Matriks_1111 300 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Czy ktoś może mi w skrócie wytłumaczyć co dawał ten dodatek przedpremierowy - sekrety pierwszych piramid?Pytam bo nie wiem czy można to gdzieś dorwać jako DLC czy przepadło i ew. mogę szukać tylko na jakichś aukcjach jak komuś się zechce to odsprzedać :lapka: Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Włączyłem przed chwilą grę po kilku dniach przerwy i zainstalowaniu łatki i oto co zobaczyłem :[ 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) Figuś to ze zwykłeś PS4 czy Pro? nie kumam tego, tu mój screen z dziś, gra wygląda dla mnie nawet troche lepiej niż przed patchem 1.0.5 a dochodzi jeszcze kompresja twittera (nie chciało mi się już na pena zgrywać), w rzeczywistości wygląda to lepiej https://pbs.twimg.com/media/DO2uXhMXcAA9PHn.jpg:large btw. walka z hipopotamem epicka XD Edytowane 17 listopada 2017 przez Fanek Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 17 listopada 2017 Opublikowano 17 listopada 2017 Grałem wczoraj znowu 5 h i nic takiego nie widzę gra jest śliczna, nic się nie doczytuje, zero zawieszek. Po raz pierwszy mam sandboksa bez pop up nawet w wieśku czasem coś na kompie mi się doczytywało jak jechałem na koniu. W Ac Origins nawet zapierdalając łódką czy na koniu nic się nie doczytuje. Jedyny minus to dosyć długie jak na koksa loadingi przy teleportowaniu się. Poza tym gra technicznie bez zastrzeżeń. Mam albo szczęście albo na koksie tego downgradu nie ma. Grałem tydzień temu już przed sławnym patchem i cały czas mam grafikę na tym samym poziomie. Czy ktoś mający koksa ma ten problem tu z forum? 20 h w grze bez problemów. Koksa problemy te raczej nie dotyczą. Wszystkie dałngrejdy zbiegły się z premierą konsoli M$. Przypadek? Nie sądzę. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Mam pytanko do tych co skończyli czy da się odblokować pod koniec gry całe drzewko umiejętność bez wspomagania się zakupem w shopie? ps.Gdzie trafiają zdjęcia zrobione w trybie Photo-mode na Xboxie?? Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 12 godzin temu, Fanek napisał: Figuś to ze zwykłeś PS4 czy Pro? nie kumam tego, tu mój screen z dziś, gra wygląda dla mnie nawet troche lepiej niż przed patchem 1.0.5 a dochodzi jeszcze kompresja twittera (nie chciało mi się już na pena zgrywać), w rzeczywistości wygląda to lepiej https://pbs.twimg.com/media/DO2uXhMXcAA9PHn.jpg:large btw. walka z hipopotamem epicka XD Na pssite wczoraj o tym pisali, a grane na Pro podobno. W komentarzach widzę że podobno przeinstalowanie gry może pomóc. Tutaj źródło: http://www.pssite.com/news/59640/assassin-s-creed-origins-graficznie-zniszczone-przez-aktualizacje.html Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 13 godzin temu, Figuś napisał: Włączyłem przed chwilą grę po kilku dniach przerwy i zainstalowaniu łatki i oto co zobaczyłem :[ To za brak szanowania marki. Jestem już chyba pod koniec fabuły a tu pòł mapy nieodkryte. Gra jest naprawdę WIELKA 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 40 minut temu, Cottage napisał: Mam pytanko do tych co skończyli czy da się odblokować pod koniec gry całe drzewko umiejętność bez wspomagania się zakupem w shopie? ps.Gdzie trafiają zdjęcia zrobione w trybie Photo-mode na Xboxie?? Zanim osiągniesz level 40 to masz na pasku tych punktów pokazane ile masz punktów i ile wynosi kolejny level. A gdy już wbijesz lv40 to znika ilość punktów i gdy wypełnisz pasek w calości tak jakby miał wpaść lv 41 to dostajesz do wykorzystania tylko 1 punkt aktywności który możesz wykorzystać gdzie tam chcesz. Czyli po ukończeniu fabuły można nadal odblokować nie tylko całe drzewko ale i mieć np. 100 punktów w takich umiejętnościach jak zadawanie obrażeń mieczem zwiększone o 1 punkt % Nie liczyłem ile jest tych punktów żeby wypełnić pasek na levelu 40. Może 40.000 albo i 50.000 1 1 Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 13 minut temu, blantman napisał: To za brak szanowania marki. Jestem już chyba pod koniec fabuły a tu pòł mapy nieodkryte. Gra jest naprawdę WIELKA Ubi zawsze bardziej szanowałem od EA i Activision Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Jestem ciekaw czy na zwyklym ps4 reinstal coś da. Ktoś zamierza sprawdzać? Bo ja dopiero wieczorem spróbuję, ale czuję, że to nic nie da. