Skocz do zawartości

The Defenders - 2017 - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

Moim zdaniem ten serial zasługuje na swój temat.

Mimo, że jeszcze nie obejrzałem Luka ani Iron Fista to czekam niesamowicie. Ofensywne czekanie.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po obejrzeniu całości i chwili na ochłonięcie wychodzi, że wcale nie jest tak najgorzej. Ciężko mi wymyślić jakby mieli wątki The Hand rozwiązać inaczej.   Cieszą chwilę gdy cała drużyna walczy raz

• https://www.youtube.com/watch?v=D_6J9BqgonU

• Liczyłem chociaz na krotkie cameo  

Opublikowano

Szkoda ze nie polacza tego z filmowy uniwersum.  Dosc szybko sie uwineli ze wszystkim. 

Opublikowano

Iron Fist nie jest zly. Dobrze sie ogladalo. Aczkolwiek netflixa moj ranking DD>LC>JJ>IF

Opublikowano

To musiał być fake, żaden z nich nie jest nawet w obsadzie a zdjęcia trwają od paru miesięcy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trailer fajnie zmontowany, podoba mi się. Punishera tylko brak.

Opublikowano
  • Autor

Co jak co, ale antagoniści w tych serialach są pierwszorzędni.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam nadzieję, że nie trzeba być zaznajomionym z wszystkim wcześniejszymi serialami, aby wiedzieć co się dzieje w Defendersach? Bo widziałem tylko dwa sezony Daredevila, a reszty jakoś nie zamierzam nadrabiać. Chyba, że ma ktoś dobre podsumowanie tego co istotnego działo się z resztą bohaterów. 

Opublikowano

Pierwszy odcinek Defensers bez szału, ale oglądam dalej

Edit: Drugi odcinek lepszy, trzeci trochę mulił, ale jego końcówka na propsie. Zaraz odpalam czwarty.

W szóstym odcinku kilka dziwnych rozwiązań fabularnych, ale nadal dobrze się to ogląda

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Netflix ma znów problem w odpowiednim rozplanowaniu akcji pomiędzy odcinki. Pierwsze 4 to ledwie wstęp, gdzie wszyscy kręcą się jak kot wokół własnego ogona. Dopiero od 6 jako tako to wyglądać zaczyna.

Opublikowano

Drugą połowę rujnuje Elektra, podobnie jak daredevil s2. Słabe to było no

Opublikowano

Oj dokładnie.. od szóstego odcinka zjazd w dół.. całość to takie 6,5 albo 7/10

Pierwszy sezon Daredevil i Jessica Jones dalej najlepsze

Opublikowano

Wlasnie skonczylem, szczerze mowiac spodziewalem sie czegos lepszego, 6/10, nie warto sie nawet rozpisywac.

Opublikowano

zaraz wy obejrzeliście 10 odcinków jednego dnia aby stwierdzić że coś jest gniotem? Jak na gniota nieźle :D