Skocz do zawartości

Need For Speed Payback

Featured Replies

Opublikowano

Biorę i ogrywam jak tylko wyjdzie...

...w EAA

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 30,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No nie wiem. Może jestem już stary i się nie znam na trendach ale nie wystarczyłoby ogłoszenie NFS Underground 3 i zerżnięcie czego się da z Horizon 3 + dopakowanie tuningu + odpowiedni soundtrack + j

• Z ciekawości wziąłem Origin Access by sprawdzić nowego NFS. Zdecydowanie lepiej było kupić 4 browarki na wieczór. Nie polecam.

• Nawet nawet. Zaczekam na pierwszy gameplay

Opublikowano

Na zwiastunie brakowalo mi tylko przemiany samochodow w tytany i walk w kosmosie.

Opublikowano

Need for Speed Chargeback

Opublikowano

przez EA zaczynam bardziej szanować ubisoft

Opublikowano

Tak mi się skojarzyło jakoś.

Niestety ta seria generalnie nadaje się do zaorania.

Opublikowano

Pierwsze skojarzenie? NFS Run... czyli źle, bardzo źle. No nic czekam na wersję w EA Access.

Opublikowano

Zapowiada się mizernie i pod target z podstawówki. Nie skreślam z góry, ale moje aktualne zaintersowanie tematem spadło do zera.

Opublikowano

Ale padaka. Nie ruszam nawet kijem. Zupełnie, ale to zupełnie nie moje klimaty, podobnie zresztą jak tych beznadziejny filmów F&F.

Mimo to dzieci powinny się cieszyć więc sprzedaż pewnie też jakaś tam będzie.

Swoją drogą rozpindala mnie to jak czytam pod newsami o tej grze "fabuła będzie opowiadać o..." "historia przeniesie nas do..." "będziemy wykonywać misje...".

NOSZ (pipi). To jest gra wyścigowa. Na co misje? Na co kuźwa fabuła? Żadnego nfs z fabułą nie czepiam i nie będę czepiać.

W most wanted 2005 była prosta jak cep fabuła, ale sprawdziła się. Ja tam nie mam nic przeciwko historii w grze wyścigowej, dzięki temu może bardziej zapaść w pamięć, no i uwielbiam chociaż minimalną charakteryzację kierowców ai i zabawy wyobraźnią gdy jakiś przeciwnik przez kilka wyścigów mi zachodzi za skórę (pozdro dla Jacka Bentona z Flatout 2, mój nemesis z tej gry). Co jednak na pewno będzie leżeć w tym nowym NFS to model jazdy i sztuczna inteligencja, także nie przez historię a te dwa aspekty mogę spokojnie już grę skreślić.

Opublikowano

Co wprowadzili nowego ? Przede wszystkim po raz pierwszy w serii pojawia się cykl dnia i nocy. Oprócz tego:

-świat jest w pełni otwarty, jak w Horizon, brak niewidzialnych barier

-większa ilość samochodów

-o wiele większa kustomizacja samochodów

-fabuła, kojarzy mi się to troszkę z most wanted czy undeground gdzie tez była ona obecna

-nie trzeba być podłączonym do neta, żeby grać w grę

-sporo lepsza grafika niż w poprzedniej części

Czego osobiście bym sobie jeszcze życzył ? Dwóch rzeczy:

-model jazdy przypominający ten z Horizon

-lepsze AI wrogów

Jeśli wprowadzą te dwie ostatnie rzeczy o których napisałem to dla mnie będzie sztosik. Jeśli nie to nadal będzie to dla mnie lepsza gra niż poprzedni need for speed.

Opublikowano

No nie wiem. Może jestem już stary i się nie znam na trendach ale nie wystarczyłoby ogłoszenie NFS Underground 3 i zerżnięcie czego się da z Horizon 3 + dopakowanie tuningu + odpowiedni soundtrack + jakaś lekka fabuła, lepsza niż idiotyczny festiwal? 

Opublikowano
W końcu ktoś w tym studiu pomyślał, że staroświeckie TAKEDOWNY które istniały juz w leciwych burnout'ach za każdym razem robiły ROBOTĘ.

Będzie DAYONE z mojej strony.

I ta ucieczka REGERĄ. Stoi mi

:banderas: :banderas: :banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie byłem zainteresowany po e3... Ale po nowym trailerze wygląda całkiem spoko :) chyba będzie mniej filmowe niż myślałem... 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak nie wzorowanie się na filmie to teraz na Forzie Horizon, co będzie następne? Świnka pepa i reklama bodypaintingu?

Mnie dalej nie przekonuje, ja chce Undergrounda.

Opublikowano

teraz wszystko musi być bardzo wow i much atrakcji żeby się sprzedawało. undergrounda to miałeś w poprzedniej odsłonie, na więcej nie licz.

jako popierdółka to pościgania się z doskoku po niedzielnym schabowym zamiast familiady może się sprawdzi. 

Opublikowano

Jak nie wzorowanie się na filmie to teraz na Forzie Horizon, co będzie następne? Świnka pepa i reklama bodypaintingu?

Ke? Ja tam widzę rozwinięcie idei z Hot Pursuit/Most Wanted/Rivals. Dalej mam ten tytuł na celowniku.

Opublikowano

Ke? Ja tam widzę rozwinięcie idei z Hot Pursuit/Most Wanted/Rivals. Dalej mam ten tytuł na celowniku.

Prezentacja na E3 to nic innego jak Szybcy i Wściekli, więcej filmu niż gry, w tym trailerze pokazują jak ogromny jest świat, możliwość znalezienia i odrestaurowania fur - żywcem zaczerpnięte z Forzy Horizon.

Ja nie jestem przekonany.