Skocz do zawartości

Assassin’s Creed: Origins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A Xbox X ma mieć:

We already know that Assassin’s Creed Origins runs in dynamic 4K on Microsoft’s upcoming Xbox One X console.
What it enables for us is we built a dynamic resolution system

Lub nazywają to full 4K aby lepiej wyglądało na papierze, ale nigdzie nie pada słowo native 4K.

A mapa asasyna zawsze był ogromna, przynajmniej na tej generacji.
Ta powtarzalność questów i aktywności do zrobienia pewnie jest tak samo powtarzalna w każdej krainie?
jak w Syndykacie "odbij dzielnicę" "przejmij fabryke" etc. ?
Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Przecież nigdzie nie pisałem o wersji na KOXa, odnosiłem się tylko do analizy Fanek ;) od dawna wiadomo że nawet na Xboxie nie  będzie natywnego 4K

Opublikowano (edytowane)

Jak już Bansai grasz w tego Assasina to jak wygląda sprawa ze drzewkami umiejętności? Czuć jakiś power postaci i drogę rozwoju, że możesz grać tak jak lubisz? Tak jak to było w Wieśku 3.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

animacji to najlepszej nie zrobili ogladajac ten filmik, ale rozmach swiata powala, trzeba bedzie znowu kiedys tam dac tej serii szanse jak tak chwala, ze jest lepiej niz bylo

Opublikowano

No ta średnia na OpenCritic wysoka, na meta 84, więc też kozak - porównując do takiego Unity, które ledwo 70 osiągało, czy Syndicate, które miało chyba 76 to jest konkretny progres i fajnie, że forma marki znów zwyżkuje.

Opublikowano

Aż się prosi nową markę na tym silniku puścić. Jakieś post apo w wydaniu Ubi?

To jest ten sam silnik co poprzednie asasyny, for honor i pare innych tytułów ubisoftu.

Opublikowano

Coraz bardziej mi się ten Assassins podoba . Widoczki coraz ładniejsze :obama: , aż chce się eksplorować i robić zadanka. No i już przestawiłem się na ten tryb walki.  Koniec z durnym klepaniem dwóch guziorów. Podobnie na plus wspinaczka, gdzie właściwie na wszystko można się wspiąć, bez tego skakania na boki.

22770680_1275842485894047_56761937010342

Opublikowano

Kurde sam się zastanawiam czy kupować niebawem :D hype jest, zatęskniłem już za AC i ostatni w którego grałem to Black Flag. Opinie userow są bardzo dobre. Poczekam na patcha HDR i chyba biorę :D

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Opiszcie wrazenia! Bo co wchodze do tematu to same bezsensowne posty typu "chyba sie skusze"...

Ta, może każdy gra i jest zajarany :) nie ma czasu na pisanie!

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Fabuła póki co wygląda nieźle. Wkurza tylko to lekkie klatkowanie momentami...

Na filmikach czasem dramat z fps....

Trochę nie dorobiona ta gra moim zdaniem.

Edytowane przez lennox