikowano 6 listopada 20177 l Ja sam dopiero niedawno sciagnalem demko i gierka tak wciagnela przed mario nowym ze kupilem pelna . Swoja droga jak ktos szuka ultima ma w niezlej cenie pudlo chyba nadal
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l @Ukukuki mam nadzieje, ze teraz nie będzie Ci wadził ten martwy od półtora roku temat w złym dziale
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Ziomek rzuciłem ten temat jako przykład bo o gierce pamiętam i mam ją w wersji przenośnej. A ,że temat martwy to trudno, za wiele o tej gierce nie można pisać tak samo jak o Tetris Effect.
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Dobra giera, ale teraz jak już jest w dziale multiplatform to maks 7/10
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Do tej pory myslalem, że to ex na switcha, trzeba kupic na ps4, bedzie do kanapowego multi
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l W maju wychodzi Puyo Puyo Champions ale jednak polecam Puyo Puyo Tetris tym co nie grali bo nawet jak nie załapiecie zasad i chainów w Puyo to pogracie chociaż w Tetrisa.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l 11 godzin temu, devilbot napisał: polecam Puyo Puyo Tetris tym co nie grali Bardzo chciałbym, ale za każdym razem jak myślę o tej grze mam przed oczami zdjęcia okensa z zakupów growych...