Opublikowano 24 kwietnia 20177 l Mam problem, w 90% meczy online mam lagi. Ogólnie trudno mi znalźć przeciwnika z zielonym/żółtym paskiem połączenia a nawet po znalezieniu( po 16 reconnectach) gracza z full połączeniem lub trochę mniejszym to i tak mam lagi. Dziwna sprawa, bo grając w gry typy COD czy BF czegoś takiego nie mam.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Bo fifa jest p2p wiec jakosc polaczenia zalezy jaki net maja obaj gracze, BF ma wlasne serwery dlatego nie masz lagow. CoD na obecnej generacji chyba tez juz jest na serwerach a nie p2p.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Autor w speed teście mam niby ping 14 m/s, download 8,55mbs a upload 4.68. Czyli co za cieńki internet mam ja? i mam radiówkę btw Edytowane 25 kwietnia 20177 l przez JLBuraku
Opublikowano 2 maja 20177 l Autor teraz od dwóch dni śmiga elegancko. Może kwestia pogody zależy od humoru radiówki.