Skocz do zawartości

Chinch do PS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym kupić PS4 lecz posiadam tylko stary telewizor bez HDMI tylko na chinch, mam pytanie czy konsola PS4 ma wyjscie chinch? Jezeli nie to co trzeba kupic? Najlepiej tanio :) 

Pozdrawiam, z gory  :thanks: !

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem ze nie rozczytam bo mam juz ps3 ale chcialbym nowsza konsole a ta sprzedac, nie mam monitora tylko laptop :)

@mastafaker o to mi wlasnie chodzilo :D Dzieki ale jeszcze powiedz czy wyjscie chinch dolacza czy trzeba bedzie jeszcze cos kupywac? Jezeli tak to bardzo prosze o LINK z góry dzieki :D

Opublikowano

Kup sobie używany monitor! To dużo lepsze rozwiązanie niż takie psucie jakości.

Owszem TV CRT miażdży LCD w wielu względach (smużenie, IL, czerń, ... skalowanie) tyle, że do PS3 KONIECZNE jest 720p, a do PS4 to już drastycznie (i to lepiej 1080p).

Różnica jest widoczna gołym okiem nawet moim, a ja mam grafikę gdzieś, no ale nie aż tak. Nawet okropnie smużące gry 720/1080p na TV VA wyglądają lepiej niż na CRT SD. Tani monitor klasa A- wyjdzie niewiele drożej niż ta przejściówka.

Opublikowano

Koledze spyliłem TV full hd za 100 zł, chyba 24 cale. Porozglądaj się po lombardach, a skoro masz już PS3, to podejrzewam, że jak kupisz taki monitorek/tv z hdmi - to powiesz "wow" po odpaleniu jakiejś starej gry z ps3.
Nie zabieraj się do tego od du.py strony: przejściówka stówę, a monitor może 200. Wstrzymaj się na razie z PS4, na rzecz małego monitora.