kanabis 22 644 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Skoro juz byl w starozytnym egipcie to mam nadzieje ze nastepny bylby w kolejnych moich ulubionych czasach np majow albo starozytny rzym ktory dla watku fabularnego daje juz naprawde ogromne pole manewru 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Co do starożytnego Rzymu to wkrada się on mocno do tej części. Co do średniowiecza. Przecież to było w pierwszej części... wg jest jedna rzecz której mi brakuje w nowej odsłonię, a dokładniej dekapitacji kończyn jak w Wieśku ;d Edytowane 1 listopada 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Rzymianie podbili Egipt swojego czasu, także powiązania są jakby naturalne. Prawdę mówiąc przejście do Rzymu było by sensowne i całkiem logiczne. Jestem za ;) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 A nie zapowiedzieli czasem wątku rzymskiego w DLC? Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Takie same zachwyty czytałem przy okazji Black Flaga, który okazal sie sraka niesamowitą. Nie ze mną ten numery Też sie dałem nabrać Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Przez takie zagrywki wkopałem się w Mordor na STEMIE. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Skąd można wziąć drewno? Widzę ze jest mi potrzebne do ulepszenia bransolety a po 11h zebrałem jedynie 7 a do pierwszego ulepszenia potrzeba 13 wiec pewnie gdzieś randomowo podniosłem Nie było pytania Edytowane 1 listopada 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 No jak ktoś nie przepada za sandboksami i ich stylem rozgrywki, to wiadomo, że to nie gra dla niego. Tutaj cudów nie ma i Origins nie wybija się specjalnie przy tym, co oferują inni konkurencji( wyjątkiem są gry Rokstara). Jak ktoś śie dobrze bawił przy Horizonie i Wiedźminie to to też polubi. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Skąd można wziąć drewno? Widzę ze jest mi potrzebne do ulepszenia bransolety a po 11h zebrałem jedynie 7 a do pierwszego ulepszenia potrzeba 13 wiec pewnie gdzieś randomowo podniosłem Rozbieraj łuki 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Przez takie zagrywki wkopałem się w Mordor na STEMIE. Mordor, Tomb Raider z 2013, Black Flag, The Last Guardian here No jak ktoś nie przepada za sandboksami i ich stylem rozgrywki, to wiadomo, że to nie gra dla niego. Tutaj cudów nie ma i Origins nie wybija się specjalnie przy tym, co oferują inni konkurencji( wyjątkiem są gry Rokstara). Jak ktoś śie dobrze bawił przy Horizonie i Wiedźminie to to też polubi. Nie o to rozbija się sytuacja, problemem Horizon i Asassina są inne rzeczy niż to, że są sandboxami. Wiedzmin to nie sandbox Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Albo napadaj na transporty wokół Aleksandrii. Chlopaki we trzech przewoza po od 15, 25 do 50 sztuk drewna. Jedna taka napasc jest dosc prosta na levelu 15 wzwyz. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Nie oceniajcie tej gry przez przyzmat wcześniejszych odsłon. To naprawdę dobra gierka. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Ktoś na zwykłym Xboxie gra? Niby najsłabszą konsolą jest obecnie - ciągnie te ACO? Nie będę wywalał kasy na nową konsolę i tv by pograć w to samo... Na razie ;) Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Przez takie zagrywki wkopałem się w Mordor na STEMIE. Mordor, Tomb Raider z 2013, Black Flag, The Last Guardian here No jak ktoś nie przepada za sandboksami i ich stylem rozgrywki, to wiadomo, że to nie gra dla niego. Tutaj cudów nie ma i Origins nie wybija się specjalnie przy tym, co oferują inni konkurencji( wyjątkiem są gry Rokstara). Jak ktoś śie dobrze bawił przy Horizonie i Wiedźminie to to też polubi. Nie o to rozbija się sytuacja, problemem Horizon i Asassina są inne rzeczy niż to, że są sandboxami. Wiedzmin to nie sandbox Więc czym jest Wiedźmin 3? Dla mnie to RPG z otwartym swiatem. Sandbox jak się patrzy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 No właśnie sam sobie odpowiedziałeś. Rpg z otwarty swiatem choc nie całkiem. Czyli nie sandbox Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 No właśnie sam sobie odpowiedziałeś. Rpg z otwarty swiatem choc nie całkiem. Czyli nie sandbox To podaj jakis dobry sandbox, skoro horizon ktory to co bylo w dotychczasowych sandboxach robi lepiej, wyglada lepiej no i jakby nie bylo jest bardzo dobry fabularnie. Co to akurat juz wogole sie rzadko zdarza w sandboxach. Jestem bardzo ciekaw co dasz jako przyklad super sandboxa. Gta? 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Kanabis otwarty świat =/= sandbox O to mi chodzi a nie ze cos jest lepsze albo gorsze xd ten sie juz z tym huranzonem wciska Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Bo dobra gierka jak się patrzy. Fajnie, że ten nowy Asasyn to takie mega-zaskoczenie w tym roku. Spodziewałem się dużo gorszej gry. Skoro przypomina W3 to nie mam pytań i kupuję. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Skoro napisales problem to wywnioskowalem ze uwazasz horizon za slaby sandbox i niewypal Spokojnie defence force aloy to przeszlosc xd ale dalej uwazam go za czolowke w swoim gatunku. No w takim razie sie zgadzam z toba. Wiadomix ze wiesiek to action rpg nie sandbox. Edytowane 1 listopada 2017 przez kanabis Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Wiadomix ze wiesiek to action rpg nie sandbox. Ale też sandbox i to najlepszy ever. Bzdurne jest szufladkowanie gier i próba jednoznacznej ich klasyfikacji. Równie dobrze mogę nazwać dowolnego z ostatnich trzech części Far Cry RPGiem akcji w open world, bo w końcu mamy open world, akcję i rozwój postaci... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Skoro juz byl w starozytnym egipcie to mam nadzieje ze nastepny bylby w kolejnych moich ulubionych czasach np majow albo starozytny rzym ktory dla watku fabularnego daje juz naprawde ogromne pole manewru Najwieksze miasto w grze to praktycznie Starorzytny Rzym jesli chodzi o klimat, bardzo bylem zaskoczony jak wiele grecko-rzymskiej architektury oraz postaci jest w grze, czlowiek myslal ze to bedzie kilka piramid i pustynia na krzyz a tutaj takie zaskoczenie, jest nawet hipodrom i areny gladiatorskie. Tyle assetow swietnych juz zrobili ze grzechem by bylo nie poleciec w nastepnej czesci do Rzymu. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 O no to elegancko, najpierw musze ograc tew2 ale skoro jest mix starozytnego egiptu i rzymu to juz sie doczekac nie moge Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Wiadomix ze wiesiek to action rpg nie sandbox. Ale też sandbox i to najlepszy ever. Bzdurne jest szufladkowanie gier i próba jednoznacznej ich klasyfikacji. Równie dobrze mogę nazwać dowolnego z ostatnich trzech części Far Cry RPGiem akcji w open world, bo w końcu mamy open world, akcję i rozwój postaci... Nie wiesz co znaczy sandbox Ale myśle, że temat nie odpowiedni do dyskusji, plus było już klepane tysiąc razy definicja Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Ależ doskonale wiem - gra z otwartym światem, oferująca masę atrakcji poza wątkiem głównym, a więc na pewno nie Mafia II czy LA Noire, które miały spore, otwarte światy, ale raczej nie było w nich do roboty nic, poza śledzeniem wątku głównego. Reszta jak dla mnie jest właśnie taką piaskownicą i używam tego sformułowania dość luźno, bo też nie chce mi się wierzyć, że masz jakąś konkretną definicję (no chyba, że własnego autorstwa). W każdym razie najnowszy AC zdecydowanie jest sandboxem (i to nawet dosłownie, bo chyba tylko w Mad Max ostatnio było tyle piachu:)). Cytuj
Lati 23 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Orientuje się ktoś może, czy wersja z Amazona (dokładniej to niemieckiego) będzie posiadała polskie napisy? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi