Hela 1 962 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) 14 stycznia - Batushka grała we Włoszech, Mgła w Grecji. I co teraz? A Hermh, to mógłby się bardziej skupić na wysyłaniu paczek ze swojego sklepu, w którym ludzie czekają miesiącami na najprostsze zamówienia. Edytowane 25 maja 2017 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) Moje przeciw Waszemu. Pogłoski jakoby za Batushkę współodpowiedzialna była ekipa z Mgły krążyły po Brutal East VIII aż miło, a wyszły one z ust organizatorów. Na plus jest jeszcze konstrukcja riffów Mikołaja i fakt, że trasy koncertowe Mgły i Batushki nie pokrywają się ze sobą, więc możemy wykluczyć jakoby oba zespoły nie mogły być w dwóch miejscach na raz.edit: i chuy bombki strzelił Edytowane 25 maja 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 babuszka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2018 Maciucha w temacie kowerów, wrzucił Velvet Revolver. A że piję sobie piwko, to przypomniał mi się stary, polski zespół VELVET THORNS z Krakowa. Ktoś to zna? Nie? Wiedziałem. Mnie jarały wówczas klawisze, wokal skrzeczący (jako łepek, jak słuchałem, to myślałem że diabeł ma taki głos... w bajkach to na pewno:) A zespół odkryłem, dzięki gazetce MetalSide, którą kupiłem w sklepie muzycznym w Głogowie, który to sklep prowadził pan z Zielonej Góry - pozdrawiam. Ech, stare czasy% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Leichengott, próby u mnie w garażu gdzieś między 2005/06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) https://paganrecords.bandcamp.com/album/szczerzenie Takie coś od forumkowego kolegi @Specu, miks blacku z post rockiem, całkiem ładnie to brzmi. edit. w sumie blisko temu do nowych albumów Furii Edytowane 24 kwietnia 2018 przez tukan Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Co za zje.bana nazwa i okladka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 ten brak polskiego fonta "aaa zostawię tak, wygląda dobrze". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Przewinęło mi się to już na FB i bardzo mi podchodzi ta atmosferyczna otoczka (Bliże to absolutna kwintesencja tego jaki metal lubię). Będzie brane na fizyku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 No całkiem solidnie, ale do poziomu Furii to sporo im brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Było pewnie wyżej: https://open.spotify.com/embed/artist/2SVGm6ecauqPz7ZcMSirRc Ładnie się ten band zmienił. Słuchajcie całego albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Właśnie miałem wrzucać okładkę Grzybi No to uwidzimy co napłodzili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Dimmu Borgir? No niezły z nich polski bm. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Polak gra na perkusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Temat umarl a nowe KM przeca wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 WOW! Nowe Kriegsmaschine! Dobrze, że zalinkowałeś bo nie wiedzieliśmy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) Po co bucem jestes. Przeca wiem ze kto slucha ten juz sprawdzil album ale widze ze temat martwy to wrzucilem. Sie nie pruj Edytowane 5 listopada 2018 przez Zgredziula 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 Dziekujemy ci bardzo, że jesteś czujny bo nikt nie wrzucił linku do tego albumu dwa tygodnie temu do tematu z nowościami Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) OK, ale nie w tym temacie. Nie widzę tutaj konfliktu. Swoją drogą: ja pier.dolę pierwsza minuta albumu to jest jakiś niesamowity masakrator. Je.bnięcie tak potężne że zwala z nóg. Edytowane 6 listopada 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 18 godzin temu, ornit napisał: WOW! Nowe Kriegsmaschine! Dobrze, że zalinkowałeś bo nie wiedzieliśmy! Ja tam nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 Jak ktoś się nie interesuje tym gatunkiem muzyki to nic dziwnego. Ja linkowałem w nowościach w dniu premiery. Bawi mnie to, że ktoś się budzi po dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 Ja pier.dolę normiki dopiero ogarniają, a premiere była przecież już dwa tygodnie temu, dawno i nieprawda. xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 27 minut temu, ornit napisał: Jak ktoś się nie interesuje tym gatunkiem muzyki to nic dziwnego. Ja linkowałem w nowościach w dniu premiery. Bawi mnie to, że ktoś się budzi po dwóch tygodniach. Akurat ja się interesuję, ale nie mam czasu śledzić wszystkich premier z każdego gatunku, którym się interesuje, a jest ich trochę. A do tematu nowości to pewnie z miesiąc nie zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 35 minut temu, ornit napisał: Jak ktoś się nie interesuje tym gatunkiem muzyki to nic dziwnego. Ja linkowałem w nowościach w dniu premiery. Bawi mnie to, że ktoś się budzi po dwóch tygodniach. Dwa tygodnie to jest nic dla muzyki. Jakbyś napisał "dwa miesiące temu gierka wyszła", to tak. Ale tutaj... no nie przesadzajmy. A dobrze, przynajmniej ktoś odświeżył mój temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 Sie nie budze typie, czego nie paniemajesz. 2 tygodnie temu to mnie nawet na tym forum nie bylo. Zobaczylem martwy temat z polskim BM wiec wrzucilem link do plyty. Zmuruj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi