Skocz do zawartości

Code Vein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bardzo sterylnie wyglada ten gameplay, bardziej to wyglada na proof of concept niz pelnoprawna rozgrywke.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A dla mnie na odwrot, the surge wydaje sie do bolu przecietne i generyczne, tutaj przynajmniej jest jeszcze swiadomosc ze gra jest w bardzo wczensiej fazie produkcji.

Nawet nie będę próbował przekonać Cię, jak bardzo się mylisz. Chciałbym, ale chyba by mi się to nie udało...

Opublikowano

Wygląda trochę jak Soul Sacrifice na Vitę, plus setting rodem z pierwszego Darksiders. Ale faktycznie, na razie straszna bieda, choć i tak postęp w temacie mocy ciosów i detekcji kolizji, w porównaniu do pierwszego gameplay trailera. Będę obserwował, ale mają przed sobą jeszcze dużo roboty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak średnio jak dla mnie, ale akurat walka wygląda przede wszystkim bardzo płynnie, w przeciwieństwie do szrotów od deck13. 

Tak średnio jak dla mnie, ale akurat walka wygląda przede wszystkim bardzo płynnie, w przeciwieństwie do szrotów od deck13. 

Co z tego, że walka płynna skoro kompletnie nijaka? No chyba, że nie pokazali jej wszystkich niuansów. Brak backstabów, kontr itp...Tylko bezmyślne walenie, uniki i rollowanie.

A odnośnie The Surge to kompletnie się mylisz. Walka bardzo płynna (na prosiaku) i miodna.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi stylistyka odpowiada, ale ku,rwa(pipi) już pod siebie z kolejnej soulslike gierki z turlaniem się w koło bossa.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Gierka chyba powinna zostać przeniesiona do kącika souli. Z przecieków wynika, że ma mieć premiere w lipcu.

Nowy świeży gameplay sprzed 2 dni z bardziej dopracowanej wersji:

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gierka opózniona na 2019, przy okazji można przenieść do Souls-like.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Ta gra wychodzi 28 czy nie? Na forum cisza bo to nie kolejny samograj assasinman itp a pograłbym bo nie mam w co na ps4.

Edit: mogłem przeczytać post wyżej jednak przesunięta i dobrze. Lepiej jak nie ma dobrych gier za często więcej piniążków zaoszczędzę.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

Development hell much w przypadku tej gry chyba. Ja nie czekam bo klony soulsbornów to raczej sraka zazwyczaj. 

Opublikowano

Jaońskich klonów soulsów chyba nie ma zbyt wiele. Japończycy znają się na gameplayu chociaż reklamować to twórcą god eatera to imo antyreklama. Ja tam czekam i będę grał.