messer88 6 435 Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 trzeba kupić w końcu na konsolę i wrócić do gry, arena chyba ostatni etap nie zrobiony tak samo white palace czeka dalej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 17 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2018 3 minuty temu, Faka napisał: To jeszcze nic nie widziałeś. się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 No i pozabijałem tych trzech Dreamersów i chyba właśnie jestem przed ostatnim bossem. Pisze mi, że mam 70 procent zrobione. To chyba niezły wynik jak na taki blind run? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Ja miałem 84 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) Mój blind run. Wspaniała gra teraz tylko czekać na nowe ori! Edytowane 20 grudnia 2018 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Ożesz wy, gnidy. Nacisnęliście mi stopą na honorze. To sobie jeszcze popykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 @creatinfreak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Ja już ponad 20h przegrane i nie dotarłem jeszcze do żadnego z Dreamerów. A te dodatki Grimm itd. to w trakcie gry czy po przejściu się odblokują? Klimacik i wykonanie to kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 W trakcie gry, ale teraz o nich nie myśl, tylko zajmij się jako post game. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 Niektóre sekwencje platformowe potrafia delikatnie pod(pipi)ić ale ta gierka ma taki klimat, taki ciekawy świat, że ciężko się od niej oderwać jak już się odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Jak się nazywa boss, który się nie podświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Pograłem z 5h byłem w 3lokacjach. Gierka świetna ale czy z czasem dowiem się jaki jest cel, do czego dążymy? Kurde i którzy to główni bossowie, a którzy to jakieś suby? Ci, którzy są na mapie rysunkami zaznaczeni to głôwni? Po bossie zawsze dostajemy jakiegoś skilla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, balon napisał: Pograłem z 5h byłem w 3lokacjach. Gierka świetna ale czy z czasem dowiem się jaki jest cel, do czego dążymy? Kurde i którzy to główni bossowie, a którzy to jakieś suby? Ci, którzy są na mapie rysunkami zaznaczeni to głôwni? Po bossie zawsze dostajemy jakiegoś skilla? Spoiler Na mapie widzisz 3 głównych bossów. Spokojnie sobie eksploruj i koniec końców dojdziesz do nich. Skille dostaje się w różnych miejscach, nie zawsze po bossie. Edytowane 2 stycznia 2019 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) 13 minut temu, Figaro napisał: Ukryj zawartość Na mapie widzisz 3 głównych bossów. Spokojnie sobie eksploruj i koniec końców dojdziesz do nich. Skille dostaje się w różnych miejscach, nie zawsze po bossie. Spoiler Gdzie ich widzę? To ci z świątyni czarnego jajka?:) hmm Na razie pokonałem jakąś laskę po czym dostałem dasha w powietrzu. To jest właśnie główny boss? Pewno nie xD a np. te dwa grzyby? Miałeś z nimi problem? Bo mnie zgnoiły strasznie, aż dałem sobie na razie spokój z tą krainą Edytowane 2 stycznia 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Teraz, balon napisał: Ukryj zawartość Gdzie ich widzę? hmm Na razie pokonałem jakąś laskę po czym dostałem dasha w powietrzu. To jest właśnie główny boss? Pewno nie xD a np. te dwa grzyby? Miałeś z nimi problem? Bo mnie zgnoiły strasznie, aż dałem sobie na razie spokój z tą krainą Spoiler A to za jakiś czas będziesz miał trzech głównych bossów zaznaczonych. Spokojnie, eksploruj i szukaj zawsze gościa co rysuje mapy. W tej grze łatwo pójść w zupełnie złą stronę i brnąć w nią godzinami, gdzie będą Ci dupsko kopać. Oczywiście też dokup w tym mieście na górze opcję, byś widział siebie na mapie bo się zagubisz na dobre. Co do grzybków, to możliwe że jesteś tam troszkę za wcześnie... 90 procent bossów w tej grze staje się łatwa jak nauczysz się ich ataków, bo są zawsze przewidywalni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Spoiler No mapa, znaczniki i kompas to od razu na start kupione. Teraz zastanawiam się w co jeszcze warto zainwestować (nie licząc lamp). Może jakieś sugestie? Gra jest tak duża, a ja mam taki backlog, że wolę jednak posłuchać mądrych rad niż samemu grać totalnie na ślepo. Gościa od mapy szukam zawsze bacznie ale bardzo na czuja. Rozumiem, że on nie ma jakiś znaków jak do niego trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 17 minut temu, balon napisał: Ukryj zawartość No mapa, znaczniki i kompas to od razu na start kupione. Teraz zastanawiam się w co jeszcze warto zainwestować (nie licząc lamp). Może jakieś sugestie? Gra jest tak duża, a ja mam taki backlog, że wolę jednak posłuchać mądrych rad niż samemu grać totalnie na ślepo. Gościa od mapy szukam zawsze bacznie ale bardzo na czuja. Rozumiem, że on nie ma jakiś znaków jak do niego trafić? Spoiler Lokacja przed gościem z mapą powinna mieć kartki porozwalane na podłodze. A tak to niestety tylko podążasz za jego nuceniem. Polecam kupić parę spinek i sobie zaznaczać co ciekawsze miejsca, do których widzisz, że nie masz jeszcze dostępu. Ja sobie tak to robiłem, że czerwone dawałem na miejsca, gdzie widać, że potrzebuję podwójnego skoku, brązowe tam gdzie są te czarne bariery itd. Co do wskazówek to ktoś mądrzejszy niech się podzieli bo w sumie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Zaczynam się irytować jednym motywem. Bo albo jestem ułomny (pewno ta, choć myślałem, że jestem dość dobry w meteroidvanie) albo robię coś nie tak? Każdego bossa co był w pojedynkę ubijam bez problemu ale te wariacje jak są dwaj ADWERSARZE z lewej i prawej strony totalnie mi nie leżą. Leją mnie wtedy jak szmatę (czy to grzyby czy to krety). Może jest na nich jakiś tip bo uczenie ruchów nic mi tu nie daje bo dołem turlają, puszczają shit abym mógł dusze na strzały farmić, a góra spamują pociskami. Ehhhh. Patrząc na to jak jestem niecierpliwy i ile mam gierek na półce/dysku do ogrania to jeszcze przez ten motyw odpuszczę taką fajną gierkę:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) W gorącej wodzie kąpany jesteś, widzę. Z tymi grzybkami, musisz jak najszybciej zabić tego pierwszego. Charm zwany Stalwart Shell bardzo się tu przydaje. Twoją broń możesz też wzmocnić, ale to chyba za wcześnie. Edytowane 2 stycznia 2019 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 No nie wiem. Ale totalnie nawet nie wącham tych duetów (nie tylko grzybków) dodatkowo odległa ławeczka w tych przypadkach jeszcze potęguje wkur wa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2019 Dobra sorka za post pod postem ale rozgryzłem schemat walk z parkami. Jest banalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 3 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2019 Hah, wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Ta gierka nie jest w ogóle trudna, trzeba tylko trochę cierpliwości. Też mam zaznaczonych Dreamerów ale po ponad 20h eksploracji nie natrafiłem jeszcze na żadnego z nich. Pytanie Spoiler Czy w City od Tears znajde stacje do szybkiej podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Tak. A co do trudności - zobaczymy co powiesz po właściwym końcowym bossie, albo bossach z dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Tak czytam ten temat i w sumie bym zagrał. Pytanie tylko czy kupić wersje na ps4 czy switcha hmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi