Opublikowano 3 maja 20177 l Moim zdaniem ten serial zasługuje na swój temat. Mimo, że jeszcze nie obejrzałem Luka ani Iron Fista to czekam niesamowicie. Ofensywne czekanie.
Opublikowano 3 maja 20177 l Iron Fista da się obejrzeć, ale najsłabszy z wszystkich z zakątka Netflixowego.
Opublikowano 4 maja 20177 l Szkoda ze nie polacza tego z filmowy uniwersum. Dosc szybko sie uwineli ze wszystkim.
Opublikowano 6 maja 20177 l Iron Fist nie jest zly. Dobrze sie ogladalo. Aczkolwiek netflixa moj ranking DD>LC>JJ>IF
Opublikowano 6 maja 20177 l Gdzies kiedys czytalem, ze defenders maja odegrac znaczaca role w infinity war.
Opublikowano 6 maja 20177 l To musiał być fake, żaden z nich nie jest nawet w obsadzie a zdjęcia trwają od paru miesięcy.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Ja mam nadzieję, że nie trzeba być zaznajomionym z wszystkim wcześniejszymi serialami, aby wiedzieć co się dzieje w Defendersach? Bo widziałem tylko dwa sezony Daredevila, a reszty jakoś nie zamierzam nadrabiać. Chyba, że ma ktoś dobre podsumowanie tego co istotnego działo się z resztą bohaterów.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Pierwszy odcinek Defensers bez szału, ale oglądam dalej Edit: Drugi odcinek lepszy, trzeci trochę mulił, ale jego końcówka na propsie. Zaraz odpalam czwarty. W szóstym odcinku kilka dziwnych rozwiązań fabularnych, ale nadal dobrze się to ogląda Edytowane 18 sierpnia 20177 l przez funditto
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Netflix ma znów problem w odpowiednim rozplanowaniu akcji pomiędzy odcinki. Pierwsze 4 to ledwie wstęp, gdzie wszyscy kręcą się jak kot wokół własnego ogona. Dopiero od 6 jako tako to wyglądać zaczyna.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Drugą połowę rujnuje Elektra, podobnie jak daredevil s2. Słabe to było no
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Oj dokładnie.. od szóstego odcinka zjazd w dół.. całość to takie 6,5 albo 7/10 Pierwszy sezon Daredevil i Jessica Jones dalej najlepsze
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Wlasnie skonczylem, szczerze mowiac spodziewalem sie czegos lepszego, 6/10, nie warto sie nawet rozpisywac.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l zaraz wy obejrzeliście 10 odcinków jednego dnia aby stwierdzić że coś jest gniotem? Jak na gniota nieźle :D