Berion 207 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Czyli licznik ulepszeń przechowują w save profilowym. Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 pograłem chwile i nie dziwie się ze to do plusika trafiło po niecałym roku. Jakieś solsowe zabiegi ze po game over trafiam napoczątek mapy i musze przebiec jak jakis debil przez wszystkie mobki by dojsc do bossa. Te 30fpsow strasznie kuje w oczy w porównaniu z poprzednimi częściami to wygląda to biednie. Chyba już niestety nie wrócę. A furia porusza się trochę jak wóz z węglem z porównaniu do śmierci który movement miał jak frosti po prochach. Zawiodłem się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Ano to jest mega wkurzające, ale idzie przywyknąć. Zacząłem na najwyższym, ale zmiękłem na bodajże Lenistwie (albo Obżarstwie, ten zielony). Najlepiej grało i gra mi się na Story, który też wcale taki prosty nie jest. Zupełnie niepotrzebna taka mechanika w tej grze i na pohybel im za to. Marka Darksiders zresztą chyba i tak umrze bo trójka pewnie cienko się sprzedała, a ten klon Diablo będzie tylko gwoździem do trumny. Coś nie ma szczęścia ta seria. DS był brzydki, DSII brzydki+zabagowany, a DSIII jest odpychająco trudny (ale przynajmniej dusze nie giną jak w solsach, jak za dużo razy się zginie to z automatu doliczą to co się "zgubiło" bez zbierania kumulanta). Edytowane 10 Września 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nie przypominam sobie by Darksiders z Wojną był brzydki. Kończyłem jeszcze na ps3 w premierę i byłem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Był. Momentami przypominał o PS2. Mimo wszystko to moim zdaniem najlepsza część serii i wciąż świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 To prawda, ładna gra, co najwyżej niektórym mógł styl graficzny się nie podobać i być może o to się pulta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Żyjecie w alternatywnej rzeczywistości? Ta gra jest obiektywnie brzydka (nie odnoszę się do stylu, którego akurat też nie lubię, tylko do jakości tekstur i obiektów...). Porównajcie sobie choćby z Uncharted, a to już lata po premierze. Gra jest świetna, ale wyglądała źle już na starcie... Widać tradycja jest kontynuowana bo DSIII też piękny nie jest (ale i jakiś brzydki to też nie, nie szokuje w każdym razie nawet stawiając przy nim GoW, H:ZD czy U4/U:TLL to nadal nie straszy tak jak DS przy tuzach sprzedażowych w swoim czasie). Edytowane 11 Września 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Bulion ty PS2 to chyba z opowieści starszych kolegów tylko słyszał. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Jedynka trochę wieje ps2 grafą, ale dwojeczka se manifiq wyglada berion. Klimacik tez jest. Walka z tym wielkim gamoniem w dwojce jeżdżąc na koniku robila mocno. Technikalia w darksiders 3 zabily dla mnie ta gre. Nie wjezdzaj tu z uncharted bo chyba gry pomyliłeś. Darksiders ma unikalny styl graficzny, jak diablo ii czy warcraft III. A to ze tekstury sie zestarzaly to normalne. Poza tym te gry w dniu premiery nie byly jakimis hiciorami przecież. Ale trojka zakopala ta serie na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 A mi sie jako fanowi soulslike ds3 sie mega podobalo. Platynka wbita wszystko cacy. Co do grafy zgadzam sie z przedmowcami ds1 wygladalo kapowato ale ds2 to byla bardzo ladna gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) 6 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Bulion ty PS2 to chyba z opowieści starszych kolegów tylko słyszał. Tak, masz rację, nie znam się na PS2, oglądałem ją tylko przez 'szypke' w sklepie. To nie wystarczy? :( A teraz proponuję odpalić DS i zanurzyć się pod wodę. Nextgen (ówczesny) jak w mordę strzelił! Słuchaj Waść, doskonale znam tę grę bo ją musiałem przechodzić kilkanaście razy "na full" (byłem QA testerem wersji PL/RU/CZ w PH) i naprawdę ta grafika była już wtedy słabiutka (innymi słowy: to jedna z najbrzydszych gier tamtej generacji). Oczywiście, że porównanie z PS2 to gruba przesada, ale słyszałem że neurotypowi wypijają ironię i kontrasty z mlekiem matki. Obiektywnie patrząc to "Bulion" ma rację, ale wielu ludzi dodaje do tego sentyment i zapamiętują grę ładniejszą niż w rzeczywistości była (nie wiem jak remastery na PS4, opieram się na wersjach PC i PS3). Edytowane 11 Września 2019 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tez się opieram na ps3 i patrzylem na ten sam tv co dzisiaj - 40 calową bravie. Gralem też na pc. Nie rozumiem co ci przeszkadzało. Widziałem brzydkie gry na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zapragnąłem przygodowego slashera w dawnej formule i wczoraj pobrałem sobie Darksiders II: Deathinitive Edition. Gra jst fantastyczna, lecz nie podoba mi się pewien problem. W trakcie dialogów nie mam głosów postac ani napisów, i pomijają mnie szczegóły fabuły. Da się to jakoś naprawić? Edit. Wyczytałem, że to bardzo powszechna dolegliwość i pomogą tylko modlitwy aby dźwięk powrócił sam z siebie w grze. Niefajnie, bardzo niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zmień język w konsoli na angielski. Włącz grę i graj aż konsola pobierze łatkę. Wtedy zmień na polski ponownie. Gra ma jakiegoś buga którego nie naprawili od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi