Gość ragus Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Taka sama i tak samo odpychająca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Kwestia gustu, nie zmieniliby stylistyki gra ma dużo fanów, którzy właśnie pokochali taką a nie inną. Animacje mają czas doszlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ragus mowi jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nie powiem - nawet to poprawili przez ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No, nie powiem. Wygląda to znacznie bardziej dynamicznie niż ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nom, fakt - jaranko właśnie się odpaliło. Kolejny zakup premierowy w 2018 - będzie ślicznie wyglądało na półce, obok zremasterowanych dwóch pierwszych części. A... Kratos dzwonił, żeby mu zwrócili muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Pfff, zremasterowanych. Na PS3 się grało! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Na PS3 też mam na półce i obydwie splatynowane, więc teraz grzecznie przeproś wujka Wrednego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Chciałem tu wejść do tematu i kupą rzucać na ten tytuł, ale po ostatnim materiale mam jaranko (nawet nagle ten bicz zaczął pasować do tej postaci). Miałem nadzieje, że wizerunek Furii zmienią bardziej na coś w stylu mistress z DK2 ale nie będę narzekał Edytowane 26 Grudnia 2017 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Cytat We unveiled Darksiders III more than a year ago. We did it quite early in our production cycle as our fanbase was desperate for news after we set the stage with the remasters of Darksiders and Darksiders II. And if we’re honest, the teams at THQ Nordic and Gunfire were desperate to show off Fury – the third of the Four Horsemen! We couldn’t wait to hear what people thought about our main character in our combat-focused action-adventure. Last year, our focus was to show the visual identity of the Darksiders III project and share a few details about world design, but we skipped talking about Fury’s elemental powers almost entirely. Showing off the base form of combat was great, as Fury and her whip provide a different type of combat experience, but what we didn’t mention is that Fury can transform herself during gameplay, possessing new weapons, attacks, and traversal abilities. We think Fury in her Flame form and her flails will take players who thought they knew Fury a bit by surprise. Pre-Orders Pre-orders are now live for Darksiders III! With three options, we believe there’s a good option for everyone. The standard edition will give you the most affordable option and a unique, exclusive Darksiders III Theme for your PS4. The Deluxe Edition includes two downloadable content packs that we will release after the game ships. We would love to talk specifics here but we have to keep some things secret. One thing is for certain: we will put all of our passion into creating these content pieces. Finally, the Blades & Whip edition also gives you Darksiders Warmastered Edition and Darksiders II Deathinitive Edition for PS4, with enhancements for PS4 Pro. All pre-orders come with a unique, hand-crafted armor skin that can be worn at all times, if the player chooses. We are in the final stage of development with Darksiders III, and we’re working hard to deliver an outstanding product that will please fans of the series. Stay tuned — we’ll have more updates on Darksiders III at PlayStation.Blog and at various events leading up to launch! https://blog.us.playstation.com/2018/07/09/darksiders-iii-update-first-look-at-furys-flame-form/ Edytowane 9 Lipca 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Podobno premiera 27.11.2018... Good luck THQ Nordic Jak można być takim bezmózgiem - po Spyro, Shadow of the Tomb Raider, Spider-Man, Red Dead Redemption 2, Fallout 76 (a jeszcze przecież tasiemce będą - AC i CoD) mnie na pewno nie będzie stać na kolejny tytuł, zwłaszcza tak niepewny jak ten - nie ma to jak wpyerdolić się w najgorętszy okres roku ze swoim średniakiem, a później biadolić, że "gry singlowe dziś się nie sprzedają"... Edytowane 10 Lipca 2018 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ale słabiutko, dobrze, że nie wziałem tego z tureckiego stora za 87zł Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 limitka za £349.99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Nie no gameplay wygląda spoko, jak takie... Darksiders - czyli w sumie tak, jak być powinno. Design poziomów też ma być ok, jakieś ukryte przejścia, komnaty... System walki też niezły... Nie wiadomo jak z fabułą i voice-actingiem, ale pewnie też będzie na poziomie... Ale nie c0rwa listopad 2018! Przecież ich tam zjedzą. Jest tyle wolnych miesięcy, żeby wypuścić taką gierkę, a ci się pchają w największy tłok i to jeszcze po RDR2, F76, AC i CoD - brak wyobraźni godny Adriana Chmielarza i premiery Bulletstorm. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 No ale poczatek przyszlego roku tez goracy. Mogliby sprobowac maj/czerwiec, ale pewnie nie maja kasy zeby mrozic gre w lodowce przez pol roku dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 No jakby ta gra wyszła na PS3 to można by było jeszcze się nią wtedy interesować ale tak? Nie wiem co tak słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie wygląda to za dobrze niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Z tureckiego stora za 87zł można wziąć, więcej bym nie dał na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 A to ma być full price czy za 39.99$. Muszę chyba sobie przejśc ponownie 1 i 2 (fabularnie były bardzo spoko) więc do tego czasu pewnie 3ka stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Pełna cena 60$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 ta gierka. Muszę przyznać że dwójka mi się podobała, co prawda uważam że była za długa ale bawiłem się dobrze i chyba wole sprawdzić jedynke niż to Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Łooo Panie, jak nie grałeś w jedynkę to jak najprędzej nadrabiać bo jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Zależy... Ja do jedynki chyba trzy razy podchodziłem, zanim zaiskrzyło, ale oczywiście podobało mi się bardzo i po wszystkim zadawałem sobie pytanie "o chooy mi wcześniej chodziło?" Z kolei dwójeczkę odpaliłem siłą rozpędu po skończeniu jedynki i od razu chwyciło - spodobała mi się nawet bardziej niż jedynka - głównie przez to, że nie była bezpieczną kontynuacją z rodzaju "kopiuj/wklej". Może i te przestrzenie do konnej jazdy lekko niezagospodarowane i waliły pustką, ale jak już się wlazło do tych mniejszych lokacji to fun z ich zwiedzania nawet większy niż w tych z przygód Wojny. D3 kupię, ale pewnie z rocznym poślizgiem. Może wbiję drugi zestaw platynek, skoro wersje PS4 stoją na półce i dopiero wtedy sięgnę po najnowszą odsłonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi