Wredny 9 705 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Gameplayowo to For Honor, Wiedźmin 3, Far Cry 4/Primal i oczywiście Assassin - taka mieszanina, ale faktycznie może wyjść serii na dobre, jak swego czasu Black Flag. Przyjemna odmiana od biegania po dachach kolejnych nudnych miast. Na premierę nie kupię, bo sobie obiecałem, że zaliczam części po kolei, ale jak tylko uporam się z Unity i Syndicate - lecę po swoją kopię, bo jara mnie, jak swego czasu ACIII. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Przecież pokazali mnóstwo gameplaju No ale ja chce jakiś od ludzi twierdzących, że to inna gra niż poprzednie AC Wiesz link wrzucony, rozumiesz czy za trudne ukanio? Bo jak wyrokując po tym to gra jest kolejną kalką ich poprzednich gier i jak ktoś twierdzi inaczej to nie wiem co o tym sądzić 'kompletnie inna gra' Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Ubisoft wysyła dzisiaj towar, w poniedziałek na sklepach - tak więc relacja na początku przyszłego tygodnia :) Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Podwodna walka z hipopotamem xD 10:50 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 20 października 2017 Opublikowano 20 października 2017 Akurat to było zayebiste - no i nowość w serii, więc... Jak już pisałem - Origins to naprawdę fajny mix motywów z innych gier, więc jak na AC to naprawdę będzie powiew świeżości porównywalny do Black Flag. Oczywiście że nie jest to "zupełnie inna gra", ale też przypierd@lanie się do niej tylko dlatego, że nazywa się Assassin's Creed, jest zwyczajnie głupie i bardzo w stylu forumka, w którym żeby zaistnieć, trzeba głosić kontrowersyjne i mocne treści. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) Pierwszy Asasyn, którego nie kupuje na premierę i raczej sie to nie zmieni 27.10. Co sie dzieje, skoro nawet ja sie nie jaram. Kiedyś ogram, pewnie ale zobaczmy najpierw co z tego wyszło. Dużo dobrego daje to ze za grę odpowiada team od Black Flag. Może gdyby realia były inne, ale cały czas uważam ze Egipt do Asasynów nie pasuje. Od pierwszego przecieku z domniemanym sceeenem sprzed wielu lat. Fabularnie boje sie ze będzie leżec. Nie ma Templariuszy, nawet wtedy nie istnieli to wpychają na sile Starożytnych. Bitch, please. Edytowane 23 października 2017 przez Voytec Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 A ja kupilem, klimaty starozytnego egiptu/rzymu mnie kreca i za malo gier mamy w tych realiach dlatego chcac nie chcac od poczatku wiedzialem ze to predzej czy pozniej kupie. Okazalo sie ze kupilem to predzej niz pozniej, pogram dzisiaj i mam nadzieje ze bede walczyl z hipopotamem. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) No to czekamy na recenzje, ja tak samo jak Voytec, klimat Egiptu nie pasuje mi do asasyna. Ogram pewnie na boże narodzenie aby zachować tradycje - czyli asasyn pod choinke jak kevin sam w domu :) A tymczasem zamówiłem Wolfa na piątek Edytowane 23 października 2017 przez Fanek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Nawet nie pytam czy ograłes poprzednia cześć po przeczytaniu postów The Evil Within 2 :D 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Nawet nie pytam czy ograłes poprzednia cześć po przeczytaniu postów The Evil Within 2 :D xDDDDD hehehe :D Tam wiesz troche beki było;) Ograłem dlatego biore Tak jak Asasyny wszystkie ograne na tej generacji, ale przy tej części w ogóle mi się nie śpieszy Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Mnie właśnie Egipt przekonał i też kupiłem, poprzednie Assassyny po Black Flag wszystkie olałem, z wyjątkiem Rogue bo tam też statki były XD Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Ok 18:00 - 18:30 zrobię steam. Jakieś pytania, życzenia? :) 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Koniecznie walcz z hipopotamem :) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 ja po black flag olalem ta serie, fajnie, ze egipt bo gier tam osadzonych jak na lekarstwo ale kazdy gameplay z tej gry to byl przeciez kusztajn do potegi, nawet technicznie tez sie nie broni, niereformowalni sa w ubi odnosnie tej serii Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) Dobra, jedziemy z tym - poczekam do 18:30/18:40 . Gram od zera, więc wrażliwych na spoilery ostrzegam. Gra odpalona na standardowym PS4, czyli najpewniej najpopularniejszym sprzęcie na którym będzie ogrywane ACO. Wieczorem zrzucę jakiś gameplay z PRO. Póki co menu z main theme: Edytowane 23 października 2017 przez Graczdari Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 No i co jak wrażenia? co z tym hipopotamem? czy wszyscy NPC mówią jak ciapaci? Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Ten egipt wygląda zayebiście no ale ten asasynowy gameplay Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 No to czekamy na recenzje, ja tak samo jak Voytec, klimat Egiptu nie pasuje mi do asasyna. Taa a w BF karaibski klimat niby pasował do assasyna? No raczej nie. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 A jak loadingi na zwykłym ps4? Długo się ładuje? Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Da się ujarzmić hipopotama? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Ciekawe jak to będzie wyglądać na Koxie Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 ja po black flag olalem ta serie, fajnie, ze egipt bo gier tam osadzonych jak na lekarstwo ale kazdy gameplay z tej gry to byl przeciez kusztajn do potegi, nawet technicznie tez sie nie broni, niereformowalni sa w ubi odnosnie tej seriiŚwięte słowa. Ja z kolei ostatnim do cna ogranym assasynem mogę określić Brotherhood . Reszta do zaorania i dla gimbazy. :) :) :) Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Fajna interaktywne muzeum Egiptu, ale zakupy na ten tydzień to zdecydowanie Mario/Wolf 2 > Assasin. Kiedyś pewnie ogram, ale do końca roku mam już zarezerwowane czas i fundusze na inne tytuły. Plus, że poprawili walkę, ale te loadingi po każdym przejściu z gameplaya do cutscenki (i odwrotnie) to jakaś porażka. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) Pograłem jakieś 5 godzin, potem napiszę jak to widzę, odpalę tylko to na PRO, bo wersja na PS4....no cóż, powiedziałbym że momentami jej bliże do Black Flag niż do Unity/Syndicate. Technicznie niezależnie od wersji ten Assassin wydaje się po prostu bardzo słaby, ma kilka elementów na których można zawiesić oko, ale ogólnie bieda. Całość ratują wrażenia artystyczne i wykreowany świat. Edytowane 23 października 2017 przez Graczdari 1 1 Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 https://1drv.ms/f/s!AoATMQMONYqHj3RhBFKP-H6-ynMW- paczka screenów mojego autorstwa z wersji PS4. Format PNG by zminimalizować kompresje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi