Opublikowano 12 stycznia 20187 l W dniu 7.12.2017 o 16:46, Humulus napisał: Jak gram w Metal Gear 2: Solid Snake zawsze mam skojarzenia właśnie z Rambo przy pewnej nutce: Ale to zrozumiałe. Wszak ost wzorowano na kinie akcji lat 80-tych, a Rambo słychać w innych kawałkach też (chociażby w Chasing the Green Beret) Ale żeby nie robić offtopu: Właśnie zaczynam sezon 3 (wreszcie) i cóż za otwarcie Czuję że to będzie gruby sezon.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 41 minut temu, Kalel napisał: Warriors - come out to play! Edytowane 18 stycznia 20187 l przez Humulus
Opublikowano 6 lipca 20186 l "Good morning, and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!"
Opublikowano 17 grudnia 20186 l No easter egg we Flashu mnie całkowicie zniszczył i dzisiaj kilka godzin leciałem