Skocz do zawartości

Polski Black Metaluch

Featured Replies

Opublikowano

14 stycznia - Batushka grała we Włoszech, Mgła w Grecji. I co teraz? 

Hermh, to mógłby się bardziej skupić na wysyłaniu paczek ze swojego sklepu, w którym ludzie czekają miesiącami na najprostsze zamówienia. 

Edytowane przez Hela

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 22,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z polskich blacków to szanuję Mgłę, Furię, Iperyt oraz Wędrujący Wiatr. Tak na szybko wziąłem z pamięci bo coś jeszcze się znajdzie.   Przy okazji przypominam jak powinno się słuchać takiej muzyki:

• nie wiem czy to metal ale kocham

• Polska scena jest imo najmocniejsza na swiecie.Baardzo duzo swietnych kapel.... Black Zgnity nawiedzony loch metal   najlepszy black Las metal   Black Wojna Metal (choc chlopaki imo nie

Opublikowano

Moje przeciw Waszemu. Pogłoski jakoby za Batushkę współodpowiedzialna była ekipa z Mgły krążyły po Brutal East VIII aż miło, a wyszły one z ust organizatorów. Na plus jest jeszcze konstrukcja riffów Mikołaja i fakt, że trasy koncertowe Mgły i Batushki nie pokrywają się ze sobą, więc możemy wykluczyć jakoby oba zespoły nie mogły być w dwóch miejscach na raz.

​edit: i chuy bombki strzelił :cool:

Edytowane przez Paolo de Vesir

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Maciucha w temacie kowerów, wrzucił Velvet Revolver. A że piję sobie piwko, to przypomniał mi się stary, polski zespół VELVET THORNS z Krakowa. Ktoś to zna? Nie? Wiedziałem.

Mnie jarały wówczas klawisze, wokal skrzeczący (jako łepek, jak słuchałem, to myślałem że diabeł ma taki głos... w bajkach to na pewno:)

A zespół odkryłem, dzięki gazetce MetalSide, którą kupiłem w sklepie muzycznym w Głogowie, który to sklep prowadził pan z Zielonej Góry - pozdrawiam. Ech, stare czasy%

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Leichengott, próby u mnie w garażu gdzieś między 2005/06 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No całkiem solidnie, ale do poziomu Furii to sporo im brakuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dimmu Borgir? No niezły z nich polski bm. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

WOW! Nowe Kriegsmaschine! Dobrze, że zalinkowałeś bo nie wiedzieliśmy!

Opublikowano

Po co bucem jestes. Przeca wiem ze kto slucha ten juz sprawdzil album ale widze ze temat martwy to wrzucilem. Sie nie pruj 

Edytowane przez Zgredziula

Opublikowano

Dziekujemy ci bardzo, że jesteś czujny bo nikt nie wrzucił linku do tego albumu dwa tygodnie temu do tematu z nowościami:yao:

Opublikowano

OK, ale nie w tym temacie. Nie widzę tutaj konfliktu.

Swoją drogą: ja pier.dolę pierwsza minuta albumu to jest jakiś niesamowity masakrator. Je.bnięcie tak potężne że zwala z nóg. :obama: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
  W dniu 5.11.2018 o 18:55, ornit napisał(a):

WOW! Nowe Kriegsmaschine! Dobrze, że zalinkowałeś bo nie wiedzieliśmy!

Ja tam nie wiedziałem.

Opublikowano

Jak ktoś się nie interesuje tym gatunkiem muzyki to nic dziwnego. Ja linkowałem w nowościach w dniu premiery. Bawi mnie to, że ktoś się budzi po dwóch tygodniach.

Opublikowano
  W dniu 6.11.2018 o 14:12, ornit napisał(a):

Jak ktoś się nie interesuje tym gatunkiem muzyki to nic dziwnego. Ja linkowałem w nowościach w dniu premiery. Bawi mnie to, że ktoś się budzi po dwóch tygodniach.

Akurat ja się interesuję, ale nie mam czasu śledzić wszystkich premier z każdego gatunku, którym się interesuje, a jest ich trochę. A do tematu nowości to pewnie z miesiąc nie zaglądałem.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 6.11.2018 o 14:12, ornit napisał(a):

Dwa tygodnie to jest nic dla muzyki. Jakbyś napisał "dwa miesiące temu gierka wyszła", to tak. Ale tutaj... no nie przesadzajmy.

A dobrze, przynajmniej ktoś odświeżył mój temat:)

Opublikowano

Sie nie budze typie, czego nie paniemajesz. 2 tygodnie temu to mnie nawet na tym forum nie bylo. Zobaczylem martwy temat z polskim BM wiec wrzucilem link do plyty. Zmuruj.