Faka 3 991 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Zauważyłem, że nigdzie nie ma tego tematu, to wypadałoby założyć, raczej każdy ogrywał w swoich dziecięcych czasach w złotą piątkę, a w nim kultowe Micro Machines. Codemasters niedługo wypuszcza samochodziki w czerwcu. Co sądzicie o tej grze? Ja mimo to czekam i chętnie przetestuję. Może będzie lepsze od tych wyścigów z PS Plusa które wylądowało, niech mnie ktoś oświeci, co to za samochodziki były. Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Faka Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Odpalcie wersje na iOSa/Androida - można grać w lokalnym coopie po wifi/bluetooth :) Mnie wersja mobilna wciągnęła, a "dużą" wersję, pewnie wezmę jak potanieje. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Dziwne, że na Switch nic nie zapowiedzieli, a może będzie? To akurat dobra gra na przenośną konsolę. Widziałem wersję ios/android i jakoś tako dla Mnie średnie te Micro było :/ Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Faka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Powinni GeneRally zrobić duże, to była dobra gierka, KMWTW. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Gram w wersje mobilną, z tego co widzę to tu będzie podobnie. Jak ktoś grywał w ReVolta/RC Revenge, to gra mu się spodoba. Często mając pierwsze miejsce przez 3 lapy, nagle przy samej mecie, lądujemy na ostatnim miejscu. A to wszystko przez ciekawe bronie i system updejtów. Cytuj
Peebuls 1 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Ktoś się pokusił o pre-order? :) Ja wczoraj, zamawiając Crasha, wziąłem również MM z koszulką. Jaram się strasznie, głównie multi kanapowym :). Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 widzialem, ze kilka osob kupilo gre, a, ze mam z nia w coopie bardzo przyjemne wspomnienia czy ktos moglby dac znac czy gra jest warta swieczki? Jakies pierwsze wrazenia? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 22 lipca 2017 Opublikowano 22 lipca 2017 Gra ktoś w to? Ja zacząłem wczoraj. Poznałem trasy i wskoczyłem w sieciową eliminacje. Muszę przyznać, że gra się bardzo przyjemnie. Podobają mi się trasy i na pewno spędzę z gra trochę czasu. Jeżeli ktoś jest chętny do pogrania to zapraszam. Cytuj
Peebuls 1 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Nie miałem dużych oczekiwań po tej grze, chciałem po prostu przyjemnej, nieźle zrobionej odsłony Micro Machines na obecną generację konsol. Niestety po 3-4 godzinach zupełnie nie chce mi się wracać do tego tytułu (kupiłem na premierę). Boli mnie chyba najbardziej wycięcie singlowych trybów. Online całkiem, całkiem się grało ale co chwilę losuje mi ten sam tor i robi się nuuuudno :(. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi