Opublikowano 1 listopada 20177 l Skoro juz byl w starozytnym egipcie to mam nadzieje ze nastepny bylby w kolejnych moich ulubionych czasach np majow albo starozytny rzym ktory dla watku fabularnego daje juz naprawde ogromne pole manewru
Opublikowano 1 listopada 20177 l Co do starożytnego Rzymu to wkrada się on mocno do tej części. Co do średniowiecza. Przecież to było w pierwszej części... wg jest jedna rzecz której mi brakuje w nowej odsłonię, a dokładniej dekapitacji kończyn jak w Wieśku ;d Edytowane 1 listopada 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 1 listopada 20177 l Rzymianie podbili Egipt swojego czasu, także powiązania są jakby naturalne. Prawdę mówiąc przejście do Rzymu było by sensowne i całkiem logiczne. Jestem za ;)
Opublikowano 1 listopada 20177 l Takie same zachwyty czytałem przy okazji Black Flaga, który okazal sie sraka niesamowitą. Nie ze mną ten numery Też sie dałem nabrać
Opublikowano 1 listopada 20177 l Skąd można wziąć drewno? Widzę ze jest mi potrzebne do ulepszenia bransolety a po 11h zebrałem jedynie 7 a do pierwszego ulepszenia potrzeba 13 wiec pewnie gdzieś randomowo podniosłem Nie było pytania Edytowane 1 listopada 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 1 listopada 20177 l No jak ktoś nie przepada za sandboksami i ich stylem rozgrywki, to wiadomo, że to nie gra dla niego. Tutaj cudów nie ma i Origins nie wybija się specjalnie przy tym, co oferują inni konkurencji( wyjątkiem są gry Rokstara). Jak ktoś śie dobrze bawił przy Horizonie i Wiedźminie to to też polubi.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Skąd można wziąć drewno? Widzę ze jest mi potrzebne do ulepszenia bransolety a po 11h zebrałem jedynie 7 a do pierwszego ulepszenia potrzeba 13 wiec pewnie gdzieś randomowo podniosłem Rozbieraj łuki
Opublikowano 1 listopada 20177 l Przez takie zagrywki wkopałem się w Mordor na STEMIE. Mordor, Tomb Raider z 2013, Black Flag, The Last Guardian here No jak ktoś nie przepada za sandboksami i ich stylem rozgrywki, to wiadomo, że to nie gra dla niego. Tutaj cudów nie ma i Origins nie wybija się specjalnie przy tym, co oferują inni konkurencji( wyjątkiem są gry Rokstara). Jak ktoś śie dobrze bawił przy Horizonie i Wiedźminie to to też polubi. Nie o to rozbija się sytuacja, problemem Horizon i Asassina są inne rzeczy niż to, że są sandboxami. Wiedzmin to nie sandbox
Opublikowano 1 listopada 20177 l Albo napadaj na transporty wokół Aleksandrii. Chlopaki we trzech przewoza po od 15, 25 do 50 sztuk drewna. Jedna taka napasc jest dosc prosta na levelu 15 wzwyz.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Nie oceniajcie tej gry przez przyzmat wcześniejszych odsłon. To naprawdę dobra gierka.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Ktoś na zwykłym Xboxie gra? Niby najsłabszą konsolą jest obecnie - ciągnie te ACO? Nie będę wywalał kasy na nową konsolę i tv by pograć w to samo... Na razie ;)
Opublikowano 1 listopada 20177 l Przez takie zagrywki wkopałem się w Mordor na STEMIE. Mordor, Tomb Raider z 2013, Black Flag, The Last Guardian here No jak ktoś nie przepada za sandboksami i ich stylem rozgrywki, to wiadomo, że to nie gra dla niego. Tutaj cudów nie ma i Origins nie wybija się specjalnie przy tym, co oferują inni konkurencji( wyjątkiem są gry Rokstara). Jak ktoś śie dobrze bawił przy Horizonie i Wiedźminie to to też polubi. Nie o to rozbija się sytuacja, problemem Horizon i Asassina są inne rzeczy niż to, że są sandboxami. Wiedzmin to nie sandbox Więc czym jest Wiedźmin 3? Dla mnie to RPG z otwartym swiatem. Sandbox jak się patrzy.
