Opublikowano 6 stycznia 20196 l 20 minut temu, ragus napisał: Jak znajdziesz rozwiązanie tego problemu to daj znać. edit: właśnie się kumnąłem, że forumowy mikołaj podarował mi to na steamka - już się instaluje Edytowane 6 stycznia 20196 l przez Starh
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Spoiler Ale mi ta druga walka z Hornet wydaje się ciężka. Też się meczyliście z nią? Ma strasznie szybkie ataki i czasem ciężko przewidzieć co zrobi później. Chyba z 11 raz do niej podchodzę. Masakra, masek życia mam 6 i dopakowane ostrze a i tak jest ciężko w hui.
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Pierwsza padła przy pierwszym podejściu, przy drugiej miałem kilka zgonów. Nie zmęczyłem się zbytnio. Masz zupgrade'owany zasięg?
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Sorki za post pod postem. Ale ta gra jest kozacka. Ale wciąż nie trafiłem na żadnego z Dreamerów. A gram już 28h. Czy tak ma być?
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Świetny motyw kiedy Spoiler bijesz Mantis Lorda, w nagrodę dostajesz "respect" a następnie wszystkie modliszki w krainie kłaniają Ci się zamiast atakować. Edytowane 20 stycznia 20196 l przez giger_andrus
Opublikowano 20 stycznia 20196 l HK w ogole rozwala klimatem i światem. Sądziłem, że od czasów Ori nic mnie nie zaskoczy a jednak. A tu jeszcze po wątku głównym dodatki. Jest ng+?
Opublikowano 5 lutego 20196 l Autor Oj dobra to gra była. Fajny ten poziom trudnosci i swiat, nie moglem się oderwac. Na pewno jeszcze do niej kiedyś wrócę, choć top 3 metroidvanii to na pewno dla mnie nie jest.
Opublikowano 11 lutego 20196 l W dniu 5.02.2019 o 16:02, XM. napisał: Oj dobra to gra była. Fajny ten poziom trudnosci i swiat, nie moglem się oderwac. Na pewno jeszcze do niej kiedyś wrócę, choć top 3 metroidvanii to na pewno dla mnie nie jest. Nie wiem, jak Ty to zrobiłeś w 16h -ja mam na liczniku 40 i jeszcze brakuja mi dwa obszary do odkrycia (nie wspominając o pełnej eksploatacji pozostalych). Ale to chyba wina tego, że w wiele miejsc poszedłem za wcześnie i czekał mnie ostry backtracking, bo nie mogłem uwalic bossa. Chociaż teraz mam już prawie wszystkie perki i się mecze z Watcher Knightem, bydlę niesamowite. W grze pojawiają się czarne bariery z plazmy blokujące przejście-ktoś wie, czy odcinają drogę do dodatkowych lokacji, czy może są tam rzeczy fabularne i prędzej lub później w końcu będę zmuszony znaleźć sposób na obejście ich?
Opublikowano 11 lutego 20196 l Prawdopodobnie, ale nie będę mu słodził. No ale 80 procent w 16 godzin? No bez poradnika nie ma szans.
Opublikowano 11 lutego 20196 l Autor 46 minut temu, Figaro napisał: No ale 80 procent w 16 godzin? No bez poradnika nie ma szans. To już się nudne robi.
Opublikowano 11 lutego 20196 l Świat tej gry wraz z muzyką daje jakiś taki dołujący klimat. Sama gra świetna, kilka obszarów już mam odkrytych a i bossów ubitych. Edit. Już 9 obszarów odkrytych, sporo upgradów i questów a na liczniku 5 godzin. Edytowane 12 lutego 20196 l przez Wesker
Opublikowano 14 lutego 20196 l Spodziewałem się czegoś mniejszego. To nowa gra?!? Obyśmy nie musieli długo czekać.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Piszą że sequel, co ciekawe - wychodzi na komputery i Switcha, brak info o PS4 i XB1
Opublikowano 14 lutego 20196 l wygląda świetnie, mam nadzieję że również zapewni kilkadziesiąt h zabawy jak "1" @Rozi a Ty czasem nie masz nowego lapka to se zagrasz jak człowiek na premierę?