Opublikowano 7 maja 20177 l Witam, chcialbym kupić PS4 lecz posiadam tylko stary telewizor bez HDMI tylko na chinch, mam pytanie czy konsola PS4 ma wyjscie chinch? Jezeli nie to co trzeba kupic? Najlepiej tanio :) Pozdrawiam, z gory !
Opublikowano 8 maja 20177 l Ps4 ma tylko HDMI. Najlepiej kupic tv FHD. Sa dzis dosc tanie. Wystarczy 32 cale po taniosci.
Opublikowano 8 maja 20177 l Autor A mam jeszcze pytanie czy są jakieś tanie sprzęty które zmienią to na wyjście chinch? :). Nie mam narazie kasy na nowy TV
Opublikowano 9 maja 20177 l https://www.amazon.com/Musou-1080P-Composite-Video-Converter/dp/B015H76TRI
Opublikowano 9 maja 20177 l A może masz monitor na pc z hdmi? Granie na ps4 w tv crt jest bardzo niekomfortowe - nie rozczytasz czcionki nie rozczytasz.
Opublikowano 10 maja 20177 l Autor Wiem ze nie rozczytam bo mam juz ps3 ale chcialbym nowsza konsole a ta sprzedac, nie mam monitora tylko laptop :) @mastafaker o to mi wlasnie chodzilo :D Dzieki ale jeszcze powiedz czy wyjscie chinch dolacza czy trzeba bedzie jeszcze cos kupywac? Jezeli tak to bardzo prosze o LINK z góry dzieki :D
Opublikowano 12 maja 20177 l Kup sobie używany monitor! To dużo lepsze rozwiązanie niż takie psucie jakości. Owszem TV CRT miażdży LCD w wielu względach (smużenie, IL, czerń, ... skalowanie) tyle, że do PS3 KONIECZNE jest 720p, a do PS4 to już drastycznie (i to lepiej 1080p). Różnica jest widoczna gołym okiem nawet moim, a ja mam grafikę gdzieś, no ale nie aż tak. Nawet okropnie smużące gry 720/1080p na TV VA wyglądają lepiej niż na CRT SD. Tani monitor klasa A- wyjdzie niewiele drożej niż ta przejściówka.
Opublikowano 13 maja 20177 l Koledze spyliłem TV full hd za 100 zł, chyba 24 cale. Porozglądaj się po lombardach, a skoro masz już PS3, to podejrzewam, że jak kupisz taki monitorek/tv z hdmi - to powiesz "wow" po odpaleniu jakiejś starej gry z ps3.Nie zabieraj się do tego od du.py strony: przejściówka stówę, a monitor może 200. Wstrzymaj się na razie z PS4, na rzecz małego monitora.