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Jak tam dzisiaj fanek gra wygląda? Lepiej niż wczoraj? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 na neogafie pisza, ze jak sie odpali naczczo o 7.49 to tekstury najlepsze 1 Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) 18 godzin temu, Figuś napisał: Włączyłem przed chwilą grę po kilku dniach przerwy i zainstalowaniu łatki i oto co zobaczyłem :[ Tak szczerze mówiąc, to przy tym, co wrzucał wcześniej kudlaty, nie bardzo widzę na powyższym screenie powody do marudzenia - jedynie ta anorektyczna, rozpikselowana palemka na lewo od środka screena, reszta bardzo ładna. Edytowane 18 listopada 2017 przez Wredny Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 no nie wiem ale mi sie wydaje ze gdzies powinna byc tu strzala Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Ku.rwa wybrałem ten łuk bo ma lepsze przybliżenie Wredny mi przeszkadza bo do tego pojawił sie straszny popup, NPC pojawiające sie z du.py przed tobą itp. itd. długo by wymieniać, grając wcześniej można było dać grze znaczek jakości, teraz gra wygląda momentami jak z PS3 Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Nie no ja rozumiem, o co chodzi i wierzę na słowo, jednak ten statyczny screen nie potwierdzi Twych słów niestety Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 U mnie to tak wygląda. Filmik poszedł od razu z konsoli, więc wygląda jak wygląda (normalnie jest o niebo lepiej). Chodzi mi o to dorysowanie się przed oczami podłoża. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Brzydko wygląda to u Ciebie.U mnie na pro wygląda to zdecydowanie lepiej ale już dwa posty zamieszczałem że screenami i coś nie są widoczne...Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) A te usuniecie gry i ponowna instalacja ktoś sprawdzał? może faktycznie przy instalacji patcha coś się zyebało Edytowane 18 listopada 2017 przez Fanek Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) Reinstal nic nie dał, przynajmniej u mnie na zwyklym ps4 Edytowane 18 listopada 2017 przez PiotrekP Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Może za mało ramu macie. Doczytywanie to przeważnie wina za małej ilości ramu. Pewnie patch coś zepsuł z optymalizacją. Może popieprzylo się i patcha na koksa wysłali na ps4 a tego ps4 na koksa:D Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 No popatrz kurde, wszyscy to wiedzą, że patch to zyebał, widać Ubi to same cioty i partacze pracują. Parę postów wstecz jest cały czas o tym wałkowane. Nie wiem jakim debilem trzeba być, żeby wydać dobrze działającą grę, gdzie nie było takich artefaktów na początku po czym wypuścić patcha, która rozpiedala grę od środka jeśli chodzi o grafikę, no nie szanuje tej zagrywki. Trzeba czekać kiedy połatają dokładnie tę grę, bo jest ochota pograć w sandboxa, a ten AC oferuje aż w sam raz. Ciekawe czy w FC też będą takie kwiatki? Dowiemy się w lutym. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Tak się wciągnąłem w grę że ten downgrade przeszedł mi całkowicie nie zauważony. Skasowałem patcha, odłączyłem PS4 Pro od sieci i zainstalowałem grę, wybrałem nowy save game i uruchomiłem grę od nowa. No cóż, zdecydowanie wygląda lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi