Skocz do zawartości

Code Vein

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na razie wygląda spoko i tylko spoko. podoba mi się pomysł na typowo mangowe modele postaci, ale design przeciwników mocno nierówny. nawet nie potrafiłbym ująć co mi w nim nie styka. będzie solidne "8" w najlepszym przypadku

Opublikowano

na razie wygląda spoko i tylko spoko. podoba mi się pomysł na typowo mangowe modele postaci, ale design przeciwników mocno nierówny. nawet nie potrafiłbym ująć co mi w nim nie styka. będzie solidne "8" w najlepszym przypadku

Czyli zaje,biscie.

Opublikowano

To ja poczekam na wiecej gejmpleja z walk, bo na razie wygladaja jak zywcem wziete z jakiegos tasmowego koreanskiego mmo - przeciwnicy kompletnie nie reaguja na obrazenia, ktore im gostek zadaje. Wczesny build, wiadomo, ale wstrzymuje zachwyt (zawsze moga po premierze poprawic xD)

Gość Kasias
Opublikowano

To może być kolejne mocne AA z Japonii. Tylko czemu co druga sieka z Nipponu to musi być podróbka soulsbourne? :/

Opublikowano

Zaintrygowało mnie to, a design tej laski z kucykami i kijaszkiem to normalnie Yorha Android - wolałbym jednak nią pograć, a nie ją tłuc...

W każdym razie to kolejny japoński szpil, który mnie interesuje. Można mówić wiele złego na temat ósmej generacji, ale jednak przyniosła renesans gierek z KKW, co uważam za ogromny plus, bo jakoś przez większość czasu na PS2 i przez praktycznie całość mojej zabawy z PS3 japońskie gry to był skromny margines mojego grania na nich, a na PS4 łapię się na tym, że co chwilę gram w gierkę od skośnookich :)

Gość suteq
Opublikowano

Takie bieda soulsy z hujowym mangowym designem.

No niestety, co zrobisz jak nic nie zrobisz. :( 

Trochę to się staje irytujące, że strasznie dużo twórców chce zrobić swoje soulsy a i tak nawet się nie zbliżą do gier From Software. 

Opublikowano

Tak jak nastała moda na sandboxy tak teraz na soulsopodobbe gierki :/ a jedyna gra która im dorównuje, a dla mnie osobiście jest lepsza to Salt & Sanctuary, gdzie druga część ?

Opublikowano

Bardzo niefajny design otoczenia i mocna sredniawka w przypadku potworow, jesli odwzoruja w miare przyzwoicie system walki soulsow - bo ewidentnie w te strone zmierzaja - no to mozliwe ze sobie sprawdze giereczke z ciekawosci dla niuansow z krwią etc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyglada calkiem przyzwoicie, szkoda tylko ze zamiast unikow w stylu BB znowu bedziemy robic fikolki...

Doprawdy uwazasz, ze gra wyglada przyzwoicie? IMHO wyglada do bolu przecietnie i generycznie. Dla mnie jedno z najwiekszych rozczarowan tego E3. Z reszta wystarczy popatrzec:

Sorki, ale dla mnie o wiele ciekawsze jest...The Surge.

Opublikowano

A dla mnie na odwrot, the surge wydaje sie do bolu przecietne i generyczne, tutaj przynajmniej jest jeszcze swiadomosc ze gra jest w bardzo wczensiej fazie produkcji.