II Noxx II 332 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 męczę teraz trylogię Ezio i w sumie takie gify z Origins wyglądają...prawie identycznie, jednak jakoś i tak bardziej mnie interesuje ta część niż taki Syndicate czy nawet AC3 w swoim czasie.rewolucji nie będzie już nigdy w tej serii, ale spodziewałem się że Ubi zagra jak zwykle czyli będzie tragedia- tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Rozważam zakup AC Origins bo nie grałem żadnego AC od czasów Black Flaga na PS3 a ostatnim granym jest AC Syndicate, który mi się podoba bardzo. Mam nadzieję że Origins dorówna Syndicate albo go przebije. Edytowane 7 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nowy gameplay. No i chyba wezme tego raka bo klimat egiptu wydaje sie byc mocny, ale na pewno nie na premiere. Wielka szkoda, ze polaczyli znowu nowoczesny hub z akcja z przeszlosci( mogli by juz odstapic od tego watku futurystycznego). Nie podoba mi sie tez ten rush w wodzie( WTF) za to sama woda wykonana badrzo ladnie, chociaz troche zbyt lewniwie sie porusza. Bardzo podoba mi sie za to kolorystyka w grze no i sam EGIPT. Biere panowie, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mi właśnie ten klimacik Egiptu bardzo podpasował. Serię lubię (oprócz Unity, która kilka razy zawiesiła mi konsolę), bo choć powtarzalna, ma to coś co mnie do niej przyciąga. Wykorzystałem więc trochę punktów z UC i zamówiłem białą kolekcjonerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mnie setting bardzo siedzi, razem z Bayekem. Bedzie ciorane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nie mogli po prostu dać takiej minimapy jak w W3? Wkurzają mnie te ikonki w czasie rzeczywistym. Strasznie to januszuje tego Asasyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Animacja tragiczna, ja nie wiem jak taki element mogli tak z(pipi)ać, AC zawsze pod tym względem robiło robotę, ten rush w wodzie IMO dobrze, że jest, tak to ludzie marudzili by, że czemu tak wolno pływa. Ogólnie meh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nie mogę uwierzyć, jak źle ta gra wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nie mogli po prostu dać takiej minimapy jak w W3? Wkurzają mnie te ikonki w czasie rzeczywistym. Strasznie to januszuje tego Asasyna. celowo zlikwidowali minimape, aby odjanuszować trochę grę a ikonki w czasie rzeczywistym zostawili bo to element kluczowy dla ducha serii Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 To bedzie GOTY tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) o ku... animacja przeciwnikow na koniach to jest jakas porazka. no ale nic dziwnego, janusze glosuja portfelami, to dostaja coraz leniwiej zrobione gry. byla juz gadka o tym ze jedna ocena na swiecie potrafi przykrecic srube tworcom, mam nadzieje ze ktos wkoncu oceni te casualowa dojarke na 6/10. 3 punkty za kolorystyke, 2 za wode, 1 punkt za to, ze jednak dbaja o dobry humor ludzi na swiecie i robia jakies pocpane motywy sterowania szczalom. co wiecej tutaj mozna ocenic pozytywnie? Edytowane 7 Lipca 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Trzeba się pogodzić, że ta seria MUSI być przystępna dla każdego. Wiedzą to spece od marketingu w ubi, wiedzą to osoby decyzyjne w szeregach developerki. Ma być ładnie, przyjemnie i press x to zabij. I tak się sprzeda jak fifa co roku Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Oczywiscie ze sie sprzeda tak jak Black Flag, ktory w skostniala juz serie tchnal pewną świeżość. Tak i Origins ze swoim klimatem Egiptu poramid faraonów. Ja juz swoją limitke za 549 zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Oczywiscie ze sie sprzeda tak jak Black Flag, ktory w skostniala juz serie tchnal pewną świeżość. Tak i Origins ze swoim klimatem Egiptu poramid faraonów. Ja juz swoją limitke za 549 zamówiłem Ja wziałem dwie takie piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 dupcy ino farmazony a slunskiego na galy nie widziol slypio, a nie galy, gorolu jedyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Totalnie nie podchodzi mi ten klimat egiptu.Chyba black flaga juz zaden nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja dopiero w Black Flaga zaczalem przygode z Assassynem i bardzo mi sue podobal. Poprzednie w ogóle mnie nie interesowały. A teraz gdy widze te screeny z gry wrecz nie moge sie doczekac. Bede grac jak po(pipi)ony Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ja dopiero w Black Flaga zaczalem przygode z Assassynem i bardzo mi sue podobal. Poprzednie w ogóle mnie nie interesowały. A teraz gdy widze te screeny z gry wrecz nie moge sie doczekac. Bede grac jak (pipi) Ja od dwojki i klimat mi nie podszedl, ale wszystkie czesci od Black Flag mi sie podobaly. Na premiere nie biore, bo i tak nie znajde czasu, zeby pograc. Sezon jesienny bedzie zarezerwowany tylko dla Battlefronta, CoDa i Project Cars 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 litujcie jegomoscie, assasyn to nie jest gra na day one ale gry juz emocje opadna a wraz z nimi i tak chuyowa sprzedaz bedzie sobie mozna prawilnie nabyc swoja kopie i smigac po piramidach ^^ (pipi)a gdyby dzisiaj ktos wydal remake Rtsa Faraon albo co lepsza druga czesc ale byloby branie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) No to odwołam mój preorder za 279 pln i kupie jal cebula za stówkę. Ale piramidy robią robote. Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez u55r Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 To Ci sami co zrobili kapitalnego Black Flaga, pomału zaczyna mnie interesować ten tytuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Szykuje się dobra gra. XBOX ONE X + nowy Assassins + Bravia XE93 = wielce prawdopodobny mój jesienny zakup jak coś się nie z(pipi)ie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 no, szykuje sie solidne 7/10, nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 wyglada to nie najgorzej aczkolwiek skromnie wydaje mi sie, ze czeka nas najgorszy protagonista z calej serii :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi