blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Podziwiam że wam się chce Ja tylko questy robie i czasem coś po drodze jak jadę na koniu. Za dużo tego aby mi się chciało Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 (edytowane) Dla mnie właśnie to jest genialnie, jak nie wyczyszcze danej mapki to nawet nie zabieram się za główny quest GENIALNA gra miała być tylko zapyczaczem pomiędzy Fozra,Gersami,Wolfem itd a stałą się gwożdziem programu na koXiku Edytowane 20 listopada 2017 przez Cottage Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 8 minut temu, Cottage napisał: Dla mnie właśnie to jest genialnie, jak nie wyczyszcze danej mapki to nawet nie zabieram się za główny quest GENIALNA gra miała być tylko zapyczaczem pomiędzy Fozra,Gersami,Wolfem itd a stałą się gwożdziem programu na koXiku mam podobnie. Przed premierą koksa nawet o ac origins nie myslałem. Wolf, south park czy nawet shadow of war (zanim poczytałem po premierze opinie) były wyżej. Obecnie cieszę się że ogrywam assasynka. Co do znaków zapytania to ja już tak mam że nigdy nie zbieram nawet w wieśku nie wszystkie zebrałem. Lubie odkrywać fabularne questy ale nurkowanie dla skarbu czy szukanie papirusa to już nie dla mnie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 38 minut temu, kacprzak1991 napisał: Żeby zdobyć trofeum za ukończenie wszystkich lokacji go trzeba zrobić wszystkie walki na arenach i wyścigi? Patrząc na mapę wydaje mi się ze wszystko wyczyściłem i zaczynam wątpić... Trzeba w każdym tym małym obozie znaleźć skarby i wybić wszystkich dowódców z tej listy celi, tak rozumieć ukończenie lokacji czy mówisz o czymś innym? te zwoje z zapiskami tez trzeba wszystkie znaleźć? Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Mi się tam chciało właśnie wpadł platynowy pycharek. Przejście wątku głównego zajęło mi 61.5h a dobicie ostatniego trofeum dokładnie 10 godzin więcej a to przez to ze zanim ruszyłem jakaś misje główna to właśnie latałem od znaku do znaku i od side questa do następnego. Czytałem ze niektórzy robili platynę 140 godzin ale szczerze to nie wiem co oni tam jeszcze robili. Chyba wszędzie chodzili spacerem tak czy siak grę kupiłem z braku laku podczas urlopu żeby mieć czym się zająć a okazało się ze trafiłem na najlepszego assassina w serii i ogólnie świetna grę z otwartym światem. Bylo podejście ze szybko przejdę i puszczę dalej ale pudełeczko zostaje chyba jednak w kolekcji ;d oby nie był to ostatni tak dobry assassin bo wcześniej to była już lekka padaka 1 2 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Panowie platyna to jest coś trudnego typu że trzeba farmić cały czas jakaś rzecz czy jak to wygląda Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Robisz wątek główny i odwiedzasz wszystkie lokacje zaznaczone na mapie, czyszcząc te które tego wymagają. Są może 2-3 trofea które trzeba zrobić „celowo” jak twórcy tego chcą typu zabij 30 kolesi strzelając ognista strzała w dzbany z olejem 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Fajne że dużo trofeów/aczików wpada bez znajomości listy. Ja nie zaglądam do listy a tu jakieś fatality mi wpadło za ubicie bossa na arenie atakiem specjalnym. Ja go użyłem bo tak było łatwiej. Albo bawiłem się łukiem samo naprowadzającym strzały i jest za zabicie z jakiejś odległości kierując strzałę. Lubię takie osiągnięcia co nagradzają eksperymenty i eksploracje a nie znajdź 30 igieł czy 100 (pipi)ów w śmietniku. Dla mnie fun jest jak wpadnie coś kiedy nie znam aczików i mogę wtedy przeczytać za co dostałem. 1 2 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 A dla mnie calaczek to byla przyjemnosc wejsc wszedzie, wszystko zebrac, kazdego zabic. Duzo polowalem na zwierzeta i atakowalem transporty z surowcami to dlatego zamiast 70 godzin mam ich 110. Delektowac sie grobowcami i czasami zatrzymac sie w duzym obozie wroga zeby taktycznie kazdego zabic po cichu. Czasami to trwalo nawet 40 minut zanim caly oboz wybilem do nogi zastawiajac pulapki itp. Rewelacyjnie sie przy tym bawilem. Mam nadzieje ze DLC będą jakies ciekawe albo ze wymyślą cos na wzór pustynnej burzy, ktora odkryla pradawne grobowce i mozemy je spladrowac. Walki z Boss Bogami tez zapowiadają sie ciekawie. 1 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 W piątek też dołączyłem do posiadaczy platyny. Nie wiem ile mi to dokładnie zajęło, ale minimum było to te 70 - 80 godzin, może nawet trochę więcej Koledzy wymienili już wszystkie pozytywy gry, więc nie będę powtarzał, poza tym, że dla mnie jest to również najlepszy Asasyn, a Starożytny Egipt jest niesamowicie klimatyczny - na tyle, że zanim skończyłem fabułę to wyczyściłem całą mapę ze znaków zapytania i robiłem to całkowicie z własnej woli. :-) Zdecydowanie polecam, bo wydaje się, że seria ma szanse wrócić jeszcze na właściwe tory. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Macie wytrzymałość tłuc w jedną gierkę po te 10 godzin dziennie. Bo pewnie tyle musieliście żeby zdobyć platynę w takim czasie od premiery. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 W dniu 20.11.2017 o 11:54, Cottage napisał: Dla mnie właśnie to jest genialnie, jak nie wyczyszcze danej mapki to nawet nie zabieram się za główny quest GENIALNA gra miała być tylko zapyczaczem pomiędzy Fozra,Gersami,Wolfem itd a stałą się gwożdziem programu na koXiku Czyli coś jak syndrom Wiedźmina? Ja pamiętam jak Biały Sad wyczyściłem ze wszystkiego co się dało, grałem już chyba z 20h i jeszcze nie poszedłem dalej, mimo, że główny wątek otworzył się po 3 czy 4h. No i tak do końca gry. Zresztą ogrywam jeszcze Syndicate i tam też fajnie czyści się dzielnice pakując postać (a w zasadzie dwie postacie) i dopiero główna misja. Z tym, że wtedy poziom trudności fabuły jest śmiesznie niski. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 No gra ma mocny „syndrom wiedźmina”. Jeśli syndicate Ci się podoba to chyba grałeś w co 3 cześć i Ci jeszcze nie zbrzydło a originsem powinieneś być zachwycony Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Mam platyny ze wszystkich części prócz Liberation i Rogue Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Panowie a jest jakaś zmiana pogody oprócz cyklu dobowego? nigdzie nie widziałem deszczu albo burz Cytuj
Figuś 21 254 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Sorry taki mamy klimat Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 1 godzinę temu, _daras_ napisał: Mam platyny ze wszystkich części prócz Liberation i Rogue To akurat najsłabsze części asasyna, hmm wraz z Syndykat. Przynajmniej dla mnie a przeszedłem wszystkie części do Origins. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Pytanko do tych, co mają SP: też nie możecie pobrać pakietu Horusa, pomimo, że jest w sklepie? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Glupie pytanie, zdjecia robi sie tylko klikajac przy isk share czy jakos inaczej do trofeu za 5 zdjec w roznych lokacjach? Nie zbieram pucharkow ale tu brakuje mi tylko to + deszcz owadow na pustyni wiec chyba zro ie platyne Cytuj
Figuś 21 254 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Włącz tryb foto (R3 i L3 jednocześnie) i wciśnij X w pięciu regionach Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 Wczoraj biegałem z lwem po strażnicach nisko levelowych Czysty fun i niechcący wpadł acziwment za spotkanie z krokodylem. Za(pipi)ista gra Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 A macie ten problem z downgrade? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 ja nie mam. BTW na xbox one wyszedł dwa dni temu patch ponad 1 gb. Nie wiem co poprawił ja nic nie zobaczyłem Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 Pozwole sobie odpowiedzieć na pytanie blantmana nic nie naprawił a jeszcze pogorszył bo teraz nawet trawa i kamienie wyrastają z ziemi 10-15m przed graczem. Ja sobie odpuszczam ubi ma to w pupie wiec ja tez mam w pupie ale wiecej gry od tych pajaców nie kupie. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 (edytowane) O Sobek Bóg Boss pojawił się na bagnach już tam pędzę na moim piekielnym rumaku. Edytowane 22 listopada 2017 przez u55r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi