raven_raven 12 013 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Need for Speed day one? No jak ktoś bardzo chce to można xd. Ja tam poczekam aż będzie w EA Access, bo od czasów Most Wanted ta seria nie prezentuje sobą niczego ciekawego i nie ma podstaw, by ufać EA. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 A ja pewnie i tak zakupię - może nie na premierę (chyba, że będzie taka cebula jak na FM7), ale na pewno ogram, bo raz że lubię serie NFS, a dwa że tak jak pisał Colin - od obgryzania pada są Dirt Rally, Project Cars i Forza, a dla lekkiej i odmóżdżającej jazdy jest właśnie seria NSF i Payback się świetnie w ten kanon wpisuje jakkolwiek arcade'owy by nie był :D Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 możliwość znalezienia i odrestaurowania fur - żywcem zaczerpnięte z Forzy Horizon. to już było w TDU2, półtora roku przed pierwszym Horizon także ciężko drugi raz wymyślić koło. to jest samochodówka więc co mają nowego implementować? szczególnie z mentalnością i podejściem EA. ta część to będzie taki miks burnouta paradise i poprzednich odsłon nfs. jeżeli z obu wezmą to co najlepsze i jakoś sensownie to ogarną to czemu nie. zawsze lepiej mieć więcej gier do wyboru jak mniej. jak dla mnie day one w eaa edition. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 (edytowane) Jedyne czego ja się boję to plastikowy model jazdy I tak wiem, że jest to NFS i musi to być prosty w obsłudze, ale po tym co widziałem na E3 trochę się obawiam jak to będzie wyglądać w finalnym produkcie. Dlatego z pewnością w EAA obadam czy warto i może się skuszę jeżeli mi podejdzie :) Edytowane 27 września 2017 przez Matriks_1111 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 jeżeli nie będzie takiego magnesu na kraksy, gdzie jedziesz na czołówkę, skręcasz a auto i tak ewidentnie idzie w drugą stronę na wrecka to będzie w miarę ok. ten w ostatnim był o tyle dobry że można było samochód ustawiać pod siebie, te suwaczki itd. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 Było, tylko martwi mnie to jak zniszczenia innych samochodów zależą od prędkości z jaką się poruszasz - trochę w tym wprawdzie jest logiki z Burnouta, ale jak widziałem jak na filmikach spychali te SUVy, które Cię goniły to raz wystarczyło je drasnąć przy dużej prędkości albo regularnie nacierać aż "pasek HP" im zejdzie do zera - tego nie kupuję Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ostatni NFS bardzo mi się podobał, do tego stopnia, że pykło 100% i robione z chęcią zaś Payback też leci day one :) po tym co pokazali gorzej napewno nię będzie a liczę na ścigałkę arcade, z fajnymi furami i najlepszym OST w grach tego typu ;) akurat zrobię sobie przerwę od GT Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ostatni NFS bardzo mi się podobał, do tego stopnia, że pykło 100% i robione z chęcią zaś Payback też leci day one :) po tym co pokazali gorzej napewno nię będzie a liczę na ścigałkę arcade, z fajnymi furami i najlepszym OST w grach tego typu ;) akurat zrobię sobie przerwę od GT Mam dokładnie to samo podejście. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Mnie ten trailer z pokazanym światem kupił. Nie na tyle bym brał day one, ale z chęcią sprawdzę te darmowe 10 godzin w EA Access jak tylko się pojawi. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Jeżdżenie labo diablo trochę mnie zachęciło. Dayone chyba wezme, platynka i do żyda - jak z każdym nfsem z ostatnich dwóch generacji. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 No dokładnie. Pure fun, szybki calak i sajonara. Bez zbędnego kombinowania, bo to NFS bla bla bla. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 listopada 2017 Autor Opublikowano 2 listopada 2017 Włączyłem Triala no i kupa zresztą czego ja się spodziewałem :), giereczka dla 8 latków. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Sciągne w weekend i przetestuje, porównam jak to wygląda na One S a jak na One X Cytuj
DeeI3o 8 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Działa Wam kiera z tą grą ? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Ja nie wiem czy warto do tej gry w ogóle podchodzić z kierą - model jazdy dla mnie osobiście jest ciężki do zniesienia :( Może to dlatego, że ostatnio gram cały czas w Forzę, ale mimo wszystko daleko mu nawet do znośnego arcade Cytuj
DeeI3o 8 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Niby tak ... troche jakby w burnouta chciec grac na kierownicy . Ale po podlaczeniu tmx'a wogole x nie reagowal na nia. Gra wyscigowa robiona przez EA a olali sterowanie. Wylaczylem po 3 min i odpalilem wlasnie fh3. Zapomnialem jaak forza robi dobrze w czapke ^^ Edytowane 3 listopada 2017 przez Dei3o Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Preorder zlozony, nic tylko czekac, zapowiada sie elegancko na tydzien-dwa Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Będę siedział w garażu i malował retro bryki. Mało mnie interesuje reszta Wyścigi będą mnie tylko motywowały do tego by zdobyć kolejne retro bryki i przerabiać ich jeszcze więcej, na więcej sposobów Edytowane 3 listopada 2017 przez oFi Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Pierwszy wrak skompletowany i odbudowany - jednak zmieniam zdanie o tej grze - będzie grane Wprawdzie zasada będzie niestety prosta - kupić, przejść i do żyda, ale co zrobić Pytanie odnośnie EA Access - jak gram we wczesnym dostępie, to żeby zachować postęp w grze to muszę mieć grę w cyfrze czy wystarczy pudełkowa wersja? 1 Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Jak z modyfikacjami aut w grze? Dużo części jak za czasów Underground 2, czy padaka i raptem dwa zderzaki do wyboru? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Na czasy Undergrounda to raczej nie ma już co liczyć, a tuning optyczny bardzo przypomina ten z NFS 2015, czyli coś tam jest, ale niewiele. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Tuning to przeklejka tego co było w 2015 - niestety albo na szczęście ;) Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 No i jak gra? Ktoś mógłby porównać do Rivals? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) Z ciekawości wziąłem Origin Access by sprawdzić nowego NFS. Zdecydowanie lepiej było kupić 4 browarki na wieczór. Nie polecam. Edytowane 8 listopada 2017 przez easye 2 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 A ja tam biorę pełną na premierę ;) Może i model jazdy jest drewniany, ale mimo wszystko mam pewien fub z tej gry :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi