Skocz do zawartości

Hollow Knight

Featured Replies

Opublikowano

Jak znajdziesz rozwiązanie tego problemu to daj znać. 

• Odpowiedzi 546
  • Wyświetleń 59,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przejście gry zajęło mi ponad 27.5h (walka z ostatnim bossem to półtorej godziny powtarzania), w tym czasie udało mi się zrobić 62%. Na początku gra urzeka z powodów, które były wymienione wyżej. W pe

• @Ludwes Pamiętaj, by trzymać oszczędności u bankierki przy Queen Station.   ;]

• Najlepsza metroidvania ever. Tutaj nie chodzi już nawet o sam czas rozgrywki. Ten jest bardzo długi, ale twórcom udało się projekt zorganizować tak, że gracz nie czuje że zmarnował chociażby jedną min

Opublikowano
20 minut temu, ragus napisał:

Jak znajdziesz rozwiązanie tego problemu to daj znać. 

:gayos:

edit:

właśnie się kumnąłem, że forumowy mikołaj podarował mi to na steamka - już się instaluje :nosacz3:

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Spoiler

Ale mi ta druga walka z Hornet wydaje się ciężka. Też się meczyliście z nią? Ma strasznie szybkie ataki i czasem ciężko przewidzieć co zrobi później. Chyba z 11 raz do niej podchodzę. Masakra, masek życia mam 6 i dopakowane ostrze a i tak jest ciężko w hui.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki za post pod postem.

Ale ta gra jest kozacka. Ale wciąż nie trafiłem na żadnego z Dreamerów. A gram już 28h. Czy tak ma być?

Opublikowano

Świetny motyw kiedy

Spoiler

bijesz Mantis Lorda, w nagrodę dostajesz "respect" a następnie wszystkie modliszki w krainie kłaniają Ci się zamiast atakować.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

HK w ogole rozwala klimatem i światem. Sądziłem, że od czasów Ori nic mnie nie zaskoczy a jednak. A tu jeszcze po wątku głównym dodatki. Jest ng+?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Oj dobra to gra była. Fajny ten poziom trudnosci i swiat, nie moglem się oderwac. Na pewno jeszcze do niej kiedyś wrócę, choć top 3 metroidvanii to na pewno dla mnie nie jest.

mYlZfC4h.jpg

Opublikowano
W dniu 5.02.2019 o 16:02, XM. napisał:

Oj dobra to gra była. Fajny ten poziom trudnosci i swiat, nie moglem się oderwac. Na pewno jeszcze do niej kiedyś wrócę, choć top 3 metroidvanii to na pewno dla mnie nie jest.

mYlZfC4h.jpg

Nie wiem, jak Ty to zrobiłeś w 16h -ja mam na liczniku 40 i jeszcze brakuja mi dwa obszary do odkrycia (nie wspominając o pełnej eksploatacji pozostalych). Ale to chyba wina tego, że w wiele miejsc poszedłem za wcześnie i czekał mnie ostry backtracking, bo nie mogłem uwalic bossa. Chociaż teraz mam już prawie wszystkie perki i się mecze z Watcher Knightem, bydlę niesamowite.

W grze pojawiają się czarne bariery z plazmy blokujące przejście-ktoś wie, czy odcinają drogę do dodatkowych lokacji, czy może są tam rzeczy fabularne i prędzej lub później w końcu będę zmuszony znaleźć sposób na obejście ich?

Opublikowano

Albo po prostu jest DZIKIEM w gry. 

Opublikowano

Prawdopodobnie, ale nie będę mu słodził.

No ale 80 procent w 16 godzin? No bez poradnika nie ma szans.

Opublikowano
  • Autor
46 minut temu, Figaro napisał:

No ale 80 procent w 16 godzin? No bez poradnika nie ma szans.

To już się nudne robi.

Opublikowano

Świat tej gry wraz z muzyką daje jakiś taki dołujący klimat. Sama gra świetna, kilka obszarów już mam odkrytych a i bossów ubitych. 

Edit. Już 9 obszarów odkrytych, sporo upgradów i questów a na liczniku 5 godzin.

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

O KUUUUUUUUUR.WA

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś mniejszego. To nowa gra?!? Obyśmy nie musieli długo czekać.

Opublikowano

DLC, ale w sumie jak nowa gra :D

Opublikowano

Piszą że sequel, co ciekawe - wychodzi na komputery i Switcha, brak info o PS4 i XB1

Opublikowano

Nie doczytałem :[ Pewnie będzie port później, ale się zdenerwowałem.

Opublikowano
  • Autor

Wygląda zaje.biscie, penisoprzeciwnik  w 0:43 hehe.

Opublikowano

wygląda świetnie, mam nadzieję że również zapewni kilkadziesiąt h zabawy jak "1"

@Rozi a Ty czasem nie masz nowego lapka to se zagrasz jak człowiek na premierę?