Skocz do zawartości

Puyo Puyo Tetris

Featured Replies

Opublikowano

Ja sam dopiero niedawno sciagnalem demko i gierka tak wciagnela przed mario nowym ze kupilem pelna . Swoja droga jak ktos szuka ultima ma w niezlej cenie pudlo chyba nadal

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 13,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• przeszedlem wczoraj na 3 gwiazdki 1 swiat, pogralem troche w arcade (150 linii juz sprawialo problemy pod koneic), zagralem meczyk w online i moj dobry boze, jakie to jest dobre wstawki fabularne tak

• Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :)   A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadk

• pare dni temu kupiłem nówke w pudełku na ps4 za 119zł, za(pipi)ista giereczka, bardzo dynamiczne jak na tetrisa, narazie nie mialem okazji pograć na kanapie z kimś tylko z kompem ale i tak jest fajnie

Opublikowano

@Ukukuki mam nadzieje, ze teraz nie będzie Ci wadził ten martwy od półtora roku temat w złym dziale :usmiech:

Opublikowano

Ziomek rzuciłem ten temat jako przykład bo o gierce pamiętam i mam ją w wersji przenośnej. A ,że temat martwy to trudno, za wiele o tej gierce nie można pisać tak samo jak o Tetris Effect. 

Opublikowano

Luzik, jak coś widzisz to mi to zgłaszaj na pw, bede przenosił :) 

Opublikowano

Zróbcie osobny dział dla tetrisów będzie porządek. problem solved.

Opublikowano

Dobra giera, ale teraz jak już jest w dziale multiplatform to maks 7/10

Opublikowano

Do tej pory myslalem, że to ex na switcha, trzeba kupic na ps4, bedzie do kanapowego multi :banderas:

Opublikowano

W maju wychodzi Puyo Puyo Champions ale jednak polecam Puyo Puyo Tetris tym co nie grali bo nawet jak nie załapiecie zasad i chainów w Puyo to pogracie chociaż w Tetrisa.