Opublikowano 1 listopada 20177 l No właśnie sam sobie odpowiedziałeś. Rpg z otwarty swiatem choc nie całkiem. Czyli nie sandbox
Opublikowano 1 listopada 20177 l No właśnie sam sobie odpowiedziałeś. Rpg z otwarty swiatem choc nie całkiem. Czyli nie sandbox To podaj jakis dobry sandbox, skoro horizon ktory to co bylo w dotychczasowych sandboxach robi lepiej, wyglada lepiej no i jakby nie bylo jest bardzo dobry fabularnie. Co to akurat juz wogole sie rzadko zdarza w sandboxach. Jestem bardzo ciekaw co dasz jako przyklad super sandboxa. Gta?
Opublikowano 1 listopada 20177 l Kanabis otwarty świat =/= sandbox O to mi chodzi a nie ze cos jest lepsze albo gorsze xd ten sie juz z tym huranzonem wciska
Opublikowano 1 listopada 20177 l Bo dobra gierka jak się patrzy. Fajnie, że ten nowy Asasyn to takie mega-zaskoczenie w tym roku. Spodziewałem się dużo gorszej gry. Skoro przypomina W3 to nie mam pytań i kupuję.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Skoro napisales problem to wywnioskowalem ze uwazasz horizon za slaby sandbox i niewypal Spokojnie defence force aloy to przeszlosc xd ale dalej uwazam go za czolowke w swoim gatunku. No w takim razie sie zgadzam z toba. Wiadomix ze wiesiek to action rpg nie sandbox. Edytowane 1 listopada 20177 l przez kanabis
Opublikowano 1 listopada 20177 l Wiadomix ze wiesiek to action rpg nie sandbox. Ale też sandbox i to najlepszy ever. Bzdurne jest szufladkowanie gier i próba jednoznacznej ich klasyfikacji. Równie dobrze mogę nazwać dowolnego z ostatnich trzech części Far Cry RPGiem akcji w open world, bo w końcu mamy open world, akcję i rozwój postaci...
Opublikowano 1 listopada 20177 l Skoro juz byl w starozytnym egipcie to mam nadzieje ze nastepny bylby w kolejnych moich ulubionych czasach np majow albo starozytny rzym ktory dla watku fabularnego daje juz naprawde ogromne pole manewru Najwieksze miasto w grze to praktycznie Starorzytny Rzym jesli chodzi o klimat, bardzo bylem zaskoczony jak wiele grecko-rzymskiej architektury oraz postaci jest w grze, czlowiek myslal ze to bedzie kilka piramid i pustynia na krzyz a tutaj takie zaskoczenie, jest nawet hipodrom i areny gladiatorskie. Tyle assetow swietnych juz zrobili ze grzechem by bylo nie poleciec w nastepnej czesci do Rzymu.
Opublikowano 1 listopada 20177 l O no to elegancko, najpierw musze ograc tew2 ale skoro jest mix starozytnego egiptu i rzymu to juz sie doczekac nie moge
Opublikowano 1 listopada 20177 l Wiadomix ze wiesiek to action rpg nie sandbox. Ale też sandbox i to najlepszy ever. Bzdurne jest szufladkowanie gier i próba jednoznacznej ich klasyfikacji. Równie dobrze mogę nazwać dowolnego z ostatnich trzech części Far Cry RPGiem akcji w open world, bo w końcu mamy open world, akcję i rozwój postaci... Nie wiesz co znaczy sandbox Ale myśle, że temat nie odpowiedni do dyskusji, plus było już klepane tysiąc razy definicja
Opublikowano 1 listopada 20177 l Ależ doskonale wiem - gra z otwartym światem, oferująca masę atrakcji poza wątkiem głównym, a więc na pewno nie Mafia II czy LA Noire, które miały spore, otwarte światy, ale raczej nie było w nich do roboty nic, poza śledzeniem wątku głównego. Reszta jak dla mnie jest właśnie taką piaskownicą i używam tego sformułowania dość luźno, bo też nie chce mi się wierzyć, że masz jakąś konkretną definicję (no chyba, że własnego autorstwa). W każdym razie najnowszy AC zdecydowanie jest sandboxem (i to nawet dosłownie, bo chyba tylko w Mad Max ostatnio było tyle piachu:)).
Opublikowano 2 listopada 20177 l Orientuje się ktoś może, czy wersja z Amazona (dokładniej to niemieckiego) będzie posiadała polskie napisy?