Colin 1 974 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Biorę i ogrywam jak tylko wyjdzie... ...w EAA Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Na zwiastunie brakowalo mi tylko przemiany samochodow w tytany i walk w kosmosie. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Gram w to od zeszłego roku. Nazywa się The Crew. :D 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 przez EA zaczynam bardziej szanować ubisoft Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Tak mi się skojarzyło jakoś. Niestety ta seria generalnie nadaje się do zaorania. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Pierwsze skojarzenie? NFS Run... czyli źle, bardzo źle. No nic czekam na wersję w EA Access. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Zapowiada się mizernie i pod target z podstawówki. Nie skreślam z góry, ale moje aktualne zaintersowanie tematem spadło do zera. Cytuj
grzyb_2 11 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Ale padaka. Nie ruszam nawet kijem. Zupełnie, ale to zupełnie nie moje klimaty, podobnie zresztą jak tych beznadziejny filmów F&F. Mimo to dzieci powinny się cieszyć więc sprzedaż pewnie też jakaś tam będzie. Swoją drogą rozpindala mnie to jak czytam pod newsami o tej grze "fabuła będzie opowiadać o..." "historia przeniesie nas do..." "będziemy wykonywać misje...". NOSZ (pipi). To jest gra wyścigowa. Na co misje? Na co kuźwa fabuła? Żadnego nfs z fabułą nie czepiam i nie będę czepiać. W most wanted 2005 była prosta jak cep fabuła, ale sprawdziła się. Ja tam nie mam nic przeciwko historii w grze wyścigowej, dzięki temu może bardziej zapaść w pamięć, no i uwielbiam chociaż minimalną charakteryzację kierowców ai i zabawy wyobraźnią gdy jakiś przeciwnik przez kilka wyścigów mi zachodzi za skórę (pozdro dla Jacka Bentona z Flatout 2, mój nemesis z tej gry). Co jednak na pewno będzie leżeć w tym nowym NFS to model jazdy i sztuczna inteligencja, także nie przez historię a te dwa aspekty mogę spokojnie już grę skreślić. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Co wprowadzili nowego ? Przede wszystkim po raz pierwszy w serii pojawia się cykl dnia i nocy. Oprócz tego: -świat jest w pełni otwarty, jak w Horizon, brak niewidzialnych barier -większa ilość samochodów -o wiele większa kustomizacja samochodów -fabuła, kojarzy mi się to troszkę z most wanted czy undeground gdzie tez była ona obecna -nie trzeba być podłączonym do neta, żeby grać w grę -sporo lepsza grafika niż w poprzedniej części Czego osobiście bym sobie jeszcze życzył ? Dwóch rzeczy: -model jazdy przypominający ten z Horizon -lepsze AI wrogów Jeśli wprowadzą te dwie ostatnie rzeczy o których napisałem to dla mnie będzie sztosik. Jeśli nie to nadal będzie to dla mnie lepsza gra niż poprzedni need for speed. 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 No nie wiem. Może jestem już stary i się nie znam na trendach ale nie wystarczyłoby ogłoszenie NFS Underground 3 i zerżnięcie czego się da z Horizon 3 + dopakowanie tuningu + odpowiedni soundtrack + jakaś lekka fabuła, lepsza niż idiotyczny festiwal? 2 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Ja nie wiem skąd taki hejt na tą grę, jak żaden gameplay jeszcze nie powstał? Może jestem dziwny, ale mnie się podoba ;) Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Też tego nie rozumiem, poprzednia część również miała durną otoczkę ale grało się w nią bardzo dobrze. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Może trochę nie w temacie, ale nie mogłem się powstrzymać - ludzie są jednak niesamowici :D Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2017 Opublikowano 10 czerwca 2017 Burnout Takefakingdałn i Dominic Toretto w jednym. Bede grał. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 czerwca 2017 Opublikowano 10 czerwca 2017 W końcu ktoś w tym studiu pomyślał, że staroświeckie TAKEDOWNY które istniały juz w leciwych burnout'ach za każdym razem robiły ROBOTĘ. Będzie DAYONE z mojej strony. I ta ucieczka REGERĄ. Stoi mi Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Nie byłem zainteresowany po e3... Ale po nowym trailerze wygląda całkiem spoko :) chyba będzie mniej filmowe niż myślałem... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 może coś z tego będzie. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Jak nie wzorowanie się na filmie to teraz na Forzie Horizon, co będzie następne? Świnka pepa i reklama bodypaintingu? Mnie dalej nie przekonuje, ja chce Undergrounda. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 teraz wszystko musi być bardzo wow i much atrakcji żeby się sprzedawało. undergrounda to miałeś w poprzedniej odsłonie, na więcej nie licz. jako popierdółka to pościgania się z doskoku po niedzielnym schabowym zamiast familiady może się sprawdzi. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Jak nie wzorowanie się na filmie to teraz na Forzie Horizon, co będzie następne? Świnka pepa i reklama bodypaintingu? Mnie dalej nie przekonuje, ja chce Undergrounda. Ke? Ja tam widzę rozwinięcie idei z Hot Pursuit/Most Wanted/Rivals. Dalej mam ten tytuł na celowniku. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Jak nie wzorowanie się na filmie to teraz na Forzie Horizon, co będzie następne? Świnka pepa i reklama bodypaintingu? Mnie dalej nie przekonuje, ja chce Undergrounda. Ke? Ja tam widzę rozwinięcie idei z Hot Pursuit/Most Wanted/Rivals. Dalej mam ten tytuł na celowniku. Prezentacja na E3 to nic innego jak Szybcy i Wściekli, więcej filmu niż gry, w tym trailerze pokazują jak ogromny jest świat, możliwość znalezienia i odrestaurowania fur - żywcem zaczerpnięte z Forzy Horizon. Ja nie jestem przekonany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi