Absolem 1 036 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 1 godzinę temu, Zgredziula napisał: Sie nie budze typie, czego nie paniemajesz. 2 tygodnie temu to mnie nawet na tym forum nie bylo. Zobaczylem martwy temat z polskim BM wiec wrzucilem link do plyty. Zmuruj. Jeżeli jesteś nowy to zbastuj trochę, jak się gdzieś wchodzi na forum warto zawsze zobaczyć o czym było pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) Zaraz ktoś napisze "użyj wyszukiwarki". Zbastujcie Panowie, lepiej, żeby info o premierze pojawiło się tu dwa razy, niż wcale, peace tzn. krieg Edytowane 7 listopada 2018 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2018 Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś nowy to tym razem skończy się tylko na warnie ale w przyszłości UŻYJ OPCJI SZUKAJ. Pozdrawiam, moderator forum wypieki.net Chcesz zacząć chodzić po bułki? Super! Tylko pewnie masz nogi te same od urodzenia, które niestety po 2-3 pójściach do biedry ci się roz(pipi)ą więc musisz u(pipi)ić nogi i zamontować tytanowe protezy za 9000 dolarów, do tego buty z aerożelem za 5000zł (dostępne w naszym sklepie internetowym), no i urządzenie mierzące pokonany dystans, tętno oraz poziom (pipi)a starego w twojej dupie, bo inaczej jest ryzyko zawału. Przeczytaj też koniecznie poradnik Sebastiana Gałeckiego (niestety niedostępny w PDF ale możesz kupić w naszym sklepie internetowym za 99,99zł) o przechodzeniu przez ulicę, bo z samochodami nie ma żartów i głównym błędem większości początkujących jest w(pipi)enie się pod TIRa. Jeżeli chcesz kupować do 6-8 bułek to wystarczy taka torba sportowa za 500zł ale jeżeli 10 bułek i więcej to potrzebujesz już torby COMBAT z uranu i pajęczej sieci, czasami się pojawiają na allegro. Amerykański żołnierz w Iraku nosi w takiej granaty jak szczela więc to solidny sprzęt, będzie służył latami. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam! EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PO BUŁKI BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD UPUSZCZĄ BUŁKĘ NA PODŁOGĘ hehe pamiętacie obwarzan75 rogalking jak byliśmy w '99 na zlocie pieczywa tostowego w Siedlcach? XD Co tam się działo to głowa mała!!! Całe życie z wariatami XDDD KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Nowe Outre: >myślałem że na wokalu znów Stawrogin >to co Maciek Pelczar robi na perkusji to są jakieś czary Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: >myślałem że na wokalu znów Stawrogin a on tutej: https://paganrecords.bandcamp.com/album/to Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 1600 wyświetleń... od 2016 roku. Przecież to bardzo klimatyczny utwór/album. Kurła, panowie wrócili po latach, a to lipne przyjęcie. Z Marzanną już trochę lepiej (nie pomylić z Marzeną Wujaszka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) Edytowane 31 maja 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 nie znam, ale widzę, że na allegro sporo osób kupiło ten album. wrzucam, moze komus przypadnie do gustu, ja właśnie słucham Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 No jak na allegro dużo kupiło to pewnie ciekawy album, dzięki za wrzutę, już sprawdzam! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 Wiem ze to tak brzmi, ale przeglądam aukcje typa gdzie ludzie kupują po 2 albumy max, a tu nagle 30 osób kupiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 dobry Boże, ale to jest D O B R E nie wiem ile raz już zapętlałem to intro, jakieś 44/10 jeśli chodzi o to jakie brzmienie lubię najbardziej, cudowny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 14 września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 września 2021 Naprawdę dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 W dniu 5.07.2021 o 10:37, Paolo de Vesir napisał: dobry Boże, ale to jest D O B R E nie wiem ile raz już zapętlałem to intro, jakieś 44/10 jeśli chodzi o to jakie brzmienie lubię najbardziej, cudowny materiał To w sumie jest mało Odrazowe, ale ja o czym innym, wolę ich sideproject, który polecam gorąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 września 2021 Nie znałem tego, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Lubię se czasem na spacerku tych krakusów posłuchać. Wyszukiwarka milczy, więc chyba nikt nie wrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 dobrze powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi