Skocz do zawartości

What Remains of Edith Finch

Featured Replies

Opublikowano

Jako, że wpadło do Plusa to w końcu nadrobiłem. Całość na 100% poszło w ok 2,5h przez co nie można się znudzić.

Na wielki plus muzyka z Piątku 13 w wiadomej scenie i Jezioro Łabędzie czy co to tam grało podczas pływania.

Brakuje rozwinięcia kilku wątków o których wspomniano wcześniej, ale i tak jest bardzo dobrze.

Jak dla mnie Firewatch zdecydowanie lepszy, a następny w kolejce do ogrania to Ethan Carter. Zobaczymy gdzie się uplasuje.

• 3 lata później...
  • Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak nie znosisz to po co grasz? Jesteś jakimś recenzentem?

• Jeśli podczas gry chora żona nie zasypia to znaczy, że gra jest ponadprzeciętna.    Najbardziej podobały mi się zmiany gameplay'u i stylu z opowieści na opowieść. Sprawia to iż gra nie jest

• Jeśli ktoś lubi takie gierki i płakał na Virginii, to tutaj też powinien chlipnąć, a i naklejka GOTY jest całkiem możliwa, bo Edith Finch to jedna z bardziej klasowych gierek tego typu, jakie powstały

Opublikowano

ehh bez darmowego upgradu, szkoda bo same złote dzbanki i :platinum:

upgrade jest za free dla tych co kupili grę, plusowicze muszą się obejść smakiem, choć prędzej czy później pewnie wleci i ta wersja do abo

Opublikowano

Z tego co widzę na Xboxie w  Game Passie nornalnie jest nextgenowa wersja z patchem dostępna.