ezils 23 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Wiadomo może kiedy wypuszczą patch z HDRem?7 listopada o ile dobrze pamiętam. Edytowane 27 października 2017 przez ezils Cytuj
funditto 661 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 Patch z HDRem na jakie platformy ? Cytuj
ezils 23 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Patch z HDRem na jakie platformy ?Wszystkie, ale nie wiem jak z PC. Edytowane 27 października 2017 przez ezils Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Gamespot dał 7/10 a w komentarzach rage, że recenzent do wywalenia, że są anty-Ubi, ze to co najmniej 8 lub 8.5 xd Serio ktoś jeszcze dziś patrzy na oceny i potrafi rozróżnić między 7 a 8, ba, między 8.5? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Napisz w temacie o Mario, to się przekonasz. Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Tak z ciekawosc odpalilem sobie Horizon i Wieska 3, tam 30 fps jest bardzo plynne. Natomiast w A.Origins jakos tak klatkuje. Dali by tych 15-10 klatek wiecej na PRO, w koncu to nie jest taka graficzna zyleta jak Horizon. No ale to UBI, onia zawsze maja problemy z FPS. :( Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Będzie łatka pewnie przy premierze KoXa. Także i dla Pro. Mimo wszystko kupuje tego Asasyna. Przypomina W3 i jest trochę odświeżeniem serii, więc dam Ubi zarobić. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Nie no gra jest serio ok. Warto wydać kasę bo zabawa i klimat przednie. Tnie natomiast niemiłosiernie. Na PRO dokładnie tak samo jak na zwykłej i trzeba o tym mówić bo to fakt. Z czasem przestałem na to zwracać uwagę ale... Fuck! Patch by się przydał. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Pewnie dopiero na Koksie będzie trzymać stałe 30.. Ubi jak zwykle ma z tym problem. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Uplynniacza nie macie w tv? 2 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Ja myślałem, że na premierę gra od razu dostanie łatkę "pro Enhanced". Szkoda, że Ubi się z tym nie wyrobili ale i tak szacun, że nowy Asasyn zainteresował mnie na tyle, że jestem gotów świadomie zapłacić premierowa cenę. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Jak gra dostala od razu wsparcie dla PS4 Pro, jeju Nemesis jakim ty jestes nieogarnietym typem i to juz w ktoryms temacie. "szacun, że nowy Asasyn zainteresował mnie na tyle, że jestem gotów świadomie zapłacić premierowa cenę. " i za to szacun? Wzrosty zależą tutaj od sceny, osiągając 1350p czy 1584p. Czy Assassin's Creed Origins stosuje skalowanie szachownicowe? Większość dowodów wskazuje na to, że tak nie jest. Jednocześnie niektóre krawędzie (zwłaszcza na piórach Senu, naszego orła) pokazują wzór znany z trailera z E3, który przygotowano podobno na Xbox One X. Mamy nadzieję doprecyzować tę kwestię w przyszłości. a tutaj całosc: http://www.eurogamer.pl/articles/2017-10-28-digital-foundry-assassins-creed-origins-na-ps4-i-ps4-pro Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 powiew swiezosci mixu motywow z innych gier. a ten, a jakis stamina bar bedzie? bo ktos tu cos o soulsach majaczy. to ubisoft, wiec no jak zwykle pro-amerykanska bajeczka o herosie ratujacym swiat, ok, przegryze to, ale nie polkne spier,doliny w ktorej wspinaczka nie wymaga niczego od gracza i od protagonisty. Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Też mi tego brakuje w grach. A tu jest szczególnie odczuwalne. Ręka dzierżąca ciężki miecz, która NIGDY się nie męczy via Skyrimy i skyrimopodobne. Wspinaczka bez asekuracji...nie kończąca się wesoła wspinaczka. Bieg przez pięć dachów i wspinaczka. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) No na pudełku piszą, że zacina więc co chcecie Edytowane 29 października 2017 przez marbel007 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) Exploracja i widoczki niczego sobie, ale jak zobaczyłem znów ten sperdolony system walki to krzyżyk na drogę. No i znów klatkuje na premierę.... kurfa, UBI ja mam was głęboko ale szanujcie ludzi którzy płacą wam pełną pulę na premierę . Edytowane 29 października 2017 przez Schranz1985 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) prosze, ladne widoczki juz omamily idiotow, ktorzy bronia nimi fuszerke. jak chcecie ladne obrazki to sobie Samsare albo Barake zobaczcie. ta animacja biegu krokodyla i hipopotamow to juz w ogole 'swiezosc' w najczystszym wydaniu ubisoft. swiezosc o zapachu (pipi). Edytowane 29 października 2017 przez Najtmer Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Tez tak macie, ze jak za daleko odlecicie dronem (ptaszyskiem), to "powrot" do Bayek'a zajmuje troche czasu- czarny obraz i 3-5 sekundowy loading. Swoja droga prawdopodobnie wersja na Xbox X otrzyma opcje 1080/60fps. I pytanie brzmi czy PS4 Pro jest w stanie utrzymac, niekoniecznie te 60fps, ale te 45-50fps? Ja jak narazie koncze gre do momenty wydania patch'a, czyli 7 listopada. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Exploracja i widoczki niczego sobie, ale jak zobaczyłem znów ten sperdolony system walki to krzyżyk na drogę. Jakie "znów"? Przecież to jest system podobny do tego z FOR HONOR i wydaje mi się, że zastosowany jest w AC po raz pierwszy. 3 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Z tym loadingiem ptaszorem to tak jest. Spadków płynności nie zauważyłem. Jak na 12 lvl wbiłem na teren z 16, dostalem dwa razy z dzidy i strzeliłem kopytami. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 października 2017 Prawie wszystko w tej grze poki co mi siadlo, swiat, jego spojnosc, graficzka i nawet gameplay, system walki moglbym okreslic jako 'drewno souls' jednak mimo tej 'szorstkosci' ktorej nie ma w soulsach to i tak calkiem przyjemnie mi sie sieka wrogow, robi parry czy strzela headshoty z luku. Smialo moge juz napisac ze Origins to oficjalnie moj ulubiony AC. Fanem serii nidy nie bylem, gralem w wiekszosc numerowanych odslon i naprawde podobaly mi sie tylko dwie czesci, Black Flag i 2 wiec naturalnie po Origins nie spodziewalem sie za wiele, kupilem glownie z mysla o polataniu po starozytnym egipcie i szybkiej wymianie na Wolfensteina, a tu prosze, taka niespodzianeczka. Takze (pipi)ac hejterow, a ja wracam do hipodromu scigac sie rydwanami. Na koniec tradycyjnie troche screenow: 12 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Wydaje mi się czy okładka w wersji ps4 wyglada jakby wydrukowali ja w domowych warunkach bo jest mocna rozmazana/nieostra. Widziałem najpierw pudełko w sklepiku z grami używanymi i myślałem ze ktoś właśnie wsadził zastępcza okładkę ale później w media zauważyłem ze nowki maja chyba tak samo. Z kolei w wersji PC wyglądało to normalnie Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Ja się złamałem i lecę dziś po swoją kopie. Jeszcze tydzień urlopu, myśle ze idealna giera na spokojne długie granie Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Ty weź mnie nie strasz - ja swój jutro zaczynam, ale się nie złamię :P Mimo wszystko na te wszystkie negatywne opinie mogę powiedzieć tyle, że IMO gra nie jest warta tych ponad 200 zł na premierę ;) Chyba, że szybko przejdę Wolfa, to wtedy puszczając w drugi obieg może wyrwę bez dopłaty ;) Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Chyba nigdy nie kupiłem gry ubi na premierę wiec będzie ten pierwszy raz. Gdyby nie urlop to spałbym sprawę ale nie chce zamulać na wolnym No i jest z tylu głowy myśl żeby po przejściu zamienić na wolfa ewentualnie na evila 2 bądź elex Edytowane 30 października 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi