Finciakkowski 0 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witam, chcialbym kupić PS4 lecz posiadam tylko stary telewizor bez HDMI tylko na chinch, mam pytanie czy konsola PS4 ma wyjscie chinch? Jezeli nie to co trzeba kupic? Najlepiej tanio :) Pozdrawiam, z gory ! Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ps4 ma tylko HDMI. Najlepiej kupic tv FHD. Sa dzis dosc tanie. Wystarczy 32 cale po taniosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Finciakkowski 0 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A mam jeszcze pytanie czy są jakieś tanie sprzęty które zmienią to na wyjście chinch? :). Nie mam narazie kasy na nowy TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 https://www.amazon.com/Musou-1080P-Composite-Video-Converter/dp/B015H76TRI Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A może masz monitor na pc z hdmi? Granie na ps4 w tv crt jest bardzo niekomfortowe - nie rozczytasz czcionki nie rozczytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Finciakkowski 0 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wiem ze nie rozczytam bo mam juz ps3 ale chcialbym nowsza konsole a ta sprzedac, nie mam monitora tylko laptop :) @mastafaker o to mi wlasnie chodzilo :D Dzieki ale jeszcze powiedz czy wyjscie chinch dolacza czy trzeba bedzie jeszcze cos kupywac? Jezeli tak to bardzo prosze o LINK z góry dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Kup sobie używany monitor! To dużo lepsze rozwiązanie niż takie psucie jakości. Owszem TV CRT miażdży LCD w wielu względach (smużenie, IL, czerń, ... skalowanie) tyle, że do PS3 KONIECZNE jest 720p, a do PS4 to już drastycznie (i to lepiej 1080p). Różnica jest widoczna gołym okiem nawet moim, a ja mam grafikę gdzieś, no ale nie aż tak. Nawet okropnie smużące gry 720/1080p na TV VA wyglądają lepiej niż na CRT SD. Tani monitor klasa A- wyjdzie niewiele drożej niż ta przejściówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Koledze spyliłem TV full hd za 100 zł, chyba 24 cale. Porozglądaj się po lombardach, a skoro masz już PS3, to podejrzewam, że jak kupisz taki monitorek/tv z hdmi - to powiesz "wow" po odpaleniu jakiejś starej gry z ps3.Nie zabieraj się do tego od du.py strony: przejściówka stówę, a monitor może 200. Wstrzymaj się na razie z PS4, na rzecz małego monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jak full hd to tylko 32 cale i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi