Bansai 11 198 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 A tutaj kilka screenow z aktualnej rozgrywki ode mnie: Na bieda PS4 gra lubi troche chrupnac podczas walki, ale ogolnie do wytrzymania. Poki co gra sie fajnie, podoba mi sie patent ze wspinaniem sie wszedzie, nawet po skalach niczym spiderLink w Zeldzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Troszkę przejadła mi się ta seria, ale widoczki fajne. Zagram pewnie jak zejdzie z ceny do odpowiedniego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ostatnie AC kupilem prawie 3 lata temu wiec postanowilem znowu sprobowac no i... w sumie na razie spoko, a najlepsze [walka z hipopotamem] jeszcze przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Bansai, a tryb foto jak? Dużo opcji do regulowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Bansai, a tryb foto jak? Dużo opcji do regulowania? Tylko focus, zoom i ustawienie kamery, oprocz tego sa jeszcze jakies filtry. Bardzo 'podstawowy' ten tryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Kusi mnie wziąć tą gierkę w edycji Deluxe - tylko 325 zł jednak piechotą nie chodzi, a i COD się szykuje w kolejce :( Za dużo tych wydatków jak na chwilę obecną :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Jesli do deluxe dodają figurke hipopotama to biorę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Mi wystarczyła Gold ze wszystkimi misjami pobocznymi i sekretem piramid oraz misją na morzu. Nie potrzebne mi figurki i steelbooki. Ale jakbyś nie mógł zdecydować która to taką rozpiskę znalazłem. Kochane Ubisoft 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 To wychodzi, że bardziej opłaca się wziąć Golda, bo Deluxe nie daje SP - no ładne jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Bo deluxe to tak samo jak z Wildlands i tak samo bedzie z Farcry5- soundtrack i mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Graczdari jaki gwiazdor - na jednym ze screenów miał ponad 300 oglądających streama No i same obrazki też spoko, zwłaszcza te z wielbłądem. Pytanko, czy wzorem najnowszego dzieła Kojimy, nasz rumak potrafi defekować na rozkaz? :P Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ja troszeczke jestem podekscytowany tym nowym Assassin'em. Model walki mocno zmodyfikowany przypominajacy "For Honor", setting starozytnego Egiptu- jak dla mnie- jest kuszacy, gameplay ( z tego co widzalem) mocno stealth, niczym w MGS V w otwartym swiecie. Najwieksze obawy mam odsnosnie oprawy AV. Chociaz z tego co czytam narzekaja posiadacze standardowego PS4. Mam Pro i licze na konkretne wizualia. Gre na pewno kupie, bo ostatniego Assasina szpilem pare lat temu, cieszac sie przygodami Ezio di Auditore. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Kupię tą grę,jak będzie można grać Indiana Jones'em. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ludzie, jaki jest sens nabijania się z tej gry? Jak nie macie nic sensownego do napisania na jej temat, to dajcie sobie spokój i piszcie głupoty gdzie indziej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ogólnie ja nie wiem na czym polega problem z grafiką w tej grze, bo z tego co widzę na screenach to wygląda to bardzo ładnie. Na zwykłym ps4 na tv wygląda to gorzej niż na zdjęciach powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ludzie, jaki jest sens nabijania się z tej gry? Jak nie macie nic sensownego do napisania na jej temat, to dajcie sobie spokój i piszcie głupoty gdzie indziej. Może dlatego, że to forum dyskusyjne? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Dotarła mi z rana kolekcjonerka z ubistore, wszystko dobrze zabezpieczone, tylko przy mocowaniu strzał do łuku trzeba uważać, bo ciasno wchodzą. No i 45GB do instalacji na dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ludzie, jaki jest sens nabijania się z tej gry? Jak nie macie nic sensownego do napisania na jej temat, to dajcie sobie spokój i piszcie głupoty gdzie indziej. Może dlatego, że to forum dyskusyjne? :potter: Wypowiedź kolegi odnosiła się zapewne do mnie, ale co ja poradzę, że pasuje mi tam inna postać ? Może nie batman od razu, ale naprawdę fajnie by się pykało Indiana Jones'em. Btw. Jak oceniacie grafikę na bieda ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 To jak w temacie biedy jesteśmy - XONE S też taki wykastrowany jak PS4 bez PRO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Chce ktoś koda spod zawleczki monstera do AC: Origins? daje jakieś pierdoły w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 ja chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 tu lejt, poszło do jakiegoś randoma na pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ogólnie ja nie wiem na czym polega problem z grafiką w tej grze, bo z tego co widzę na screenach to wygląda to bardzo ładnie. Na zwykłym ps4 na tv wygląda to gorzej niż na zdjęciach powyżej? Jesli mowisz o moich screenach, to sa robione na zwyklym PS4. Gra wyglada bardzo ladnie, ma troche gorszych tekstur, ale jako calosc prezentuje sie znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ludzie, jaki jest sens nabijania się z tej gry? Jak nie macie nic sensownego do napisania na jej temat, to dajcie sobie spokój i piszcie głupoty gdzie indziej. Może dlatego, że to forum dyskusyjne? Wypowiedź kolegi odnosiła się zapewne do mnie, ale co ja poradzę, że pasuje mi tam inna postać ? Może nie batman od razu, ale naprawdę fajnie by się pykało Indiana Jones'em. A ja bym chciał tam jakiegoś Ewana McGregora, bo jak patrzę na to Tatooine, to aż mnie nosi, żeby ktoś zrobił takiego sanboxa w klimatach Star Wars. Szkoda, że prawa do marki ma EA, bo tam to klon Destiny im się teraz marzy. Nie mówię, że UBI byłoby lepsze, bo jakbym miał się moim dżedajem wspinać na jakieś anteny, by odkryć mapę, to też pewnie nie czułbym się w pełni usatysfakcjonowany, ale zawsze to lepiej, niż always-online szajs od EA. W każdym razie ja tam tego AC hejtować nie będę, bo ma ciekawy setting i na fotkach fajnie wygląda - chętnie zagram, ale przede mną jeszcze Unity/Syndicate i tej kolejności się trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Unity nie polecam, ta gierka psuje smak zycia, w Syndicate z kolei nie gralem, wlasnie przez to jak chuyowe bylo Unity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi