szejdj 2 804 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 nie wiem co moi rodzice maja wspolnego z jakoscia kontentu w internecie ale śmiało, głoś swoje herezje na forum, na pewno ten twój bełkot to ten lepszy jakościowo kontent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 nie wiem co moi rodzice maja wspolnego z jakoscia kontentu w internecie ale śmiało, głoś swoje herezje na forum, na pewno ten twój bełkot to ten lepszy jakościowo kontent Kapitalne. Musze to zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Przeczytałem nieco te trzy książki przy okazji w bibliotece miejskiej. Doczytałem się, że agentami byli wszyscy ci którzy zaszli za skórę PiS-owi. Niestety, o samym Jarosławie Kaczyńskim nie przeczytałem, choć przecież nie od dziś wiadomo że jego ojciec Rajmund Kaczyński - były AKowiec który zamiast gnić w jakimś karcerze albo chować się z innymi wyklętymi po krzakach, "w tajemniczy sposób" dostał posadkę na państwowej uczelni, willę, dzieciom zaś zapewnił karierę filmową i spokojny sen nawet w czasie wybuchu stanu wojennego, o karierze politycznej nie wspomnę. A szkoda, no ale to może w innej książce napiszą... Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Grzebanie w rodzinie jest smutne, ciekaw jestem czy (pipi)a Kania z taką załyżością sprawdziła również rodziny rachoni, Wildensteina , i innych prawicowych figur. Wzdryga mnie ale co to ma do rzeczy. Max Kolonko zapodał kiedyś materiał jak kolesiostwo (a nie ''smutne grzebanie w rodzinie") jest równoznaczne z byle jakością w polskich mediach. Żona już ciebie kompletnie zaczarowała na temat rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi